Ok zahvaljujemDukeOfWellington je napisao/la:To je nemoguće.xxh2o je napisao/la:Moze li mi netko objasniti kako direktno da razmijenjujem slicice sa nekim a ne da idem preko onog Swapa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Ok zahvaljujemDukeOfWellington je napisao/la:To je nemoguće.xxh2o je napisao/la:Moze li mi netko objasniti kako direktno da razmijenjujem slicice sa nekim a ne da idem preko onog Swapa
tribalhardcore je napisao/la:FIFA = MAFIA
Datum objave: 23. 04. 2014 - 18:13
FIFA kaznila sve koji su varali popunjavajući Online Album
Krovna kuća svjetskog fudbala (FIFA) kaznila je sve koji su varali popunjavanje Panini Online Sticker Albuma, mijenjajući vremenske zone svakih sat vremena.
Nakon što su iz FIFA-e najavili kaznu, datu riječ su i ispoštovali. Svi koji su mijenjali države prebivališta u cilju mijenjanja vremenske zone kako bi prije vremena dobili tri nova paketića od danas će morati skupljati ispočetka.
Albumi su resetovani desetinama hiljada korisnika, a da li će fanovi ponovo popunjavati album ostaje nam da vidimo.
Imam ti BicuAA23 je napisao/la:Trofej svjetskog
Benjamin Angoua
Alvaro Saborio
Hossein Mahini
Askhan Dejagah
Clint Dempsey
Islam Slimani
Kim Young Gwon
Kim Bo Kyung
Ji Dong Won
ovo su mi duple, ponude u PP ili komentar, TRAZIM MULLERA I BICAKCICA NAJPRIJE I DRUGI DOLAZE U OBZIR ISTO!!!
tribalhardcore je napisao/la:FIFA = MAFIA
Datum objave: 23. 04. 2014 - 18:13
FIFA kaznila sve koji su varali popunjavajući Online Album
Krovna kuća svjetskog fudbala (FIFA) kaznila je sve koji su varali popunjavanje Panini Online Sticker Albuma, mijenjajući vremenske zone svakih sat vremena.
Nakon što su iz FIFA-e najavili kaznu, datu riječ su i ispoštovali. Svi koji su mijenjali države prebivališta u cilju mijenjanja vremenske zone kako bi prije vremena dobili tri nova paketića od danas će morati skupljati ispočetka.
Albumi su resetovani desetinama hiljada korisnika, a da li će fanovi ponovo popunjavati album ostaje nam da vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.