Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa gdje su sad oni,sto su govorili da ce Bayern ubiti 0 3 Reala,pa majko mila,pa isto da veliki Real igra kao Travnik,pa da mozes to pricati,koliko su samo prdili po forumu i govorili ovo je vec gotovo,fuj! Nece sigurno u finale.
Zasto imate potrebu ulazit u takve diskusije sada
?
Dani je abnormalan , koliku moc ponavaljanja ima
otvara desnu stranu fenomenalno a u odbrani je vazda na necijoj guzici
veceras u Riberiovom anusu
a sa 22 god. potencijal je da bude najbolji na toj poziciji
ajmo malo vise pozitive
hvala , kulturnim bavarcima
Dani je abnormalan , koliku moc ponavaljanja ima
otvara desnu stranu fenomenalno a u odbrani je vazda na necijoj guzici
veceras u Riberiovom anusu
a sa 22 god. potencijal je da bude najbolji na toj poziciji
ajmo malo vise pozitive
hvala , kulturnim bavarcima
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ima jos 90 min. Mozda i produzeci...
Nista jos nije gotovo.
Ako vam ga metnemo u Minhenu u prvih pola sata, situacija se mijenja u nasu korist.

Bolja ova s crvenom kapicom, dakako
Nista jos nije gotovo.
Ako vam ga metnemo u Minhenu u prvih pola sata, situacija se mijenja u nasu korist.

Bolja ova s crvenom kapicom, dakako
- legenda reala
- Kontakt:
Samo nek je Marcelo što duže povrijeđen 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pustite poredjenja Arbeole sa Carvajalom.. mladi igrac je na pravom puto da izraste u jednog od najboljih desni bekova
Arbeola mu je primjer i po 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Luka Modrić

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@anelbavarac
Nemas ukusa sekunde.
Nemas ukusa sekunde.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja jos ne mogu da vjerujem da Ramos veceras nije nista zayebo... 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ja sam ga 3 put vidio,prvi put izbio bezze loptu,drugi put se svadjao kod aut linije,treci put uletio klizeci bez mozga.Harrison je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da Ramos veceras nije nista zayebo...
Pepe je odradio posao i za njega i za sebe
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ne moze suhi ramosa i tacka, ne znam sta ovaj da uradi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ramos je imao samo jednu gresku i to u 1. pol. kad je preko glave nabio loptu u noge Kroosu pravo onako bez mozga.
Kamikaza klizeći je bio fantastičan.
Kamikaza klizeći je bio fantastičan.
Ronaldo - Isco - Bale
Kad vidis da Suhi nekog kritikuje onda znas da je taj odradio odlican posao. Jos kad se slozi sa Let3
Ljudi kritikuju Isca koji je odigrao fantasticnu partiju. Defanzivno nevjerovatan, pomagao Coentrao i Robenn nije mogao uraditi apsolutno nista. Prakticno jedina prilika Bayerna je dosla preko lijeve strane nakon izlaska Isca, gdje je Modric pametovao i mogao upropastit citavu vecerasnju igru, i svoju i citave ekipe.
Ljudi kritikuju Isca koji je odigrao fantasticnu partiju. Defanzivno nevjerovatan, pomagao Coentrao i Robenn nije mogao uraditi apsolutno nista. Prakticno jedina prilika Bayerna je dosla preko lijeve strane nakon izlaska Isca, gdje je Modric pametovao i mogao upropastit citavu vecerasnju igru, i svoju i citave ekipe.
Al ovo je bilo pozitivno hahahaha nije bio puno pod pritiskom i odmah nema gresaka od njegaLenBias je napisao/la:ne moze suhi ramosa i tacka, ne znam sta ovaj da uradi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Šta to, nema kritike na račun Benzeme? 
Ovaj bayern nije ništa bolja ekipa od trenutne barcelone. Imali su samo jednu pravu priliku za 90 minuta i beskonačno meljali loptu.
naprijed rejal
Veliki Benzema sa 35. golom u LP se izjednacio sa izvijesnim Gerdom Mullerom , jedan gol od Puskasa.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kapetane u pravu si,Cap17an je napisao/la:Šta to, nema kritike na račun Benzeme?
Karim
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Haj ode bariti picke,**** vas real,nemam volje ni da ih kritikujem 
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 23 apr 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nije bio u fazonu panjzeme,pa zato.madridist je napisao/la:Kapetane u pravu si,Cap17an je napisao/la:Šta to, nema kritike na račun Benzeme?
Karim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.