Bonucci, molio sam Boga da dobije žuti da ga ne gledam u revanšu, i kad će on biti "nagrađen" klupom nakon grešaka.
Bravo Tevez, neka si pročepio i u Evropi, majstor opravdao sve i euro koji je uložen u njega
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Giovinco------------------------TevezL'Avvocato je napisao/la: Ipak, mislim da možemo proći u finale. Nekako. Ne znam na koje fazone, ali nisam pesimističan.
Ne mogu, a da ne reknem, džaba. Otvori oči, fantastičan Marchisio večeras, kao i generalno u zadnje vrijeme. Od njega je nastao i gol. Ali Pjanić je bolji, počnimo sa feštom.tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka ne igraju Vucinic i Marchisio i ja sretan..
Marcha sjajan, samo sjebao je utisak ovom promasenom sansom na krajutuzlak1987 je napisao/la:Samo neka ne igraju Vucinic i Marchisio i ja sretan..
vjeruj brate da nije zbog toga, ali odigrao je na nivou, akcija kod gola je pocela od njega, dobro je igrao, stitio Pirla, tacni pasovi, nije grijesio, bio je na svom nivou, ali jbg ova prilika na kraju ce ostati zapamcena...tuzlak1987 je napisao/la:Previse ste sentimentalni sto se tice Marchisia, kao i vecina .. Ali zato narednu tekmu Tevez-Llorente, Pirlo-Vidal-Pogba i pobjeda. To garantujem ako bude ova postava..
Evo ja prvi nisam i to se zna ovdje, ali realno posljednjih mjesec i više, možda i najbolji naš veznjak. I večeras je tako bilo. Kad ga treba kritikovat, treba, ali Principino je znatno popravio formu i zaslužuje pohvale.tuzlak1987 je napisao/la:Previse ste sentimentalni sto se tice Marchisia, kao i vecina .. Ali zato narednu tekmu Tevez-Llorente, Pirlo-Vidal-Pogba i pobjeda. To garantujem ako bude ova postava..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.