Chernomorets - Dynamo Kiev - X @3,50
1pX @2,30
i jos jedan tenis:
Ungur-Istomin - 2 1,80
premier
Sretno svima danas
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nisi pao brate, dobija to monta, dosta sigurno po menizgmiky je napisao/la:Može li Montanes maznuti Gulbisa, ovaj latvijac je budala neviđena pa mi se čini nekako da će ga Albert išamarti danas u Barceloni, igrao sam na pobjedu Montanesa 2.55 lijepa kvota a u sistemčiću i 0-2 4.00
Šta kažete jesam li već pao i prije nego je počelo?
ja sam na gulbisa odigrao pa se nadam da ces pastzgmiky je napisao/la:Može li Montanes maznuti Gulbisa, ovaj latvijac je budala neviđena pa mi se čini nekako da će ga Albert išamarati danas u Barceloni, igrao sam na pobjedu Montanesa 2.55 lijepa kvota a u sistemčiću i 0-2 4.00
Ma za tog' Gulbisa se nikada ne zna stvarno, dečko je budala samo takva. Ja mu nikada neću oprostiti ovaj poraz od Bennetaeu nedavno, a i po nekim segmentima Montanes je jači od njega na zemlji jer više je turnira ove godine odigr'o na zemlji, dok je ovaj luđak pretežno igr'o na tvrdoj podlozizgmiky je napisao/la:Može li Montanes maznuti Gulbisa, ovaj latvijac je budala neviđena pa mi se čini nekako da će ga Albert išamarati danas u Barceloni, igrao sam na pobjedu Montanesa 2.55 lijepa kvota a u sistemčiću i 0-2 4.00
bravo majstorefixator je napisao/la:mislim da su ovo dva najveca zicera tenisa za danas:
12:00 Gabashvili - Cervantes 1 @ 1.35
12:00 Nishikori v Golubev 1 @ 1.20
igram DABL na jaci ulog
sretno
6:4 / 6:2fixator je napisao/la:mislim da su ovo dva najveca zicera tenisa za danas:
12:00 Gabashvili - Cervantes 1 @ 1.35
12:00 Nishikori v Golubev 1 @ 1.20
igram DABL na jaci ulog
sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.