Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.
Cuj jbes Arbelou. Arbeloa je do povrede defanzivno bio doktor kako za Danija tako i sve igrace.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.
Na to se mogu samo nasmijati. Sorry, ali ne slazem se ama bas nikako s ovom konstatacijomgeoxx je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.![]()
Cuj jbes Arbelou. Arbeloa je do povrede defanzivno bio doktor kako za Danija tako i sve igrace.
Guardiola prenio igru bivseg kluba sto je vec vidljivo ,vremenom ce biti pročitano i djabe mu posjedi 99 % i 7726 dodavanja .. mislim vcras je tako se ispostavilo ..ŠB_Fidelis je napisao/la:Real zasluzeno, takticki zrelo, netko mozda ''izgara'' od ljepote milijun besciljnih dodavanja i kruzenja kao sto to rade Barcelona, a sada se isto pokusava napraviti od inace direktnih Bavaraca, medjutim meni to nije nesto narocito lijepo ni interesantno, a ova demonstracija trkacke i takticke sile od strane Ancelotti-a je cisti win u ovakvoj utakmici.
3 ciste sanse Reala, 1 Bayerna, vise nego zasluzeno uzeto od strane Reala, vjerujem da mogu parirati i u uzvratu cvrstim blokom i jako brzom transformacijom prema naprijed.
Onda nisi gledao Real ove sezone. Ukoliko jesi onda si fudbalski laik ili veliki hejter lika i djela Arbeloe.Lillard je napisao/la:Na to se mogu samo nasmijati. Sorry, ali ne slazem se ama bas nikako s ovom konstatacijomgeoxx je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.![]()
Cuj jbes Arbelou. Arbeloa je do povrede defanzivno bio doktor kako za Danija tako i sve igrace.. Carvajal je doktor za limitiranog Arbelou.
+1Cap17an je napisao/la:Čuj Arbeloa limitiran. Najpouzdaniji igrač Reala već dvije godine. Niko nije konstantan u odbrani kao on ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.