Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Head
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Head » 25 apr 2014, 11:15

Signore je napisao/la:Bolje malo stisnut, nekome i ne izdat licencu, ne progledat kroz prste, jer ce jedino tako dovest u red rad kluba i stanje stadiona. Znam da su teska vremena, da se nema, al svi imaju ista pravila i neka za sve ista vrijede.

Vrijeme je da se zavede red, a tko plati ceh sam si je kriv.
Bit svega.
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 apr 2014, 11:46

Od ovih ekipa sto se bore za europu, Zeljeznicar, Sarajevo, Srioki, Zrinjski su sigurni po pitanju licenci, za Celik ne znam,

Ostali vidjet cemo ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 apr 2014, 11:52

Elegant je napisao/la:Od ovih ekipa sto se bore za europu, Zeljeznicar, Sarajevo, Srioki, Zrinjski su sigurni po pitanju licenci, za Celik ne znam,

Ostali vidjet cemo ...
Lazes sam sebe.
Ne kazem da nece dobiti svi licencu al Zeljeznicar i Zrinjski su sve samo ne sigurni po tom pitanju.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 11:54

Signore je napisao/la:Bolje malo stisnut, nekome i ne izdat licencu, ne progledat kroz prste, jer ce jedino tako dovest u red rad kluba i stanje stadiona. Znam da su teska vremena, da se nema, al svi imaju ista pravila i neka za sve ista vrijede.

Vrijeme je da se zavede red, a tko plati ceh sam si je kriv.
upravo tako, i nema tu gledanja kroz prste, do ove godine se tako radilo i savez je dobio po nosu zbog toga... nebih detaljno jer ne zelim ali bilo je svega i UEFA je zaprijetila direktno nasem savezu zbog toga sta su radili
ujedno time svjesno zele da natjeraju klubove da rade u kapacitetu u kojem mogu a ne da idu u dugove... mozda to nama izgleda kao neko tjeranje sile ali ako se nastavi ovako mnogi klubovi bi mogli stopama npr. G. Rangers-a
Elegant je napisao/la:Od ovih ekipa sto se bore za europu, Zeljeznicar, Sarajevo, Srioki, Zrinjski su sigurni po pitanju licenci, za Celik ne znam,

Ostali vidjet cemo ...
nije tacno

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 apr 2014, 11:55

Head je napisao/la:

Ostali vidjet cemo ...
Lazes sam sebe.
Ne kazem da nece dobiti svi licencu al Zeljeznicar i Zrinjski su sve samo ne sigurni po tom pitanju.
po cemu tebi Zeljo nije siguran za licencu...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 11:56

A sta nije tacno?? To aludiras na to da zeljo nece dobiti licencu.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 apr 2014, 11:57

Ako je moglo onakvo Sarajevo, u onakvom stanju, dobiti licencu kad je Ivica Osim intervenisao onda moze i Zeljo koji je u 5 puta boljoj situaciji nego oni tada, jer imaju i potrazivanja od 1.000.000 KM sto ovi nisu imali ni u desetom dijelu toga... Prema tome i Zeljo je siguran...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 apr 2014, 11:57

Željo će 100% dobiti licencu,ne znam više odakle vadite te mahalske da nece Željo dobiti licencu ili da ce teško dobiti,sve je urađeno kako treba..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 apr 2014, 11:58

terabajt je napisao/la:A sta nije tacno?? To aludiras na to da zeljo nece dobiti licencu.
Kazem da Zeljo da 31 marta nije isplatio sva potrazivanja a do tad je bio rok.
Sad hoce li dobiti ili nece,ne bih ti znao reci.Ako se postuje pravilnik ne bi trebao.
Mada ja sam misljenja da ce dobiti i da ce ici u Evropu.
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 11:59

Dino fening opet siri price po sjeveru .
A kako ti znas da zeljo nije isplatio sva potrazivanja ??

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 apr 2014, 11:59

Željooooo je napisao/la:Željo će 100% dobiti licencu,ne znam više odakle vadite te mahalske da nece Željo dobiti licencu ili da ce teško dobiti,sve je urađeno kako treba..
Znaju oni kada se potencira ta prica, oni su sampioni u medijskom ratovanju, iznosenju neistina i huskanju raje... Predsjednik komisije za licenciranje fino rece da ce pocetkom maja otvarati pristigle dokumente i odlucivati o tome, al' insajderi vec znaju da je Zeljo u opasnosti... :lol:
Head je napisao/la:
terabajt je napisao/la:A sta nije tacno?? To aludiras na to da zeljo nece dobiti licencu.
Kazem da Zeljo da 31 marta nije isplatio sva potrazivanja a do tad je bio rok.
Sad hoce li dobiti ili nece,ne bih ti znao reci.Ako se postuje pravilnik ne bi trebao.
Mada ja sam misljenja da ce dobiti i da ce ici u Evropu.
Lažeš... Rok je produzen, a sam se potrudi pa vidi do kad... ;)
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 apr 2014, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 12:00

ne, ne aludiram nego aludiram da su samo siroki,sarajevo i velez redovno placali poreznoj dogovoreni novac za razliku od ostalih kluubova... sad je sve do porezne, ako ne potpisu reprogram nema licence
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako je moglo onakvo Sarajevo, u onakvom stanju, dobiti licencu kad je Ivica Osim intervenisao onda moze i Zeljo koji je u 5 puta boljoj situaciji nego oni tada, jer imaju i potrazivanja od 1.000.000 KM sto ovi nisu imali ni u desetom dijelu toga... Prema tome i Zeljo je siguran...
zbog takvih urgiranja (ne samo za sarajevo) savez je dobio po uüima i izgubio licencu i dobio 50 000 kazne i prijetnju od uefe da ce savez dobiti zabranu a klubovi koji budu manipulisali dugovanjima zabranu igranja Evropskih takmicenja

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 12:02

rammstein je napisao/la:
ne, ne aludiram nego aludiram da su samo siroki,sarajevo i velez redovno placali poreznoj dogovoreni novac za razliku od ostalih kluubova... sad je sve do porezne, ako ne potpisu reprogram nema licence
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako je moglo onakvo Sarajevo, u onakvom stanju, dobiti licencu kad je Ivica Osim intervenisao onda moze i Zeljo koji je u 5 puta boljoj situaciji nego oni tada, jer imaju i potrazivanja od 1.000.000 KM sto ovi nisu imali ni u desetom dijelu toga... Prema tome i Zeljo je siguran...
zbog takvih urgiranja (ne samo za sarajevo) savez je dobio po uüima i izgubio licencu i dobio 50 000 kazne i prijetnju od uefe da ce savez dobiti zabranu a klubovi koji budu manipulisali dugovanjima zabranu igranja Evropskih takmicenja
E pa savez je onda trebao tu kaznu samo prosliejditi fks da je plate i jos ih na neki nacin oderati zato sto su im na taj nacin pomogli a bilo je protivpravno.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 apr 2014, 12:02

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Željo će 100% dobiti licencu,ne znam više odakle vadite te mahalske da nece Željo dobiti licencu ili da ce teško dobiti,sve je urađeno kako treba..
Znaju oni kada se potencira ta prica, oni su sampioni u medijskom ratovanju, iznosenju neistina i huskanju raje... Predsjednik komisije za licenciranje fino rece da ce pocetkom maja otvarati pristigle dokumente i odlucivati o tome, al' insajderi vec znaju da je Zeljo u opasnosti... :lol:
najjacu medijsku propagandu u BiH a i sire ima klub sa Koseva i to je valjda svima jasno,to što sad rade je samo da natjeraju ostale klubove da još više zapnu protiv Želje :oops: ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 12:04

Ovim se ohrabruje Velez jer ako zeljo ne dobije licencu oni idu u evropu. Kako su samo mali ovi sa koseva a nisu ni svjesni toga.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 apr 2014, 12:06

terabajt je napisao/la:Dino fening opet siri price po sjeveru .
A kako ti znas da zeljo nije isplatio sva potrazivanja ??
Znam,pitajte bivseg Direktora je li dobio lovu.
I da fening i maket nemaju problema sa potrazivanjem love od bivsih direktora.Sad ko je fening a ko je lovator apsurdno je pricati. :kafa:

@Kakanj boys

produzen je rok za uplatu savezu vezano za ligu,kazne zbog navijaca,i potrazivanja od igraca.
Rok za licencu je bio 31 mart i do tad se morala predati sva dokumentacija. :kafa:

Ponavljam,ne kazem da Zeljeznicar nece dobiti licencu,nego kazem ako se budu postovali propisi UEFE i pravilnik onda Zeljeznicar ne moze dobiti licencu.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 12:08

terabajt je napisao/la: E pa savez je onda trebao tu kaznu samo prosliejditi fks da je plate i jos ih na neki nacin oderati zato sto su im na taj nacin pomogli a bilo je protivpravno.
ne bas... imali ste i vi krivotvoren potpis prosle godine ;) tako da kazna ide vama ,a nasa licenca prosle godine je 100% cista jer smi isplatili sve obaveze

do 31.3. niste isplatili AG, cistacicu, jednog bivseg direktora koji je dobio samo 5000 a jos puo mu dugujete itd. itd.
Da li ce potpisati i jesu li potpisali reprogram ne znam, ali pare nisu dobili... jeste guso dobio oko 20%

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 apr 2014, 12:09

Sva dokumentacija se i predala na vrijeme. Tu pricu sa fks infa mozes prosipati negdje drugo.
Ne sekiraj se zbog Zelje, nego se spremaj da navijas protiv Zelje i ove godine u kvalifikacijama za LP ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 apr 2014, 12:10

Head je napisao/la:
Ponavljam,ne kazem da Zeljeznicar nece dobiti licencu,nego kazem ako se budu postovali propisi UEFE i pravilnik onda Zeljeznicar ne moze dobiti licencu.
drugim rijecima Zeljo ce da dobije licencu neregularno, stimanje, stela itd. :facepalm:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 12:10

Taj nas bvsi direktor nema jos sudski nalog za izvrsenje presude odnosno da se isplati. On moze tuziti al dali ima on rjesenje o izvrsenju trebas ga pitati. Tuzba nista ne znaci bez sudskog naloga.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Balorda, Beli98, bvsic, ErosViverosViv, Vanja8, VivaLaLiberta, worchester i 62 gosta.