Tu se već miješa politika, tako da je to najteži posaoskile je napisao/la:Znam da nije mjesto, ali prioritet za popravljanje stvari treba biti BiH klupski fudbal i lige.
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mnogi ocekuju da im savez pravi stadione i daje pare koje su drugi zaradili,onako,na lijepe oci.Nema od toga nista,nigdje u svijetu to nije slucaj.
Gledam prilog brazilske televizije o nasoj reprezentaciji,o bazi na otoku Guaruja,hotelu,stadionu.Milina bozija,trava je narasla,teren je perfektan iako sam ja bio nezadovoljan kad je isla nasa delegacija,trava bila zuta,sprzena i nejednaka
zavrsavaju radove unutar stadiona,svlacionice i to.
Prelijepo mjesto okruzeno šumom i zelenilom,perfektno za treninge.Ko je birao svaka mu cast

Prelijepo mjesto okruzeno šumom i zelenilom,perfektno za treninge.Ko je birao svaka mu cast
Fakat je ovaj Brazil fantasticna zemlja. Prelijepa im je priroda. Samo da srede te favele i iscupaju ljude iz siromastva, znam da strasno napreduju. Cine mi se kao dobar narod generalno.drummer je napisao/la:Gledam prilog brazilske televizije o nasoj reprezentaciji,o bazi na otoku Guaruja,hotelu,stadionu.Milina bozija,trava je narasla,teren je perfektan iako sam ja bio nezadovoljan kad je isla nasa delegacija,trava bila zuta,sprzena i nejednakazavrsavaju radove unutar stadiona,svlacionice i to.
Prelijepo mjesto okruzeno šumom i zelenilom,perfektno za treninge.Ko je birao svaka mu cast![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Brazilci su prava raja a Brazilke do yajaCartman je napisao/la:Fakat je ovaj Brazil fantasticna zemlja. Prelijepa im je priroda. Samo da srede te favele i iscupaju ljude iz siromastva, znam da strasno napreduju. Cine mi se kao dobar narod generalno.drummer je napisao/la:Gledam prilog brazilske televizije o nasoj reprezentaciji,o bazi na otoku Guaruja,hotelu,stadionu.Milina bozija,trava je narasla,teren je perfektan iako sam ja bio nezadovoljan kad je isla nasa delegacija,trava bila zuta,sprzena i nejednakazavrsavaju radove unutar stadiona,svlacionice i to.
Prelijepo mjesto okruzeno šumom i zelenilom,perfektno za treninge.Ko je birao svaka mu cast![]()
Generalno,ovi juzniji ljudi su bolji,srdacniji,prirodniji i spontaniji,valjda ima veze sa podnebljem i suncem.
Sam sebe citiram, posto druga tema je izgleda zamrla. Pa ako neko zna, volio bih da odgovori.SoooE7 je napisao/la:Moze li mi neko reci kakva je situacija sa Arslanagicem? Citam na ovom zadnjem clanku o njemu, da je u procesu dobijanja drzavljanstva. Pa da li bi mogao biti nas, zaigrati za nas i slicno?
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- Goalgetter
- Kontakt:
Nejasna je jos situacija oko njega. Zna se da je njegov otac bio sa Begicem, i da zeli igrati za nas, navodno je vec pokrenuo proces za promjenu drzavljanstva, ali zasad nikakvih vijesti o tome.SoooE7 je napisao/la:Sam sebe citiram, posto druga tema je izgleda zamrla. Pa ako neko zna, volio bih da odgovori.SoooE7 je napisao/la:Moze li mi neko reci kakva je situacija sa Arslanagicem? Citam na ovom zadnjem clanku o njemu, da je u procesu dobijanja drzavljanstva. Pa da li bi mogao biti nas, zaigrati za nas i slicno?
Još da kupi sudske takse i da stane u red.Goalgetter je napisao/la:Nejasna je jos situacija oko njega. Zna se da je njegov otac bio sa Begicem, i da zeli igrati za nas, navodno je vec pokrenuo proces za promjenu drzavljanstva, ali zasad nikakvih vijesti o tome.SoooE7 je napisao/la:Sam sebe citiram, posto druga tema je izgleda zamrla. Pa ako neko zna, volio bih da odgovori.SoooE7 je napisao/la:Moze li mi neko reci kakva je situacija sa Arslanagicem? Citam na ovom zadnjem clanku o njemu, da je u procesu dobijanja drzavljanstva. Pa da li bi mogao biti nas, zaigrati za nas i slicno?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
... i cekaj kad ce se ministru i njegovim zaposlenicima dici kita da se posvete slucaju "Arslanagic"...Ne mogu da vjerujem da nas Savez nema nikako utiska, da to malo ubrza..Babayaro je napisao/la:
Još da kupi sudske takse i da stane u red.
- legenda reala
- Kontakt:
On ima naše civilno državljanstvo sve je na FIFI i Belgijskom savezu da pošalju papirologiju za promjenu sportskog, sve to naravno ako je on potpisao izjavu kojom potvrđuje da će u budućnosti igrati za nas 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Aha, pa to je onda vec druga stvar. To FIFA normalno odradzuje dosta brze od naseg ministarstva..Do sad su uvijek ovi nasi kocili, Fifa je brze dijelila dozvole! Daj boze, odma ga parkirati u repku a izbaciti ili Pandzu ili Sunjica!legenda reala je napisao/la:On ima naše civilno državljanstvo sve je na FIFI i Belgijskom savezu da pošalju papirologiju za promjenu sportskog, sve to naravno ako je on potpisao izjavu kojom potvrđuje da će u budućnosti igrati za nas
Mislim da najviše treba ulagati u omladinski pogon.... To treba da bude temelj i baza za budućnost, moramo konačno omladinski uzrast podići na veći nivo... To je jedini način da se održavamo u vrhu evropskog a i svjetskog nogometa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sreca ziva pa smo odlazak na prvenstvo osigurali prije one tri zadnje utakmice, da nismo sad bi sva g.... isplivala na povrsinu, ocigledno je da u savezu neko radi za svoj i samo svoj interes.... prvo pocevsi od onog kampa u Zenici koji zjapi prazan i zasad sluzi kao prenociste duhovima pa nadalje poziv ovom Susicu, nisam nikakav strucnjak ali ko god misli drugacije on je mogu slobodno rec glup i historijski uspjeh naseg nogometa je neko moro usrat pu J*** ti nas same pogane
SG Eriksen pozvao Walcotta na EP/SP a lik nije imao profesionalne tekme u nogama kako treba.
Roy Hodgson pozvao pola LFC-a prije 2god u repku kad su imali najgoru sezonu u zadnjih 20 god(Downing, Kelly, Henderson, Carroll pozvani izmedju ostalih).
NS Nigerije ponistio spisak selektora jer fali pola igraca.
Del Bosque izostavio legendu Raula jer mu ne paše.
U njemackoj repci cijeli Bayern igrao, a BVB igraci na klupi iako ih je Dortmund te sezone potukao do nogu i u ligi i u kupu.
Brazilci ne mogu nijedan spisak sastavit, a da ne bude milion kontroverzi.
Srbija cijele kvalifikacije igrala bez 5-6 najboljih igraca jer ne leze selektoru.
Susic pozvan u dubokoj starosti 90'te, iako su "cileanci" bili na vrhuncu.
Sam Tuđman reagov'o nakon spiska Blazevica za SP 98 jer mu se nije svidio.
Italija jos kontraverznija od brazila, nema spiska da nema milion primjedbi.
I tako dalje, i tako dalje..
Da je Pape pozvao ne znam ti koga, opet bi bilo nezadovoljnih. A takve ko je.be. Ja sam kao i vi, "samo" navijac BiH, te Pape i igraci imaju moju punu podrsku. Niti sam selektor, niti igrac, a Bgmi niti neki strucnjak da polemisem oko spiska.
Ionako je i pticama na grani jasno da ce na SP igrati max 14-15 igraca i zna se koji su, dok ovi o kojima se polemise ionako nece vidjeti terena osim u slucaju, ne daj Boze, povreda kod ovih 14-15 igraca.
Sad sjedili na klupi Ibricic il' Zec, odnosno TS Susic ili Zahirovic me iskreno zaboli qrac. Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Vranjes, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Hajrovic i eventualno Visca dobiju sansu na SP - ostali su tu samo za ne daj Boze.
Tako da vam mogu samo poruciti ono i sto nadrealisti : Glu.pa vam je prica..
Naprijed Bosno i Hercegovino !

Roy Hodgson pozvao pola LFC-a prije 2god u repku kad su imali najgoru sezonu u zadnjih 20 god(Downing, Kelly, Henderson, Carroll pozvani izmedju ostalih).
U njemackoj repci cijeli Bayern igrao, a BVB igraci na klupi iako ih je Dortmund te sezone potukao do nogu i u ligi i u kupu.
Srbija cijele kvalifikacije igrala bez 5-6 najboljih igraca jer ne leze selektoru.
Da je Pape pozvao ne znam ti koga, opet bi bilo nezadovoljnih. A takve ko je.be. Ja sam kao i vi, "samo" navijac BiH, te Pape i igraci imaju moju punu podrsku. Niti sam selektor, niti igrac, a Bgmi niti neki strucnjak da polemisem oko spiska.
Ionako je i pticama na grani jasno da ce na SP igrati max 14-15 igraca i zna se koji su, dok ovi o kojima se polemise ionako nece vidjeti terena osim u slucaju, ne daj Boze, povreda kod ovih 14-15 igraca.
Sad sjedili na klupi Ibricic il' Zec, odnosno TS Susic ili Zahirovic me iskreno zaboli qrac. Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Vranjes, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Hajrovic i eventualno Visca dobiju sansu na SP - ostali su tu samo za ne daj Boze.
Naprijed Bosno i Hercegovino !
Niko nepametuje zbog spiska vec zbog Tina Susica, nijedan od ovih sto si ti naveo nije pozvao zvog braticafanatic je napisao/la:SG Eriksen pozvao Walcotta na EP/SP a lik nije imao profesionalne tekme u nogama kako treba.
Naprijed Bosno i Hercegovino !![]()
Tkanton je napisao/la: Niko nepametuje zbog spiska vec zbog Tina Susica, nijedan od ovih sto si ti naveo nije pozvao zvog bratica
Nije bratica, jest sina. Slovacka zadnje EP, ne samo da je pozvan nego je igrao u prvih 11 a javnost je kuci piz.dila
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa kako mozes tako povrsno gledat stvari nije mi jasno, jel ti mislis da se ovaj poziv nece odraziti na igrace ne samo A reprezentacije nego i mladih selekcija ? Nikom nije svejedno sto ce nekakav Tino Sven Susic bit u Brazilu koji nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa ovom ekipom ispred momaka koji su to prije svega zasluzili.fanatic je napisao/la:
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nevjerovatno je da na spisku budu Susic i Hadzic,a da nema Stevanovica i Zahirovica!!
U kakvoj god oni formi bili,cak i nespremni su bolji od pomenutog dvojca Susic-Hadzic,a da ne pominjemo da su i dali svoj doprinos u kvalifikacijama!Potez bi mi bio opravdan da ovi donose dodatni kvalitet,medjutim,to nije tako!Sramota i vec se radujem danu kad ce ovo licemjerno djubre od covjeka otici!

- legenda reala
- Kontakt:
To je onaj mali Weis što je činio teror nad našom odbranom u one dvije utakmice kvalifikacijafanatic je napisao/la:Tkanton je napisao/la: Niko nepametuje zbog spiska vec zbog Tina Susica, nijedan od ovih sto si ti naveo nije pozvao zvog bratica![]()
Nije bratica, jest sina. Slovacka zadnje EP, ne samo da je pozvan nego je igrao u prvih 11 a javnost je kuci piz.dila
Jedino sličnu glupost kao Safet danas je još uradio Ilija Petković 2006 na SP u Njemačkoj, i to mu se obilo o glavu, sjećamo se kako se proveo, igrači ga bojkotovali, a Gaučosi trpali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bio pod ugovorom sa Cityem, kao sto je Hodzic sad pod ugovorom sa LFC-om. Tad je bio daleko od najboljeg, a javnost je smatrala da nema mjesta ni na klupi, a kamo li u prvih 11..legenda reala je napisao/la:To je onaj mali Weis što je činio teror nad našom odbranom u one dvije utakmice kvalifikacijafanatic je napisao/la:Tkanton je napisao/la: Niko nepametuje zbog spiska vec zbog Tina Susica, nijedan od ovih sto si ti naveo nije pozvao zvog bratica![]()
Nije bratica, jest sina. Slovacka zadnje EP, ne samo da je pozvan nego je igrao u prvih 11 a javnost je kuci piz.dilašta će javnost pizditi mali uz Hamšika najbolji igrač Slovačke, tad bio pod ugovorom sa Man City-om
Jedino sličnu glupost kao Safet danas je još uradio Ilija Petković 2006 na SP u Njemačkoj, i to mu se obilo o glavu, sjećamo se kako se proveo, igrači ga bojkotovali, a Gaučosi trpali
Pa dobro sad, ako je igrac koji kad se sve minute saberu nije proveo punu utakmicu na terenu ovog proljeca zasluzuje poziv, onda ga zasluzujem i ja. Ili igrac koji godinu dana nije odigrao utakmice, pa sad nesto kao skuplja minute u borbi za opstanak u 2 spanskoj ligi..Ako je nekog od njih trebao zvati, onda komotno je mogao i Rahimica.10DelPiero je napisao/la:Pa kako mozes tako povrsno gledat stvari nije mi jasno, jel ti mislis da se ovaj poziv nece odraziti na igrace ne samo A reprezentacije nego i mladih selekcija ? Nikom nije svejedno sto ce nekakav Tino Sven Susic bit u Brazilu koji nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa ovom ekipom ispred momaka koji su to prije svega zasluzili.fanatic je napisao/la:
A jest, svejedno mi je da li na klupi sjedi momak koji igra u 1.HNL ili igraci koji ne igraju godinu dana u njemackoj i spanskoj 2 ligi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.