opet lupetaš i vrijeđaš,ali šta da radi insan,ako ne umiješ drugačije,tu pomoći se ne može...pozzz...Toro86 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Ovi koji pišu na ss forumu su Tigrovi plaćenici
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
senjorsamko
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jeli se ovo čuje UMRI ?wobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I meni se čini, al ajde, pojedinci, uvijek će biti nekih izroda, a možda se i našalili (mada i nije za šalu), ko će znat'.qqlele je napisao/la:Jeli se ovo čuje UMRI ?wobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
cuj UMRI,dodje ti takva jedna INSTITUCIJA od trenera,u tvoj gradic,i ti njemu UMRI..ee moj boze i mi jos gori sto uveseljavamo ove narodne mase,boze sacuvaj 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma ne znam gdje da dođete uvijek će biti likova koji će spomenuti Dodika, Rs i tako...
Ne možete suditi na osnovu pojedinaca. Npr i vaša dva momka su bila jučer, pa su govorili petarda, ajmo 10 komada im daj, udari ga nije ti brat... Niko se nije osvrnuo na to, nit im ružnu riječ rekao...
U svakom slučaju, hvala vam što ste gostovali i što se fino zaradilo. Nadamo se da ćemo prazno mjesto u Prvoj ligi ( vašim odlaskom u Premijer ligu ) popuniti upravo mi! Pozdrav!
Ne možete suditi na osnovu pojedinaca. Npr i vaša dva momka su bila jučer, pa su govorili petarda, ajmo 10 komada im daj, udari ga nije ti brat... Niko se nije osvrnuo na to, nit im ružnu riječ rekao...
U svakom slučaju, hvala vam što ste gostovali i što se fino zaradilo. Nadamo se da ćemo prazno mjesto u Prvoj ligi ( vašim odlaskom u Premijer ligu ) popuniti upravo mi! Pozdrav!
Zadnja izmjena: GazijaKalesija, dana/u 23 apr 2014, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Uvjek sam vas postovao, i klub i navijace i grad ali nekako ne mogu zamisliti da kad bi treneri ili bilo ko u Sarajevu, Zelji, Celiku, Velezu .... dao takve izjave, ostao barem bez kakve poslijedice iliti kazne, ne znam ..... Sretno vam
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
intercontinental
- Kontakt:
pola od ovog što oni pišu Ćiro nikada nije izjavio.Pa pogledaj samo ko objavljuje USK.ba .To ti dovoljno govori kakvim se oni sve radnjama bave da bi blatili ugled Slobode,ali im ne ide,ne znaju da tako samo sebi štete ..bordo_Sarajevo je napisao/la:Uvjek sam vas postovao, i klub i navijace i grad ali nekako ne mogu zamisliti da kad bi treneri ili bilo ko u Sarajevu, Zelji, Celiku, Velezu .... dao takve izjave, ostao barem bez kakve poslijedice iliti kazne, ne znam ..... Sretno vam
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
bordo_Sarajevo je napisao/la:Uvjek sam vas postovao, i klub i navijace i grad ali nekako ne mogu zamisliti da kad bi treneri ili bilo ko u Sarajevu, Zelji, Celiku, Velezu .... dao takve izjave, ostao barem bez kakve poslijedice iliti kazne, ne znam ..... Sretno vam
Druže, Ćiro ništa od onog nije izjavio, i što jest, novinari izvrću da bi prodali priču, pogotovo mediji koji ne vole Tuzlu i Slobodu. De nađi snimak neki negdje kako govori neke od onh stvari? Nećeš naći jer ne postoji, sve je to novinarska patka, al' jači smo mi i od njih.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
intercontinental je napisao/la:pola od ovog što oni pišu Ćiro nikada nije izjavio.Pa pogledaj samo ko objavljuje USK.ba .To ti dovoljno govori kakvim se oni sve radnjama bave da bi blatili ugled Slobode,ali im ne ide,ne znaju da tako samo sebi štete ..bordo_Sarajevo je napisao/la:Uvjek sam vas postovao, i klub i navijace i grad ali nekako ne mogu zamisliti da kad bi treneri ili bilo ko u Sarajevu, Zelji, Celiku, Velezu .... dao takve izjave, ostao barem bez kakve poslijedice iliti kazne, ne znam ..... Sretno vam
čisto da i ti ne blatiš usk.ba ....evo ti izvora vijesti http://www.alo.rs/sport/fudbal/ciro-kom ... u-pm/52832" onclick="window.open(this.href);return false;
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
I konačno izvještaj ovog kola, utakmica Banovići - Sloboda je na 9:50.
Bratstvo -Jedinstvo je na 15:25.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Iskreno ocekivao sam smor utakmicu u Banovicima, ali dugo nisam gledao bolje utakmice.. prilike su sjevale i s jedne i s druge strane, Sloboda je dominirala, ali bgm Buducnost iz kontri moze sto sta uradit...
Miroslav Blažević gost OBN - a

Šef struke Crveno - crnih gost je emisije posvećene Ligi prvaka i polufinalnom susretu Reala i Bajerna, no sigurno je da će neizbježna tema razgovora biti i naš klub, te ambicije u Rudarskoj 2.
Emisija je na programu večeras sa početkom od 20:00 sati.
fksloboda.ba

Šef struke Crveno - crnih gost je emisije posvećene Ligi prvaka i polufinalnom susretu Reala i Bajerna, no sigurno je da će neizbježna tema razgovora biti i naš klub, te ambicije u Rudarskoj 2.
Emisija je na programu večeras sa početkom od 20:00 sati.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma pregled gori, neko bi rekao bolja Buducnost bila da ovo gleda hehehe ili bar ravnopravna posebno u prvom dijelu...nema ni jedne od one dvije 100%-ne sanse Redzepija, to sto mi odmah pada na pamet, nema promasaja Saleta i Moranjkica s metar i s pet metara itd itd..al hajd ne treba biti nezahvalan, bar ovo imamo hehe samo ko nije gledao tekmu rekao bi blizu bilo 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo ko god se poziva na tu vijest i izvor, ko vjeruje tom tekstu neka nastavi citati njihove vijesti. Oni ko kopiraju tekst sa ovog portala su totalno neprofesionalni. Dobar im portal za izvor vijesti.am333 je napisao/la:intercontinental je napisao/la:pola od ovog što oni pišu Ćiro nikada nije izjavio.Pa pogledaj samo ko objavljuje USK.ba .To ti dovoljno govori kakvim se oni sve radnjama bave da bi blatili ugled Slobode,ali im ne ide,ne znaju da tako samo sebi štete ..bordo_Sarajevo je napisao/la:Uvjek sam vas postovao, i klub i navijace i grad ali nekako ne mogu zamisliti da kad bi treneri ili bilo ko u Sarajevu, Zelji, Celiku, Velezu .... dao takve izjave, ostao barem bez kakve poslijedice iliti kazne, ne znam ..... Sretno vam
čisto da i ti ne blatiš usk.ba ....evo ti izvora vijesti http://www.alo.rs/sport/fudbal/ciro-kom ... u-pm/52832" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostale vijesti sa ovoga portala mogu procitati na linku
http://www.alo.rs/vesti/stranica/2
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jeftini pokusaji da se narusi pozitivna atmosfera u klubu putem nekih kvaziportala koje ne cita niko osim rodbine i prijatelja zaposlenih ,stampana forma je zakon da se s njima obrise gujica.
Podrska za gosp Ciru ,nastavljamo s istim ciljem gospodski kako smo i navikli ne obaziruci se na dusmane,Tz i kanton je uz Slobodu i naravno Ciru
Podrska za gosp Ciru ,nastavljamo s istim ciljem gospodski kako smo i navikli ne obaziruci se na dusmane,Tz i kanton je uz Slobodu i naravno Ciru
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad vidim na fejsbuk stranici,reklamiranje utakmice Lige prvaka hoće nešto da mi bude.Sve razumijem sponzori ovako i onako ali brate može se to na drugi način uraditi.Jedva čekam da vidim kako je na stranici Bayerna objavljena reklama da se svi pozivaju na utakmicu tuzlanske Slobode. 
Pobjeda je bolja od orgazma!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pregled gori, neko bi rekao bolja Buducnost bila da ovo gleda hehehe ili bar ravnopravna posebno u prvom dijelu...nema ni jedne od one dvije 100%-ne sanse Redzepija, to sto mi odmah pada na pamet, nema promasaja Saleta i Moranjkica s metar i s pet metara itd itd..al hajd ne treba biti nezahvalan, bar ovo imamo hehe samo ko nije gledao tekmu rekao bi blizu bilo
Garant je neki Krajišnik ovo montir'o.
Jel´ prolazio ko pored Tušnja,jesu li postavljene sve stolice 

Svi na Tušanj, Crveno - crni vas trebaju!

http://fksloboda.ba/vijesti/1005-svi-na ... as-trebaju" onclick="window.open(this.href);return false;Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere Slobode da u što većem broju pohode naš stadion i daju podršku Crveno - crnim i Miroslavu Blaževiću koji će jurišati na 18. prvenstvenu pobjedu.
Naš klub je bez ikakve sumnje sportska priča br. 1 ove sezone, a dosadašnja posjećenost na stadionima kada igraju naši fudbaleri najbolje pokazuje koliki smo magnet za publiku.
Pred našim timom su odlučujuće utakmice u borbi za povratak u Premijer ligu BiH. Podrška nam je sada najpotrebnija bez obzira protiv koga igrali - slabijih ili jačih ekipa.
Na subotnji meč pozivamo i sve naše simpatizere koji žive van Tuzle. Sloboda je klub svih nas!
Kao i svakoga puta u dosadašnjem dijelu sezone, na Tušnju su dobrodošli svi, a Klub će se ponovo pobrinuti da svaki posjetilac uživa u subotnjem fudbalskom prazniku.
Svi na Tušanj, Crveno - crni vas trebaju!
Tabela proljetnog dijela
1.Sloboda 7 0 1 21
2.Jedinstvo 5 2 1 17
3.Bratstvo 5 2 1 17
1.Sloboda 7 0 1 21
2.Jedinstvo 5 2 1 17
3.Bratstvo 5 2 1 17
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.