Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Veceras ispratit sefa u 8 sa onim diletantom Vugdalicem, samo razvlacit korijenje i izvan TK 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:Veceras ispratit sefa u 8 sa onim diletantom Vugdalicem, samo razvlacit korijenje i izvan TK
Baš se pitam da li je potegao svoje vezice/poznanstva za izgradnju istočne tribine
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Uradio je Sale već dovoljno za naš klub, veliko mu hvala i da ne bude ništa od istočne tribineGorki je napisao/la:brazzo je napisao/la:Veceras ispratit sefa u 8 sa onim diletantom Vugdalicem, samo razvlacit korijenje i izvan TK
Baš se pitam da li je potegao svoje vezice/poznanstva za izgradnju istočne tribine
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice istocne tribine treba biti strpljiv, vremena su katastrofalna..kanton nema par stotina hiljada za pokretanje firmi i proizovdnje u firmama gdje su obecali i pred kolapsom su, a nije puno bolje ni u opcini...a obzirom na kompletnu politicku i drustvenu situaciju u zemlji tesko je naci investitore od 4-5 miliona maraka u ovom momentu..
dobili smo na teskom vaktu prvoklasnu sjevernu tribinu, po meni sad treba nju skroz zavrsiti u smislu sanitarnih cvorova, prilaza i biletarnica te usminkati malo zapad i imamo stadion koji ispunjava sve uslove.
dobili smo na teskom vaktu prvoklasnu sjevernu tribinu, po meni sad treba nju skroz zavrsiti u smislu sanitarnih cvorova, prilaza i biletarnica te usminkati malo zapad i imamo stadion koji ispunjava sve uslove.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma covjek nije dao izjavu takvu ..lik jos kaze davno je on rekao o tome sto miski sto oni oisu..mislim malo mi glupo I od tih novinara da starog covjeka na ovaj nacin covjeka diraju..mislim ne treba mu ni dati vise da demantuje ma goni ljude u vraziju mater neka misle ..mislim ako je covjek prvi out demantovao laz onda I drugi put zbog cega tolika hajkabordo_Sarajevo je napisao/la:Uvjek sam vas postovao, i klub i navijace i grad ali nekako ne mogu zamisliti da kad bi treneri ili bilo ko u Sarajevu, Zelji, Celiku, Velezu .... dao takve izjave, ostao barem bez kakve poslijedice iliti kazne, ne znam ..... Sretno vam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
De nek bude i istok, makar nek se pocne gradit, pa onda nam ne treba nista vise od njegaTzBulevar87 je napisao/la: Uradio je Sale već dovoljno za naš klub, veliko mu hvala i da ne bude ništa od istočne tribine
Ma trebaju Azmiru dat da odradi stadion do kraja i to je to,ali ajde opet i ovo je super.
super je to što imamo još jednu tribinu, ali nije super što Tušanj i dalje izgleda kao ruglo
Ojjj glupace, govori Ćiri: "Sada ste trener Jedinstva"

Jedan grad, jedna ljubav!
Đaba joj one noge kad je Medina Šehić za nju betonGifron je napisao/la:Ojjj glupace, govori Ćiri: "Sada ste trener Jedinstva"![]()

tuzlanska Sloboda
Ćiro se upucava Adrijani, hehe 
još samo FKRukometaši Slobode izborili Premijer ligu BiH
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma ucete 100%, samo mora nedi kiksat Jedinstvo,jbg steta sto kod nas nije izgubio

Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 23 apr 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
pa kiksali su kod vas, jer nerijeseno je nama godilo, svakako bi opet morali kiksati i da ste vi pobijedili.GracanicaAA je napisao/la:Ma ucete 100%, samo mora nedi kiksat Jedinstvo,jbg steta sto kod nas nije kikso![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Tacnije sam mislio da su izgubili.fukara87 je napisao/la:pa kiksali su kod vas, jer nerijeseno je nama godilo, svakako bi opet morali kiksati i da ste vi pobijedili.GracanicaAA je napisao/la:Ma ucete 100%, samo mora nedi kiksat Jedinstvo,jbg steta sto kod nas nije kikso![]()
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Gledan sad Ciru na OBN-u i stvarno je to veliki fudbalski autoritet i trebamo biti ponosni sto smo imali cast da nakon nase reprezentacije u BiH vodi Slobodu 
Pogledah sad ovaj pregled kola. Pa ono je smijesno kako igraci Buducnosti pustaju igrace Slobode da se skoro usetaju u gol, Molim vas , preklinjem vas nemojte pricati o nepostenju , sudijama , kradjama Jedinstva. Nemojte biti toliko kontradiktorni , dvolicni i bezobrazni. Ovu ligu treba ukinuti
-
fukara1919
- Kontakt:
Dobro, ako je tako Aljo reko onda jest tako .Pa3ot je napisao/la:Pogledah sad ovaj pregled kola. Pa ono je smijesno kako igraci Buducnosti pustaju igrace Slobode da se skoro usetaju u gol, Molim vas , preklinjem vas nemojte pricati o nepostenju , sudijama , kradjama Jedinstva. Nemojte biti toliko kontradiktorni , dvolicni i bezobrazni. Ovu ligu treba ukinuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.