Cartman je napisao/la: JUGOSLAVIJA JE MRTVA. Hvala bogu.
jedan je spaha!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Cartman je napisao/la: JUGOSLAVIJA JE MRTVA. Hvala bogu.
Jugonostalgicar = cetnik??DonCorleone je napisao/la:Ako je Misimovic bio Jugonostalgicar onda je i cetnik bio, jer su u to vrijeme svi Jugonostalgicari bili cetnici. Svi drugi, koji su zivu glavu izvukli iz Jugoslavije, nisu bili previse "nostalgicarili" za takvom Jugoslavijom. Strasno me cudi da je Misimovic pristao igrati za takvu Jugoslaviju.damir_82 je napisao/la: Kapiten ti je vjerovatno polozio "pionirsku zakletvu" (kao i Barba i Bolic i mnogi nasi asovi...), a treba li te napominjati da je "Jugosloven"/"Jugonostalgicar" jedan od najboljih nasih igraca Misimovic? (Cak je i igrao za Jugoslaviju....)
drummer je napisao/la:Kapitenu![]()
Samo nastavi i ne daj jugoslovenima i jugonostalgicarima blizu nase svetinje.
![]()
![]()
Spreman sam.damir_82 je napisao/la: Mozda da uvedemo da u i oko reprezentacije mogu samo oni koji su rodjeni poslije 1. Marta '92.?
Za sta?Cartman je napisao/la:Spreman sam.damir_82 je napisao/la: Mozda da uvedemo da u i oko reprezentacije mogu samo oni koji su rodjeni poslije 1. Marta '92.?
Između Bega i Edina treba tražiti novog kapitena.Virtu4l je napisao/la:Ne mora Miske, njemu je ovo SP svakako posljednje okupljanje. Seo, Asmir, Edin, Mire... svi su bolji izbor od trenutnog...
damir_82 je napisao/la:Za sta?Cartman je napisao/la:Spreman sam.damir_82 je napisao/la: Mozda da uvedemo da u i oko reprezentacije mogu samo oni koji su rodjeni poslije 1. Marta '92.?
![]()
Diskriminatorski, najblaze receno... Da prvog Spahu potjeramo pa onda dalje...?
Samo naprijed kapitenu, koncentrisi se na utakmice, i svu svoju energiju usmjeri tako da se odigra dobar turnir... Da se odlicnim rezultatom oprostis.....
...na prvenstvu u Rusiji.damir_82 je napisao/la:Samo naprijed kapitenu, koncentrisi se na utakmice, i svu svoju energiju usmjeri tako da se odigra dobar turnir... Da se odlicnim rezultatom oprostis.....
NE ZASLUZUJEMO TE KAPITENUUgovor našeg kapitena sa "Sberbankom" u kampanji "Pravi potez" vrijedan je 60.000 KM. Međutim, kao i svi veliki igrači s neupitnim osjećajem za društvenu odgovornost, naš kapiten će više od polovine toga upotrijebiti u dobrotvorne svrhe.
Dok će lično zaraditi 25.000 KM, Spahić će isto toliko dati za pet fudbalskih škola u četiri bh. grada i još 10.000 KM za opremu koja će im biti donirana.
Ma to je on od Keljmendija uzeo,prljavi novac.Pape je legenda,ne daje on pare nikom ali zato je legenda.Cartman je napisao/la:Spaha jos jednom pokazao kakav je covjek:
NE ZASLUZUJEMO TE KAPITENUUgovor našeg kapitena sa "Sberbankom" u kampanji "Pravi potez" vrijedan je 60.000 KM. Međutim, kao i svi veliki igrači s neupitnim osjećajem za društvenu odgovornost, naš kapiten će više od polovine toga upotrijebiti u dobrotvorne svrhe.
Dok će lično zaraditi 25.000 KM, Spahić će isto toliko dati za pet fudbalskih škola u četiri bh. grada i još 10.000 KM za opremu koja će im biti donirana.
Bakir ce nam srediti azerbejdzanski gas , ne brini za toDukeOfWellington je napisao/la:Vidi Rusa što se guraju, prvo preko NIS-a, sad preko Sbera, da ne pričamo o tome da od njihovog gasa ovisi cijelo Sarajevo. To nikog ne treba da raduje.
Što se tiče Spahića, potez za svaku pohvalu naravno.
Ma ja,najurit ce ga Njemci na kraju sezonemujezin je napisao/la:Opticka varka drummeru, rekose ovdje da je Spaha zavrsio s Njemcimabih:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.