Pa ja, valjda onda trebate da se slozite, a ne da se svadjateLloriS je napisao/la:Ovo su samo cinjenice, ako je zabranjen sal onda su i druge stvari jer su to sve navijacki rekvizitituzlak1987 je napisao/la:Joj oko cega se svadjate![]()
Mogao sam se i ja zafrkat pa uzeti onaj sal u Banovicima, al eto zaboravi ga kod kuce
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prije svakog gostovanja se kaze ne nosite obiljezja nikakva i sta se tu moze ako neki saban ko djevojka ova napravi se pametna..
Moram pitat Emanuelu kako je mogla unijet sal na stadion
Inace to im je jedna od vjernih navijacica Jedinstva, svaka cast na tome 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
ja bi pitao upucene jel istina da se bivsi trener vam raspitivao za neke premije i plate,pa dobio nogu,i ovaj igrac isto,ja cuo on posluzio ko primjer ostalima,valjda nije sve isplaceno,bilo guzve u svlacionici,nesto je i obecano igracima valjda,jedva se smirilo..pa et,imal tu istine 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ima istine, raspad sistema u svlacionici, plate kasne, igraci odlaze, treneri se smjenjuju, jednom rijecju polako se raspadamowienultras je napisao/la:ja bi pitao upucene jel istina da se bivsi trener vam raspitivao za neke premije i plate,pa dobio nogu,i ovaj igrac isto,ja cuo on posluzio ko primjer ostalima,valjda nije sve isplaceno,bilo guzve u svlacionici,nesto je i obecano igracima valjda,jedva se smirilo..pa et,imal tu istine
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nisam upućen u ta desavanja unutar kluba ali ne vjerujem da ista ali bas ikakva stvar moze umanjiti ovim momcima zelju za PL. Znaci radili su dugo i vrijedno da budu u ovoj poziciji, imali super pripreme i dat ce sve od sebe da uđemo u elitu 
LloriS je napisao/la:Ima istine, raspad sistema u svlacionici, plate kasne, igraci odlaze, treneri se smjenjuju, jednom rijecju polako se raspadamo![]()
Ko šumeća tableta
Pobjeda je bolja od orgazma!
Inace ovoj djevojci je ovo prvo gostovanje van kantona, kuci je redovna na utakmicama, a bilo je u Gracanici jos nekoliko cura
Nama treba 5 bodova iz Kaknja, Radoča i Banovića uz domaće pobjede za PL 
svaka cast za djevojke,cuj kazna kakva kazna sta vam je
pa svi smo mi protiv zabrane koje stete svima nama..tu je samo savez dobar,jer odma se ograde zabrana traje ... itd da ne pametujem
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
kako je smjesno cura po tekmama,a ti nabijas postove na forumu,ee moj anonimni defektasuanonymous001 je napisao/la:apach1986 je napisao/la:http://prntscr.com/3cs6im
Da li je to šal na ruci ?![]()
![]()
Sudije su opet tu
Nisam ni sumnjao
Idemo kupiti to prvo mjesto od ovih poštenjačina po ligi.
Koja utakmica vam broji najveću posjetu pod Borićima ove sezone i koliko je gledalaca bilo na stadionu?Nikakva provokacija čisto informativno pitam. 
Pobjeda je bolja od orgazma!
3500 mislim protiv SlobodeGorki je napisao/la:Koja utakmica vam broji najveću posjetu pod Borićima ove sezone i koliko je gledalaca bilo na stadionu?Nikakva provokacija čisto informativno pitam.
Protiv Zelje je bilo oko 7-8 hiljada, prije Plzena su ovdje odigrali prijateljsku.Mislim da je i zadnja protiv Radnickog isto bila oko 3,5 hiljade, pa Rudar, Bratstvo i Sloboda sve je tu negdje izmedju 3-4 hiljade i to je uglavnom konstanta kroz sezonu.Dok je na Tusnju jedna utakmica 900 druga 8000 i tako 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
unavita je napisao/la:Protiv Zelje je bilo oko 7-8 hiljada, prije Plzena su ovdje odigrali prijateljsku.Mislim da je i zadnja protiv Radnickog isto bila oko 3,5 hiljade, pa Rudar, Bratstvo i Sloboda sve je tu negdje izmedju 3-4 hiljade i to je uglavnom konstanta kroz sezonu.Dok je na Tusnju jedna utakmica 900 druga 8000 i tako
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
unavita je napisao/la:Protiv Zelje je bilo oko 7-8 hiljada, prije Plzena su ovdje odigrali prijateljsku.Mislim da je i zadnja protiv Radnickog isto bila oko 3,5 hiljade, pa Rudar, Bratstvo i Sloboda sve je tu negdje izmedju 3-4 hiljade i to je uglavnom konstanta kroz sezonu.Dok je na Tusnju jedna utakmica 900 druga 8000 i tako
I ja se nasmija tacno 
Kako god ta je najsposjecenija bila a hiljada gore dole hajaa

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 13 gostiju.