Pazi rasporeda u prvom dijelu sezone.
Realno: 16-0
Moderator/ica: rio_Ferdy88

10-6 u nekim najludjima snovima,realnost jos jedna sezona bez PORodman je napisao/la:
Zaboravio si podijelit sa 2Rodman je napisao/la:

Mislim da mozemo uzeti 11 pobjeda u ovoj sezoni, nije lagan, nije ni pretezak raspored. Samo se treba za svaku sedmicu spremiti maksimalno dobro. Mada meni ovaj sastav Giansta ne obecava mnogo, opet ce biti grcevita borba za POThranduil je napisao/la:Izašao je raspored za novu sezonu, kao što kolega reče Seahawksi i Packersi otvaraju sezonu. U prvom kolu vrijedi izdvojiti još jedan duel: Coltsi vs. Broncosi
NYG otvaraju protiv Lionsa na Fort Fieldu sezonu. Week 7,9,10,11,12 će bit ludnica
![]()
Kompletan aspored Giantsa na nadolazeću sezonu:
Ima i Kobe Bryant. Onaj antikapitalista.Rodman je napisao/la:Konačno se pojavio i neki navijač Sireva na ovom forumu.![]()
Should be interesting

Kod Ivančne GoriceRodman je napisao/la:SilverhawksiTrenirao sam tamo dok nisam nogu slomio prije 3-4 godine.
Nego oklen si ti iz Lj. prijatelju?
Nije loše. Mada mislim da čemo izgubit protiv Falconsa i Lionsa, a pobjedit Pantere i Patriote.tillman je napisao/la:koji lagan šeđul za Bearse, pa ovo ako ne bude 16-0, Trestmanu odmah otkaz dat...šalu na stranu...
Bills W
@49ers L
@Jets W
Packers W
@Panthers L
@Falcons W
Dolphins W
@Patriots L
bye
@Packers L
Vikings W
Bucs W
@Lions 50-50
Cowboys W
Saints 50-50
Lions W
@Minny W
10 - 4 i 2 50-50 utakmice... takva su moja predviđanja... sve bolje od ovog je ravno čudu
Odlican TE i ukoliko bi prosao na medicinskom pregledu ja bih licno s njim potpisao jednogodisnji ugovor, jer bi nam to onda dalo mogucnost da TE-a draftujemo u trecem krugu, a da u prava dva kruga pokusamo uzeti kvalitetnog pass-rusher-a i LB-a.Adam Schefter @AdamSchefter
Dolphins free-agent TE Dustin Keller is visiting the Patriots today, per ****.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.