FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 21:55

[youtube][/youtube] ja mislim da je ovo najbolja tekma svih vremena atl madrid je vodio 4-0 a barca preokrenula 5-4 :o :o :shock: :shock: :? :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 feb 2010, 21:57

ima dosta problema u odbrani, al mislim da nije ne rjesivo...
ako vec ostajemo bez Puyola, onda treba malog Muniesu prikljuciti timu, ako i on nije povrjedjen :D
a da se to iskombinovati...Chgrynski je mislim igro nekad na desnom boku, i on bi mogo to pokriti, posjeduje neku odrejenu tejniku, a nije nesto pretezno ni spor kako seprica po formu, a da je neki brzanac nije...al eto..Maxvela lijevo, poceo je dobro da igra, a Muniesa i Milito na stopera...
dati sansu i Muniesi,
joj kad se sjetim prosle sezone, Muniesa u svom debiju dobije crveni karton, tek sto je uso u igru, kreten mu pokaza crveni...Marc poceo da place, a ono citav stadio govori njegovo ime...uhh...da se najezis...

a mislim da ce i Chgry polako poceti igrati dobro, nadam se da ce uci u formu bas sljedecu utakmicu...

a jbt pogledaj ovo, imamo 5 veznjaka na tri pozicije, i uglavnom skoro nikad ne fali igraca, a imamo 8 odbranbenih na 4 pozicije, i opet fali, i to stoper kojih imamo 5 komada...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 feb 2010, 22:01

CRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] ja mislim da je ovo najbolja tekma svih vremena atl madrid je vodio 4-0 a barca preokrenula 5-4 :o :o :shock: :shock: :? :mrgreen:
3-0 bilo za Atletic,pa Barca smanjila na 3-2,pa Atletico poveo 4-2 i na kraju 5-4 za Barcelonu...ne sjecam se bas tekme,ali po ovome vidim da je cudo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 09 feb 2010, 22:04

ZELJO DO GROBA je napisao/la: joj kad se sjetim prosle sezone, Muniesa u svom debiju dobije crveni karton, tek sto je uso u igru, kreten mu pokaza crveni...Marc poceo da place, a ono citav stadio govori njegovo ime...uhh...da se najezis...
To je protiv Osasune? Sjecam se te utakmice :D Ondje je mali prvo uklizao i izbio loptu pa je tek onda onaj igrac pao, a sudija mu dao crveni, vjerovatno jer je mislio da ga je odmah oborio a bio je i zadnji igrac.

Uglavnom mu je pokvario debi jer ondje nije bio crveni

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 feb 2010, 22:06

CRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] ja mislim da je ovo najbolja tekma svih vremena atl madrid je vodio 4-0 a barca preokrenula 5-4 :o :o :shock: :shock: :? :mrgreen:
Nevjerovatna utakmica - kakvi preokreti :o :o :shock: fenomeno Ronaldo zabio dva gola,Figo zabio golcinu iz voleja u same rašlje,De la Pena bio organizator igre,Pizzi za pobjedu na kraju..ludnica od utakmice...Atletic bio paklen tim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 feb 2010, 22:45

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ima dosta problema u odbrani, al mislim da nije ne rjesivo...
ako vec ostajemo bez Puyola, onda treba malog Muniesu prikljuciti timu, ako i on nije povrjedjen :D
a da se to iskombinovati...Chgrynski je mislim igro nekad na desnom boku, i on bi mogo to pokriti, posjeduje neku odrejenu tejniku, a nije nesto pretezno ni spor kako seprica po formu, a da je neki brzanac nije...al eto..Maxvela lijevo, poceo je dobro da igra, a Muniesa i Milito na stopera...
dati sansu i Muniesi,
joj kad se sjetim prosle sezone, Muniesa u svom debiju dobije crveni karton, tek sto je uso u igru, kreten mu pokaza crveni...Marc poceo da place, a ono citav stadio govori njegovo ime...uhh...da se najezis...

a mislim da ce i Chgry polako poceti igrati dobro, nadam se da ce uci u formu bas sljedecu utakmicu...

a jbt pogledaj ovo, imamo 5 veznjaka na tri pozicije, i uglavnom skoro nikad ne fali igraca, a imamo 8 odbranbenih na 4 pozicije, i opet fali, i to stoper kojih imamo 5 komada...
Muniesa je ozlijedjen :)
I ako je se slucajno oporavio ne moze zamjeniti niti jednog naseg prvotimca.
S razlogom su poziv dobili Dalmau , Fontas i Bartra.

Ja vjerujem da ce ova postava igrati
---------------Valdes---------------
Puyol/Dalmau----Chigry----Milito----Maxwell
----------------Busquets------------------
---------Xavi------------Iniesta----------
--Messi-------Ibraka----------Pedro

mislim da s sigurnoscu mogu reci da ce ovo biti postava protiv Atletica
Prognoziram 2:0 za Barcu , Messi i Ibra golovi.
Messi nastavlja tradiciju protiv Atletica , a Ibra ce da zabije neki traljavi gol.
:)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 feb 2010, 22:47

rije ce bit 6:4, nego 2:0.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 feb 2010, 22:55

bice kisa golova,igranje cigre je veliki rizik covjek je u stanju da rijesi utakmicu al u korist protivnika aj jbg kad nema ko drugi odigrat.nadat se pobjedi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 feb 2010, 00:54

Ma vala ne sekiram se uopce za odbranu.Sjetite se tekmi kad je Iniesta znao zaigrat lijevog beka.Ovog podatka ce se sjetiti samo pojedini navijaci.Sto se mene tice i Messi moze na beka a Pedro umjesto njega. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 feb 2010, 05:38

Casillas je napisao/la:Neko rece da Atletico - Barca sudi Iturralde Gonzales. To je za mene uz Unidana Mallenca najbolji sudac u PRimeri. Zanimljiv je podatak da ste, kada vam je on sudio, izgubili samo 3 puta a u ostalih 27 puta ste dobili bodove.

slika
uh ituralde / VILLARATO se nastvlja ipak :mrgreen: ..ova se dva vamo drpaju :lol: :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 feb 2010, 08:09

Eto, rekao nam je @don Ciro sve. Barca dobija utakmicu a glavni igrac ce biti Iturralde Gonzales ... :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 feb 2010, 09:25

Kako dosadnih likova ovdje ima to je stvarno smiješno. Al dobro, mora bit i takvih.

Ja sam siguran da Barca neće lahko dobit, ćčak mislim da će tu sve bit osim 2... Nekako, A.Madrid mi je drag i volio bih tako a i vrijeme im je brate da izgube jednu :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 feb 2010, 09:35

GunnerS je napisao/la:Ja sam siguran da Barca neće lahko dobit, ćčak mislim da će tu sve bit osim 2... Nekako, A.Madrid mi je drag i volio bih tako a i vrijeme im je brate da izgube jednu :D
Pu pu pu, gluho i daleko bilo!

Nemoj da se vrijedjamo pa da ti pozelim jos jedan poraz tvog tima veceras ... :mrgreen: Cak bi mi bilo drago jer simpatisem Liverpool ... ;)
AMAR OSIM

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 feb 2010, 09:39

Hehe, ne vrijeđamo se, da Bog sačuva, gluho i daleko od toga bilo... :(

Samo, nije fer prema ostalim da igrate utakmice a ne izgubite ni jednu :) hehe...

A mi, pa, vidjet ćemo večreas sa Arsenalom se nikad ne zna dok ne izađu na teren :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 feb 2010, 09:43

GunnerS je napisao/la:Hehe, ne vrijeđamo se, da Bog sačuva, gluho i daleko od toga bilo... :(

Samo, nije fer prema ostalim da igrate utakmice a ne izgubite ni jednu :) hehe...

A mi, pa, vidjet ćemo večreas sa Arsenalom se nikad ne zna dok ne izađu na teren :)
Poceo si sa dvostrukim arsinima! Kako je bilo fer da Arsenal one sezone kad su bili prvaci ne izgubi ni jednu utakmicu .. :)
Kad je mogao Arsenal tada, sto ne bi i Barsa sad .. ;)
AMAR OSIM

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 feb 2010, 09:48

Jedno je Arsenal drugo Barca... :) hehe...

Mah, nek bolji ba pobjedi, meni sasvim svejedno... Nego A.Madrid simpatišem zbog malog Aguera :)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 feb 2010, 10:21

Evo,prema pisanjima medija,Fabregas je veoma blizu Barce i da je dogovoreno sa njim sve.Jos samo ostaje da se klubovi dogovore oko odstete koju cemo platiti...

3.500 navijaca gledalo trening Barce uprkos kisi

"I hope Bayern Munich go far, as they are my club. It’d be wonderful if they could one day meet Barcelona in the final. Barca will win it this season. Barca is the best!” - Sep Maier
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 feb 2010, 10:45

nidjo_barca je napisao/la:Evo,prema pisanjima medija,Fabregas je veoma blizu Barce i da je dogovoreno sa njim sve.Jos samo ostaje da se klubovi dogovore oko odstete koju cemo platiti...

3.500 navijaca gledalo trening Barce uprkos kisi

"I hope Bayern Munich go far, as they are my club. It’d be wonderful if they could one day meet Barcelona in the final. Barca will win it this season. Barca is the best!” - Sep Maier
na mundo deportivo pise da ce potpisati ugovor do 2015 a na marci da agent od fabregasa demantira takve price :roll: inace ferguson je htio da ronaldo zaigra u barci 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 10 feb 2010, 10:47

Evo sad sam dobio informaciju od Guardiole da ce sastav protiv Atletica izgledati ovako :D

---------------Valdes---------------
Dalmau----Chigryinsky----Milito----Maxwell
----------------Busquets---------------
---------Xavi------------Iniesta------
--Messi----------Ibra------------Henry

Mislim da bio ovakav sastav trebo biti ne bi me nista cudilo kad bi Busquets otiso na stopera Chygrynskiy desno a Fontas da igra zadnjeg veznog :? Svasta je moguce 8-)
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2010, 11:33

zadnja linija potpuno desetkovana :evil: ...vrijeme je da Chigi pokaze zasto je placen 25mil ...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.