Ma ja ne citamo jer nemam tvoje misljenje , jer ti dokazujem, argumentovano i odmah me i ne mozes citati?Evo prvu recenicu koju si napisao gdje spominjes misketa i salihovica odmah si pretjerao samo da bi pokazao kako su oni tek odskora u slaboj formi a vedo ihhhhhhhhhhh bogzna otkad.I zato dalja rasprava sa tobom nema smisla i necu raspravljati jer preuvlicavas a preuvelicao si to sto kazes da miske i salihovic tek zadnjih nekoliko utaskmica su u ocajnoj formi , izvini cek da se nasmijemNoName je napisao/la:Sahbaze, ne čitamo se baš. Miske je u očajnoj formi zadnjih nekoliko utakmica, Sejo isto nije na nekom nivou, Pjanić također.
Uvreda da konstatujes za nekog da nije za prvi tim? Ovo ja ne mogu da shvatim. Ja za uvredu smatram nesto drugo, osim, vec sam se jednom salio na taj racun, ako ti nisi lično Vedad pa te se toliko dotiče.
Još jednu stvar nemoj da izgubiš iz vida: Vedad u reprezentaciji do sada nije uradio gotovo ništa, ako izuzmemo nebitnu prijateljsku utakmicu u Sloveniji. Za razliku od njega, Muslim, koga ti uvijek guraš na klupu (uvreda?) se nadavao golova i to u značajnim utakmicama. Stoga, sve tvoje konstatacije padaju u vodu.
Mene na kraju krajeva ne zanima toliko kako će igrač da igra u klubu koliko me zanimaju njegovi nastupi u reprezentaciji. Po trenutnoj formi ispred Vedada je Džeko (nemojte molim vas porediti ova dva igrača, poredite golfa i ferarija), Muslim ali i Zec. Obzirom da Vedad do sada u reprezentaciji nema nikakvih kredita a i na činjenicu da u klubu igra u očajnoj formi, sreća mu je pa su utakmice daleko, inače bi bilo debelih razloga da se u narednom periodu uopšte ne poziva.
Zbog takve tvoje neobjektivnosti necu dalje ni da citam tvoj post a mislio sam i ja da si stvarno objektivna osoba medjutim sad vidim.I tebi je u cilju samo da jednog igraca svoje repke ocrnis a eto tudje slabosti ces ako treba umanjiti da bi njegovu iskazao sto vecom, tuzno zaista tuzno.