FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Ma pobijeda od 3:0, etako zapamtite šta sam rekao. Nemaju oni ama baš nikakvu šansu protiv nas.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olić ispao iz Bayernove prve momčadi: Nisam sretan
Prvu zvijezdu i najskupljeg nogometaša u svlačionici nizozemski trener Louis van Gaal prvi će put poslije listopada prošle godine od prve minute na travnjak izvesti u srijedu u münchenskom dvoboju četvrtfinala njemačkog kupa protiv drugoligaša Greuther Fürtha.
Od četvorice dosad standardnih ofenzivnih prvotimaca (Robben, Müller, Olić i Gomez), Van Gaal se odlučio iz prve jedanaestorice maknuti 30-godišnjeg Hrvata. Olić će tako morati čekati pad forme, umor ili ozljedu nekog od konkurenata.
- Ako moram iz momčadi, prihvatit ću trenerovu odluku, iako zbog nje neću biti sretan – izjavio je Olić za münchenski Abendzeitung.
U sve je četiri utakmice proljetnog dijela Bundeslige Olić bio zamijenjen u drugom poluvremenu, a Francuz ga je zamijenio u tri posljednja dvoboja. Prošle subote kod Wolfsburga (pobjeda Bavaraca - 3:1) Ribery je umjesto Hrvata ušao već na početku drugog poluvremena.
- To mi je trener najavio već uoči početka utakmice – priznao je Olić.
"Unatoč pobjedničkoj seriji kluba, koja je počela i neprekinuto traje od njegova ulaska u momčad, unatoč vrlo stabilnim igrama, Olić seli na klupu. Hrvat je timski igrač, nije egoist. Takve tipove Van Gaal voli najviše", piše Abendzeitung.
Bayern će u nastavku sezone imati gust raspored u prvenstvu, kupu i Ligi prvaka. Minuta za Olića sigurno će biti.
PS:Rummenige izjavio da bi Van Bommel mogao produziti ugovor i na vise od godinu dana. Znaci Tymo ce vjerovatno napustiti Bayern.
Prvu zvijezdu i najskupljeg nogometaša u svlačionici nizozemski trener Louis van Gaal prvi će put poslije listopada prošle godine od prve minute na travnjak izvesti u srijedu u münchenskom dvoboju četvrtfinala njemačkog kupa protiv drugoligaša Greuther Fürtha.
Od četvorice dosad standardnih ofenzivnih prvotimaca (Robben, Müller, Olić i Gomez), Van Gaal se odlučio iz prve jedanaestorice maknuti 30-godišnjeg Hrvata. Olić će tako morati čekati pad forme, umor ili ozljedu nekog od konkurenata.
- Ako moram iz momčadi, prihvatit ću trenerovu odluku, iako zbog nje neću biti sretan – izjavio je Olić za münchenski Abendzeitung.
U sve je četiri utakmice proljetnog dijela Bundeslige Olić bio zamijenjen u drugom poluvremenu, a Francuz ga je zamijenio u tri posljednja dvoboja. Prošle subote kod Wolfsburga (pobjeda Bavaraca - 3:1) Ribery je umjesto Hrvata ušao već na početku drugog poluvremena.
- To mi je trener najavio već uoči početka utakmice – priznao je Olić.
"Unatoč pobjedničkoj seriji kluba, koja je počela i neprekinuto traje od njegova ulaska u momčad, unatoč vrlo stabilnim igrama, Olić seli na klupu. Hrvat je timski igrač, nije egoist. Takve tipove Van Gaal voli najviše", piše Abendzeitung.
Bayern će u nastavku sezone imati gust raspored u prvenstvu, kupu i Ligi prvaka. Minuta za Olića sigurno će biti.
PS:Rummenige izjavio da bi Van Bommel mogao produziti ugovor i na vise od godinu dana. Znaci Tymo ce vjerovatno napustiti Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nadam se da ce ove sedmice dzeko radit za nas te da ce dat koji gol guzenu da onda bas sjednemo na prvo mjesto kako treba i ne silazimo vise

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
on to uradi za vas ovaj put,a vi ga sljedece sezone obavezno dovedeteS-Y-L-A-R je napisao/la:nadam se da ce ove sedmice dzeko radit za nas te da ce dat koji gol guzenu da onda bas sjednemo na prvo mjesto kako treba i ne silazimo vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
ja nemam nista protivJameS 23 je napisao/la:on to uradi za vas ovaj put,a vi ga sljedece sezone obavezno dovedeteS-Y-L-A-R je napisao/la:nadam se da ce ove sedmice dzeko radit za nas te da ce dat koji gol guzenu da onda bas sjednemo na prvo mjesto kako treba i ne silazimo vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ni meni nebi smetaloThe Game je napisao/la:ja nemam nista protivJameS 23 je napisao/la:on to uradi za vas ovaj put,a vi ga sljedece sezone obavezno dovedeteS-Y-L-A-R je napisao/la:nadam se da ce ove sedmice dzeko radit za nas te da ce dat koji gol guzenu da onda bas sjednemo na prvo mjesto kako treba i ne silazimo vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
41.21.1.
ni meni,bar bi me tad srce malo vise vuklo prema Bayernu 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Henry zove Ribery-a u Barcelonu. Jao i ovih naslova na nekim Njemačkim medijima. Pa šta, zovem ga i ja u Posušje, pa neće.
- moustapha
- Kontakt:
Zidane ga zove u Real, van Buyten mu govori ostani u Bayernu nisi lud da idesNeutral je napisao/la:Henry zove Ribery-a u Barcelonu. Jao i ovih naslova na nekim Njemačkim medijima. Pa šta, zovem ga i ja u Posušje, pa neće.
Tako ti je to, mediji se moraju malo zabavljati.
#divovi
Pa dobro, moraju, ali nekada mi ovo na živce ide. Tako se i mediji bave drugim glupostima, a ne istinom, postaje apsurdno. Svaka čast pojedincima koje se trude makar napisati poštenski, a ne kao onaj spox...ccc
ima li ko informaciju koji ce kanal prenositi veceras tekmu ja gledao na ovim svabskim nema nigdje,,,ako ko uspije sta naci neka javi hvala
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- moustapha
- Kontakt:
Njemačka
DFB Pokal -1/4 finale
19:00 Bayern M. - Greuther Furth
JCS Sports+4
-Hotbird 13°E -11296 H 27500 -Via2.6
-Badr 26°E -12341 H 27500 -Via2.6
Kanal A(Tur)
-Turksat 42°E -12601 H 04400 -FTA
Sport 1 SK-CZ
-Intelsat 1°W -12687 V 27500 -Nagra2(DigiTV)
Sport 1(Hun)
-Intelsat 1°W -12563 H 27500 -Nagra2(DigiTV)
**** RO
-Intelsat 1°W -12718 V 18400 -Nagra2(DigiTV)
DFB Pokal -1/4 finale
19:00 Bayern M. - Greuther Furth
JCS Sports+4
-Hotbird 13°E -11296 H 27500 -Via2.6
-Badr 26°E -12341 H 27500 -Via2.6
Kanal A(Tur)
-Turksat 42°E -12601 H 04400 -FTA
Sport 1 SK-CZ
-Intelsat 1°W -12687 V 27500 -Nagra2(DigiTV)
Sport 1(Hun)
-Intelsat 1°W -12563 H 27500 -Nagra2(DigiTV)
**** RO
-Intelsat 1°W -12718 V 18400 -Nagra2(DigiTV)
#divovi
Anelka ga zove u Chelzimoustapha je napisao/la:Zidane ga zove u Real, van Buyten mu govori ostani u Bayernu nisi lud da idesNeutral je napisao/la:Henry zove Ribery-a u Barcelonu. Jao i ovih naslova na nekim Njemačkim medijima. Pa šta, zovem ga i ja u Posušje, pa neće.![]()
Tako ti je to, mediji se moraju malo zabavljati.
Hočel' bit danas punjenje mreže ovom GR.Furthu ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Trebalo bi ,trebalo bi ,iako nema nekih igraca ,bit ce barem 3 komadaGunnerS je napisao/la:Hočel' bit danas punjenje mreže ovom GR.Furthu ?!
Veceras bez Butta, van Buytena, Schweinija, Klosea. Butt je upitan i za naredni mec u Bundesligi protiv Borussije.
Ali zato Ribery pocinje utakmicu.
Nakon utakmice izmedju VfL Osnabrücka i Schalkea, na ZDF-u ce biti direktno izvlacenje polufinalnih parova
Uprkos najezdi gostujucih navijaca iz Furtha (ocekuje se oko 7 hiljada), po svemu sudeci Arena nece biti potpuno popunjena.
Ali zato Ribery pocinje utakmicu.
Nakon utakmice izmedju VfL Osnabrücka i Schalkea, na ZDF-u ce biti direktno izvlacenje polufinalnih parova
Uprkos najezdi gostujucih navijaca iz Furtha (ocekuje se oko 7 hiljada), po svemu sudeci Arena nece biti potpuno popunjena.
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Veceras pobjeda naravno, ocekujem dobru igru i 2. sastava, a posebno me raduje sto ce Muslim da zaigra, nece dobro proci bijelo-zeleni.
Moja prognoza 4:0 za nas.
Moja prognoza 4:0 za nas.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Jaran meni reče da igra Ribery od početka a vjerovatno i Robben do poluvremena, da prvo završe posao pa onda će odmarat ekipu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najvjerovatnije pocinje najjaci napad. Ribery, Gomez, Robben.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.