Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jel mu ovo oziljak od reza na lijevoj nozi, pa ima brat bratu 20 cenata. Sta je sve ovaj lik pretrpio u zivotu. Nije mi jasno odakle mu vise volja, radije bi u cumur iso nego ovo sebi radio u zivotu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je ovako uporan, jedva čekam da ga gledam pa makar i ove posljednje 3 utakmice ove sezone.bega_afc je napisao/la:Jel mu ovo oziljak od reza na lijevoj nozi, pa ima brat bratu 20 cenata. Sta je sve ovaj lik pretrpio u zivotu. Nije mi jasno odakle mu vise volja, radije bi u cumur iso nego ovo sebi radio u zivotu.
ma IDOL...
a ožiljci od rezova
..mislim da ne postoji mjesto na nozi koje nije "rezano"...samo što se to na lijevoj nozi baš primjećuje....ne'a streama 
A.F.C. Bournemouth!
Full time: Arsenal U21 1-2 Chelsea U21....tako da će naš mladi tim igrat u drugoj ligi slijedeće sezone...da ne povjeruješ 
A.F.C. Bournemouth!
Jos jedan dokaz kako je kvalitet mladih igraca u Arsenalu dosta opao.
Ma dobri su ovi ofanzivni mozda najbolji u zadnjih par godina ali su im ovi defanzivci aj zdravo...VGS je napisao/la:Jos jedan dokaz kako je kvalitet mladih igraca u Arsenalu dosta opao.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja kad god sam gledao mladi tim pitao sam se jesu oni igrači u odbrani stvarni. Garantujem da su i amateri bolji od onog majke mi moje.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kako Ramiz nije kreativac mislim da je on poslije Ozila najveci u ekipi, dijeli pasove haman ko Ozil hebote Giroud te pogodi u glavu ti se snadjes i das glavom pas Podolskom da zabije ako to nije kreativnost ne znam sta je. Uostalom cak ni peglatorska Barcelona koja je krcata takvim igracima ima Xaviaj i Iniestu i eto od nas su doveli Fabregasa ne treba nam 200 kreativaca u ekipi, opet kazem jedan Ozil je Realu bio dovoljan a ove godine nemaju nijednog pa im ne ide toliko lose. Ekipa ne moze funkcionisati bez pravog DM-a u danasnjem fudbalu je to tako i to ako Wenger ne skonta nahebali smo i iduce sezone.rambo16 je napisao/la:hajd da budemo realni....Wilshere je daleko od kreativca...Cazorla od 10 dodavanja za gol ima 2 tačna ...Ramiz nije kreativac...Ramiz je zvijer u svim drugim segmentima ali u kreativnosti nije...uostalom...ako se otvori prilika za vraćanje Fabregasa onda ne vidim razlgo zašto to Wenger nebi uradioBigBigBang je napisao/la:Spominjati jednog Fabregasa u trenutcima kad nam ocajnicki treba DM i spic je neozbiljno. Naravno da imamo kreativaca imamo Ozila koji je jednom Realu sam bio dovoljan a mi jos pored njega imamo Cazorlu, Ramseya i Wilshera dovodjenje katalonskog firogsa koji nas je izdao je nepotrebno nadam se da Wengeru te lude ideje nece padati na pamet.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
još jedna bajka koja se želi progurati,da su tolko ofanzivci dobri nadoknadili bi rupe u obrani golom više u napadu,napad je isto **** kao i obrana im,hrpa balavaca uzdignuta od nekoliko pojedinaca ovdje uz par mladaca koji imaju talenat ostalo su debeli prosjekGunner4 je napisao/la:Ma dobri su ovi ofanzivni mozda najbolji u zadnjih par godina ali su im ovi defanzivci aj zdravo...VGS je napisao/la:Jos jedan dokaz kako je kvalitet mladih igraca u Arsenalu dosta opao.![]()
Jedino vrijedno spomena naše akadmije je Gnabry,ovi ostali poluproizvodi će već sljedeće sezone bit otjerani,kao što je bio slučaj onih 10 ove sezone.
Bellerin ni možda mogao uspijet,al **** beka koji ne zna igrat nazad,koji ni naprijed nije neka sila jer mu je svaki dribling smiješan
Bellerin ni možda mogao uspijet,al **** beka koji ne zna igrat nazad,koji ni naprijed nije neka sila jer mu je svaki dribling smiješan
sve u svemu imamo "blistavu budućnost"
možda je to i dobra stvar....sad je i Wengeru jasno da ne može ozbiljno računat ni na jednog iz te omladinske škole... 
A.F.C. Bournemouth!
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1594_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; nas lord u akciji hehehe,koji kralj..... 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne znam cemu frka oko mladog tima, pa mi od svih ekipa svake godine izbacimo jednog dobrog igraca iz omladinskog pogona koji ce kasnije biti vazan igrac prvog tima, ko to jos radi u Evropi od jacih ekipa? Imamo beton omladince pa vidjeli ste protiv Barcelone u LP na njihvom stadioncicu dominacija Arsenala razbijali ih sa igracem manje, ok izgubili su na kraju zbog promasenih prilika i crvenog kartona kao i gresaka pojedinih klocina od kojih nista nece biti ali ono sto se ne moze poreci je da je npr. jedan Gnabry odskace nekoliko klasa iznad svih razvikanih katalonaca. Uglavnom koga briga ko ce osvojiti taj trofej (ok lijepo je kad se osvoji ne kazem) ali kakve koristi nekom timu sto osvoji tu ligu ili ligu sampiona kad ce svakih od tih igraca koji igraju biti sretan ako nekad potpise profesinonalni ugovor sa nekom slabijom ekipom iz domace lige, zar bi vi mijenjali jednog Gnabrya (igraca koji je vec igrao i davao golove na najvecem nivou) za trofej LP za mlade gdje ti je glavni igrac nekakvo drvo El Hadadi?
I ono sto je bitno za reci je da nasi igraci uglavnom su dosta mladji od svojih protivnika kako bi sto brze napredovali i igrali sa jacim i starijim od sebe, takodjer nasi igraci ne igraju cijelu sezonu skupa vec idu na posudbe u neke timove u Championship pa se onda u po sezone vracaju ili ko Gnabry igraju malo za prvi tim pa slijedece sedmice za omladince, ne mozete rezultat ocekivati kad svako kolo izleti druga ekipa.
I ono sto je bitno za reci je da nasi igraci uglavnom su dosta mladji od svojih protivnika kako bi sto brze napredovali i igrali sa jacim i starijim od sebe, takodjer nasi igraci ne igraju cijelu sezonu skupa vec idu na posudbe u neke timove u Championship pa se onda u po sezone vracaju ili ko Gnabry igraju malo za prvi tim pa slijedece sedmice za omladince, ne mozete rezultat ocekivati kad svako kolo izleti druga ekipa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mnogi ne shvataju razliku izmedju u-21 i u-18 i dalje. Ovi u-18 su pravi omladinci, a u u-21 imas pravo na tri starija igraca i oni se takmice u ligi rezervi. To je bukvalno druga ekipa Arsenala. Dok mladici i dalje prave dobre uspjehe, kao sto Paja i rece. Mada su i oni u ligi slabi.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 23 apr 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo u-21 ispadaju iz lige. Duduse i u-18 su na istom putu. A ja sam govorio o LP.rambo16 je napisao/la:Koje bolan rezultate kad ispadaju iz lige?
Celik!3,2,2.
ma de ba...ispast iz lige a lafo neki talenti....šupljak prosipaju..i čelzi šalje na posudbe više od svih pa su opet prvi ili drugi u tim mladim uzrastima....sve rastjeratAllGunsBlazing je napisao/la:Ovo u-21 ispadaju iz lige. Duduse i u-18 su na istom putu. A ja sam govorio o LP.rambo16 je napisao/la:Koje bolan rezultate kad ispadaju iz lige?
A.F.C. Bournemouth!
rambo stvarno si nekad smiješan, kao da namjerno tjeraš neku kontru
Naravno da su talenti kad ćemo opet za par godina imat kao što paja reče par standradnih prvotimaca i to je jedini cilj akademije, a to je regrutovanje igrača za prvi tim, liga postoji samo da bi bila organizovana jedinica.
mislim naravno da je dobro kad su i ti omladinci na prvom mjestu al sa druge strane istom tom čelziju apsulutno ništa ne znači kad nisu uzeli iz akademije igrača gotovo nikad i nit će uzimat, a onda pogledaj prvu postavu Arsenala i zapitaj se koliko je igrača iz te iste akademije i koliko su to dobri igrači, i očekuj da će tu biti još i gnabry za narednu sezonu. Nadalje ne znam, ima potencijala ali vidjećemo.
Dakle činjenica je da Arsenal radi odličan posao sa akademijom i da im je stalo prodavajući sav onaj šljam ovog ljeta pa su tako pola akademije rasprodali i popunjavali veoma dobrim talentima.
Kad gledaš koliko igrača prelazi u prvi tim opet mi je Arsenal najbolji jer je i Barsa dosta ofalila sa la masijom, izgleda da im talenti ostaju nedorečeni
Naravno da su talenti kad ćemo opet za par godina imat kao što paja reče par standradnih prvotimaca i to je jedini cilj akademije, a to je regrutovanje igrača za prvi tim, liga postoji samo da bi bila organizovana jedinica.
mislim naravno da je dobro kad su i ti omladinci na prvom mjestu al sa druge strane istom tom čelziju apsulutno ništa ne znači kad nisu uzeli iz akademije igrača gotovo nikad i nit će uzimat, a onda pogledaj prvu postavu Arsenala i zapitaj se koliko je igrača iz te iste akademije i koliko su to dobri igrači, i očekuj da će tu biti još i gnabry za narednu sezonu. Nadalje ne znam, ima potencijala ali vidjećemo.
Dakle činjenica je da Arsenal radi odličan posao sa akademijom i da im je stalo prodavajući sav onaj šljam ovog ljeta pa su tako pola akademije rasprodali i popunjavali veoma dobrim talentima.
Kad gledaš koliko igrača prelazi u prvi tim opet mi je Arsenal najbolji jer je i Barsa dosta ofalila sa la masijom, izgleda da im talenti ostaju nedorečeni
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.