Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
http://www.****/artikal/9646685/peugeot-307-2-0-hdi/" onclick="window.open(this.href);return false; (kucaj pik)
Bujrum ako ima zainteresovanih.
Ako nije dozvoljeno postavljati oglase, halalite.
Bujrum ako ima zainteresovanih.
Ako nije dozvoljeno postavljati oglase, halalite.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jesam, bilo mi je nesto otislo oko alnasera i baterije neke nesto zalijepila bila, i nesto je izvuklo i unistilo sve celije u akumulatoru, znaci moram kupiti novi pa me sad zanima gdje bi ja to mogao povoljno a provjereno uzeti ha ja
Akumulator mozes bukvalno bilo gdje kupit, od tih prodavnica dijelova, pa do Konzuma, Mercatora itd.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma dobro ne bi bilo sta da kupim..
Ja sam u konzumu uzeo akumulator, marka bjese Vatra ako se dobro sjecam. Nista mu ne fali.
Ja ti preporucujem BOSH-ov,nije los ni Hugel 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Veću glupost nisam vidio.....Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne razumijem ljude koji toliko ulažu u auto staro 20+ godina , ali eto , svako ima svoj fetiš 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
karoserija je od golf 2, sve ostalo je golf 5
Samo skoljka, kontas ? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hmmm nebi se složio s tobom. Ja npr imam volju kupit nekog Golfa 1, sa oldtimer certifikatom i ulagat u njega, da izgleda onako kako je izgledao kad je izasao iz fabrike.....bavarian_bk je napisao/la:Ne razumijem ljude koji toliko ulažu u auto staro 20+ godina , ali eto , svako ima svoj fetiš
A ovo sa 2kama što rade je ciganluk, jednom sam vidio od 4ke farove na dvojki naprijed, tolko odvratno......
Al ste mi vi koji koristite izraz "školjka"Bosniacum Lilium je napisao/la:sigurno je bilo dosta posla, sve je u njemu od golfa 5, osim skoljke
Honda CRX?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
To je druga stvar i za to ništa ne kažem .Dalam je napisao/la:Hmmm nebi se složio s tobom. Ja npr imam volju kupit nekog Golfa 1, sa oldtimer certifikatom i ulagat u njega, da izgleda onako kako je izgledao kad je izasao iz fabrike.....bavarian_bk je napisao/la:Ne razumijem ljude koji toliko ulažu u auto staro 20+ godina , ali eto , svako ima svoj fetiš
A ovo sa 2kama što rade je ciganluk, jednom sam vidio od 4ke farove na dvojki naprijed, tolko odvratno......
Ali ovaj gore primjer ovog Golfa 2 je preseravanje . Pa ako hoćeš Golfa 5 , koliko si uložio u ovu 2cu , mogao si kupiti novu 5cu , pa imati i školjku od 5ce a ne od 2ce
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kao i svaka druga Honda, dobra.
Isto kao i svaki Golf - los.
Isto kao i svaki Golf - los.
...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koji si ti trol, ne pada mi napamet da s tobom ikad nastavljam o bilo kojoj tebi, ziv i zdrav bioDalam je napisao/la:Al ste mi vi koji koristite izraz "školjka"Bosniacum Lilium je napisao/la:sigurno je bilo dosta posla, sve je u njemu od golfa 5, osim skoljke,,, Znači pod školjku spadaju, tapacirunzi, farovi, štopke, da ne pričam o opremi, vrata, gepek, hauba, prozori, sjedišta, odbijači, ovjesi, itd... jarane de kad se ne razumiješ, nemoj se izvaljivat
soli pamet caci svom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
http://www.p.ik.ba/artikal/11512527/alf ... n-bertone/" onclick="window.open(this.href);return false;
kako vam se ovo cini, da li se neko susretao sa doticnim modelom? inace nisam ljubitelj ove marke ali iz nekog razloga mi bas dobro izgleda
jos da joj je unutra bijela il npr crvena koza 
kako vam se ovo cini, da li se neko susretao sa doticnim modelom? inace nisam ljubitelj ove marke ali iz nekog razloga mi bas dobro izgleda
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jest ruzan mjenjač u pm
ne znam vala meni je auto ovako izgledom bas odlicno, najveci problem je odrzavanje jer koliko se sjecam dosta ljudi je pisalo kako je alfa losa po tom pitanju tj skupa 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/ne-u ... ook+status" onclick="window.open(this.href);return false;
- Marsal
- Kontakt:
Mit koji su izmislili vozači golfova.LenBias je napisao/la:nnajveci problem je odrzavanje jer koliko se sjecam dosta ljudi je pisalo kako je alfa losa po tom pitanju tj skupa
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.