Gdje ces drug to napisati, sada kad ove patriote (u prijevodu veliki navijaci Hoffenheima i Wolfsburga) pocnu pisati neces biti miran narednih 20 dana. Ko kaze na ovom forumu da je odlicno kad Hoppenheim i VW gubi isto kao da je nekome ubio pola familije.adnan24 je napisao/la:Odlicno sto Werder vodi,jos sutra da Bayern i Schalke prodju pa da iz lige ide 6 klubova u europu
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Gdje ces drug to napisati, sada kad ove patriote (u prijevodu veliki navijaci Hoffenheima i Wolfsburga) pocnu pisati neces biti miran narednih 20 dana. Ko kaze na ovom forumu da je odlicno kad Hoppenheim i VW gubi isto kao da je nekome ubio pola familije.adnan24 je napisao/la:Odlicno sto Werder vodi,jos sutra da Bayern i Schalke prodju pa da iz lige ide 6 klubova u europu![]()
Hahaha...ja i zaboravio na to a upravu si 100% ..."volim" i ja ove nase ali oni ce igrati tu jos malo i "zdravo" a meni ostaje BvB i njena korist...gdje ces dalje kad cu navijati sutra za Bayern i Schalke-to je potpuno protiv mojih ubjedjenja ali sta se moze-to mi ide uprilog
Nema se tu šta, Werderu će se u polufinalu Kupa pridružiti Bayern, Schalke, Koeln.... Teško da ovi drugoligaši mogu nešto više, jedino Soldin Koeln mi je upitan, ostali će lako...
Mislim da će Bayern lako osvojiti ovaj Kup, mada su Werder i Schalke podjednako u igri.
Mislim da će Bayern lako osvojiti ovaj Kup, mada su Werder i Schalke podjednako u igri.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gledam danas igraju prvi iz treće lige protiv Schalke-a, mislim da neće Schalke lahko, pogotovo kad znamo da nema neke igrače baš na izbor Magath...
Mislim da bi Bayern mogao 3-4 komada utrpat danas onom Gr.Furthu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Magath bi i Laktase uveo u LSGunnerS je napisao/la:Gledam danas igraju prvi iz treće lige protiv Schalke-a, mislim da neće Schalke lahko, pogotovo kad znamo da nema neke igrače baš na izbor Magath...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Nordkurve_Mg
- Kontakt:
Veceras aBd Borussia Mnochnegladbach - Nurnberg
Sastav Borussie MG:
Bailly
Jantschke Brouwers Dante Daems
Reus Meeuwis Bradley Arango
Colautti Bobadilla
Ja wir schwören Stein und Bein
auf die Elf vom Niederrhein,
Borussia unser Dream-Team,
denn Du bist unser Verein!

Sastav Borussie MG:
Bailly
Colautti Bobadilla
Ja wir schwören Stein und Bein
auf die Elf vom Niederrhein,
Borussia unser Dream-Team,
denn Du bist unser Verein!
E ako Nurnberg nedobijete, onda...
Bit ce dobra tekma veceras. M' gladbach ima solidnu ekipu i ne bi trebao imati problema sa opstankom u ligi.Nordkurve_Mg je napisao/la:Veceras aBd Borussia Mnochnegladbach - Nurnberg
Sastav Borussie MG:
Bailly
Colautti Bobadilla
Ovi boldovani mi se posebno svidjaju.
Club trazi slamku spasa da se "odkrpi" od zacelja tabele. Vecerasnjom evt. pobjedom bi napravio veliki posao i bar za trenutak bi napustio mjesto koje vodi u cvajtu.
Nastupice vjerovatno bez standarnog golmana Schäfera, koji je dobio udarac od Tascija na prethodnoj utakmici protiv Stuttgarta, gdje su nesretno izgubili.
Normalno ja kao Bavarac iz Frankenlanda drzim fige FCN-u.
Vom Jäger zum Gejagten
Neka bude samo dobra utakmice sa puno golova, a ne da gledam uspavanku....
- moustapha
- Kontakt:
Veceras se sastaju dvije meni drage ekipe. Nadam se da ce i jedni i drugi ostvariti prvoligaski status. U vecerasnjoj utakmici dajem prednost Gladbachu, vjerujem da imaju kvalitet i za vecu poziciju na tabeli od trenutne.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bice utakmica dobra, samo da ne bude snijega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Takodjermoustapha je napisao/la:Veceras se sastaju dvije meni drage ekipe. Nadam se da ce i jedni i drugi ostvariti prvoligaski status. U vecerasnjoj utakmici dajem prednost Gladbachu, vjerujem da imaju kvalitet i za vecu poziciju na tabeli od trenutne.
Unsere Loddar je igrao tamo, pa Effe...Patrik Andersson.
Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
1 0
Kakav gol , 
- moustapha
- Kontakt:
Koji baksuzluk od ekipe
E ovako se ispada iz lige!
Poslije izjednacenja, kada su imali terensku incijativu...nije im dosudjen penal. Dante nagazio onog Grka ( ni ime mu vise ne zelim izgovoriti). Cist faul nad golmanom u petercu nije sviran, nakon cega je Gladbach postigao gol.
Veliko fuuuj za sudije.
Jbte, zar je moguce da je ekipa Nurnberga ovako prokleta!?
Poslije izjednacenja, kada su imali terensku incijativu...nije im dosudjen penal. Dante nagazio onog Grka ( ni ime mu vise ne zelim izgovoriti). Cist faul nad golmanom u petercu nije sviran, nakon cega je Gladbach postigao gol.
Veliko fuuuj za sudije.
Vom Jäger zum Gejagten
Sudije u BLigi me vec u par zadnjih godina totalno zabrinjavaju.geronimo je napisao/la:Koji baksuzluk od ekipeE ovako se ispada iz lige!
Veliko fuuuj za sudije.![]()
Hem postaju frigidno domacinske sudije ili favoritske takozvane sudije.Greske namjerne nenamjerne su ofirne.
Jednostavno na koga bace pik jedino da ekipa bude milion puta bolja ima sanse da nesto izvuce.Ovako se vrti oko sudija.Odavno nisam gledao BL tekmu a da se moze reci da je sudija obavio korektan posao.
i onda znamo pametovati kako Dzeko psuje,ovdje bi se i ef.Ceric ogrijesio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
al je onaj bunjaku gol-masina prava, nevjerujem da ce ga nurnberg zadrzati puno 
zasto me ova svabska liga podsjeca na bosansku, pa naravno zbog sudija. samo jos da se zovu zovkići, panići, zrnići
Kad god otvorim ovu temu, uvijek se gore nazire ova anketa, gdje najveci broj anketiranih smatra da ce Wolfsburg biti prvak njemacke... mozda je to bilo na pocetku sezone, al sad posluzi da se bas fino ismijem... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.