Njegova večeras kardinalana greška je mogla rezultirati golom Gotzea,tako da.andro234 je napisao/la:Jos uvik mislis da je maestro Modric precjenjen?Saurman je napisao/la:Čestitike na pobjedi sasvim zasluženo.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa dobro, ako nastavi ovako i za 3 mjeseca ce to vaziti mnogo te ce se moci o tome diskutovati. Naravno kako i sada od njega nema mnogo boljih veznjaka tako da tvoju prvobitno konstataciju i nece biti tesko dostici. Pod uslovom da nastavi ovako.Johny je napisao/la:Ja sam ovo napisao i prije 3 mjeseca , napisat cu opet za 3 mjesecaRooney88 je napisao/la:Ides brateeee, pretjera ga i ti.Johny je napisao/la:Dosao sam na temu samo da napisem da je Luka Modric najbolji veznjak Svijeta u ovom trenutku i posljednjih 9 mjeseciDoktorska partija predasistencije fkt, nek` ponovi ovo i u uzvratu pa se i ja slozim s tobom, evo javno obecajem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nema razlog da ne nastavi.On je igrac kojeg krasi dinamika i mocan prvi korak.Rekao bih , samo Iniesta ima kvalitetniji prvi korak od Luke i mogucnost da istim nanize par igraca i tako stvori veliki visak.Luka je svoju igru najvise unaprijedio sto se tice defanzive i discipline.Citavu sezonu vuce Real , daje im tu neku mogucnost varijacija u igri jer brzo razmislja i isto pretvara u djelo.
Neizmjerno me podsjeca na Xavija do prije 2-3 godine , kada je njegov prvi korak i pregled igre trebao biti na koricama Svetih knjiga.
Neizmjerno me podsjeca na Xavija do prije 2-3 godine , kada je njegov prvi korak i pregled igre trebao biti na koricama Svetih knjiga.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Isco je odradio svoj dio posla strasno kao i cijela odbrana,govorimo o decku koji ima 22 godina i igra na najzatjevnijoj poziciji jer ako pogrijesi ode sve u pm.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
si, si....pljunuti Xavi (ali onaj iz mlađih dana, koji je mogao trcati).Johny je napisao/la:Nema razlog da ne nastavi.On je igrac kojeg krasi dinamika i mocan prvi korak.Rekao bih , samo Iniesta ima kvalitetniji prvi korak od Luke i mogucnost da istim nanize par igraca i tako stvori veliki visak.Luka je svoju igru najvise unaprijedio sto se tice defanzive i discipline.Citavu sezonu vuce Real , daje im tu neku mogucnost varijacija u igri jer brzo razmislja i isto pretvara u djelo.
a ko bi rekao da ce Modrić (decko koji je, ne tako davno, igrao u Zrinjskom) jednog dana biti glavni veznjak jednog Real Madrida, držati ritam igre, biti njihov metronom na sredini.
Eh da jos dobismo Sevillu,Carlo u prvoj sezoni gdje mu prvo zali Xabi 3 mjeseca pa se ona Khedira povrijedi pa Bale konstantno povrijedjen pa onda Arbeloa pa Jese jedan veliki naklon debelom 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pa Benz za razliku od tvog idola posprema zicereLenBias je napisao/la:cuj veliki benzema, kako te nije sramota to napisati, nema on pojma, trebao bi manje zabijati isto kao ronaldoRaul_64 je napisao/la:Veliki Benzema sa 35. golom u LP se izjednacio sa izvijesnim Gerdom Mullerom , jedan gol od Puskasa.
mada bi ti volio da nije dao pa da pišeš kako i drugi fulaju
Kakav stoperemir18 je napisao/la:
@Stokton nije u toku,pa gdjes to reci Lenu ona najvise ovdje cijeni Karima.
Znam ja da on cijeni Benza ali mu je Ron idol i više voli da on da gol nego da Madrid dobije.emir18 je napisao/la:@Stokton nije u toku,pa gdjes to reci Lenu ona najvise ovdje cijeni Karima.
Kaze Carlo da je Ronaldo bio na 50 % veceras i kao takav opet odigra kljucan pas 

Pepe: 19 cortes de balón con cero faltas
http://opinion.as.com/opinion/2014/04/2 ... 54475.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je da ne pricaju kako ih Pepe ovaj "Real" tukao, lomio
pusti ga brate, vidis da lupa i veze nemaemir18 je napisao/la:@Stokton nije u toku,pa gdjes to reci Lenu ona najvise ovdje cijeni Karima.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kakav isfrustrirani kompleksas, vrijedi doci na temu samo se ismijati ''strucnjacima''.Saurman je napisao/la:Njegova večeras kardinalana greška je mogla rezultirati golom Gotzea,tako da.andro234 je napisao/la:Jos uvik mislis da je maestro Modric precjenjen?Saurman je napisao/la:Čestitike na pobjedi sasvim zasluženo.

...Život za Široki...
Ronaldo imao 6 pasova sinoc 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mogao si napisati , Runaldo se vraca u odbranu vise nego obicno(ikad skoro).
A normalno da nece imati puno kompletiranih pasova
jer em sto je jedan od 2 ofanzivca i dobije loptu svakih 10 minuta
ici ce okomito s istom i pokusati osutati kad se ukaze prilika
a sinoc je kompletirao jedan pas u 19 minuti
A normalno da nece imati puno kompletiranih pasova
jer em sto je jedan od 2 ofanzivca i dobije loptu svakih 10 minuta
ici ce okomito s istom i pokusati osutati kad se ukaze prilika
a sinoc je kompletirao jedan pas u 19 minuti
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije to bila kritika
Bale je imao 3
Bale je imao 3
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ocel bas , ako budu zdravi
Ancelotti poslati BBC na Alianz Areni , a Angela vratit u sredinu gdje je kud i kamo bolji
al ce onda Gareth morati biti mnogo odgovorniji i stalno igrati desno "krilo" u 4-4-2 kad se branimo
I nisam za to da samo gore igraju Gareth i Runaldo jer su eto brzi od Karima i slicno
al nijedan od njih ne moze povezati drugog s golom , kao sto moze Benzema
jos juce nisi mu mogao uzeti ono malo lopte sto je imao u nogama
i protiv barcelone i bez gola je bio impresivan
jak u duelu i kao uvijek razigravacki na nivou.
Ma vjerovat Ancelottiu
7 utakmica protiv Bayerna , bez poraza , 5 pobjeda
Bestia digic
[youtube][/youtube]
Ancelotti poslati BBC na Alianz Areni , a Angela vratit u sredinu gdje je kud i kamo bolji
al ce onda Gareth morati biti mnogo odgovorniji i stalno igrati desno "krilo" u 4-4-2 kad se branimo
I nisam za to da samo gore igraju Gareth i Runaldo jer su eto brzi od Karima i slicno
al nijedan od njih ne moze povezati drugog s golom , kao sto moze Benzema
jos juce nisi mu mogao uzeti ono malo lopte sto je imao u nogama
i protiv barcelone i bez gola je bio impresivan
jak u duelu i kao uvijek razigravacki na nivou.
Ma vjerovat Ancelottiu
7 utakmica protiv Bayerna , bez poraza , 5 pobjeda
Bestia digic
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja sam vise za opciju ako bude igrao,a hoce vjerovatno 4 3 3 ,da to defanzivno bude 4 5 1,bolje cemo se braniti a i lakse otvarati kontre. Jer sumnjam da ce Bayern biti bezidejan ko sinoc ,a BVB se ne smije ponoviti,bayern ce tamo biti puno agresivniji i ofanzivniji.
Al kako god imacemo minimalno 2-3 dobre kontre sa 100% prilikama,i nadam se 100% realizaciji.
Al kako god imacemo minimalno 2-3 dobre kontre sa 100% prilikama,i nadam se 100% realizaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.