Možda zato što nije znao kao i Pehilj da je naštimano. Hoću da ti kažem da to nije nikakav dokaz. MOžda nije ni štiman prelaz nego nešto, ali ponavljam ja nisam od onih koji misle da je štimano bilo šta niti sam od onih koji tvrde bilo šta. Što bi Adil zabio gol u Trebinju ako je štimano? Godinu i više ovdje trubite o reakciji malog Bukvića, a evo recimo ona me podsjetila na rekaciju Lončarića protiv Širokog sad na Grbavici za prvi gol. Pogledaj od četiri ugla iz dva se čini kao da je mogao odbraniti. Dole u Trebinju je bio čini mi se samo jedan ugao. Znači moja poenta je da su sve to stvari koje nisu dokazi a tebi govorim da nisi dosljedan jer se kod gola npr prvog Sarajeva dešava čudna reakcija odbrambenog, ali možda je frajer jednostavno glup i to je to. Jel mora biti da je štimano odmah? Tebi je međutim to ok, ali kad Željo nešto tako odigra ona je sumljivo. Meni je sumljivo Sarajevo-Gošk u toj istoj godini a tebi nije a tim koji se bori za titulu ne šutne na gol timu koji ispada i to kući. Nemoj molim te više ovdje potezati priču o namještanju. Eto mogu li te fino zamoliti. Skupi dokaze i sa DInom laganini prema sudu.rammstein je napisao/la:nikome ja ne solim pamet, ja sam , procitaj moj prvi post u "raaspravi", najnormalnije komentarisao skracenje lige na 10-12 klubova
To sto djecurlija ne znaju nego pisati neke provokacije kao odg na normalnu diskusiju je problem neke druge dimenzije
sto se tice stative, da ti objasnim...
ako je trebao biti prelaz, kao sto vi napisastee ovdje, sto bi to stojcev gadjao raslje , pa stativu u prvom pol... pa bi onda u 10 min i maje Travnik morao zabiti dva, pa onda...bla bla bla...
elem, to je to od mene neka vam je sa srecom i poreznom
Pozz
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prijatelju mislim da su navodni znaci i prije pocetka teksta i poslije njega vidljivi jasno,sto znaci da citiram nekog,kao i ovaj smajli poslije teksta,ne bih sam sebe hvalio. Lijep pozdravDjorkaeff je napisao/la:ne kopiraj tuđe postove
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- VigorMostarac
- Kontakt:
Cini mi se da je Zrinjski u pednosti sto se tice titule zbog rasporeda, kolike su Zelji sanse sa Velezom (jer moguc jekiks Zrinjskog na Otoci)?
Da li je ovo istina da se gradski derbi igra tek u nedelju 4.5. u 17.00h?
Dosta odlucujete o prvaku zbog rasporeda, mislim da vam je glupo loziti se na Zelju, pa da Svinjskom rijesite titulu.VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Sto tek u nedjelju pa to je odlican terminshheff je napisao/la:Cini mi se da je Zrinjski u pednosti sto se tice titule zbog rasporeda, kolike su Zelji sanse sa Velezom (jer moguc jekiks Zrinjskog na Otoci)?

nelozi se niko na zelju niti na zrinjski,samo je ljudima drago da se napokon nesto normalno desava u klubu da se vidi napredak i da gledaju ka buducnosti,nas neinteresuje ko ce uzet titulu ako je mi vec nemozemo uzeti,svi vi zaboravljate Siroki koji ima najlaksi raspored i sigurnih 6 bodova,ko garantuje da ce zrinjski uzet bodove na otoci i nas dobiti? ko garantuje da ce zeljo dobit nas, sarajeva kuci i rudara? Po meni Zrinjski ima sigurna 3 boda kuci dok Zeljo nema nijedan siguran bod, Siroki ima sigurnih 6 i zadnje kolo igraju s Olimpikom,po meni puno su kvalitetniji od Olimpika i pobjedit ce ih.shheff je napisao/la:Dosta odlucujete o prvaku zbog rasporeda, mislim da vam je glupo loziti se na Zelju, pa da Svinjskom rijesite titulu.VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Velez kao klub ima daleko bolje odnose sa Sirokim nego sa Zeljom tako da ako bude igrao za nekoga igrat ce za Siroki.
Na kraju krajeva lopta je okrugla i svasta se moze desiti i mi nismo ti koji igramo na terenu nego igraci 11 na 11.
Nek utakmica bude postena,fer i korektna pa nek pobjedi bolji.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
da pitam vjerujem da je bilo nekoliko puta pa sorry al za sutra buduci da je na mojoj TV tekma postoji li mogucnost da se sa drugog operatera (internet Telemah) gleda tekma naravno sa uplatom od dvije marke il koliko vec ako moze kako se placa jel moze preko SMS ili na fiksni telefon dodje dodatne dvije marke ...
Direktor Mirsad Šiljak najavio radove na pomoćnom terenu
FK Željezničar 10. jula otvara rekonstruisani pomoćni teren na Grbavici
FK Željezničar 10. jula otvara rekonstruisani pomoćni teren na Grbavici
hebali vas bolji odnosi sa Širokim, i ovi Velezovci bas jedu...
Volim te Zeljo!!!
- BolanBolan
- Kontakt:
Misliš MojaTV To Go, nažalost ne bude tu tog kanala gdje prenose Premijer ligu (ne znam zašto?! trebalo bi im pisati...), par puta sam uplaćivao da gledam tekme na Areni, loguješ se na bhmobile, odabereš MojaTV To Go, skine ti 2 KM kredita ako ćeš 24h za Osnovni + Sportski paket. Ne bude nešto slika...bob je napisao/la:da pitam vjerujem da je bilo nekoliko puta pa sorry al za sutra buduci da je na mojoj TV tekma postoji li mogucnost da se sa drugog operatera (internet Telemah) gleda tekma naravno sa uplatom od dvije marke il koliko vec ako moze kako se placa jel moze preko SMS ili na fiksni telefon dodje dodatne dvije marke ...
Dnevni avaz 25.04.2014

LINK
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Bayern je kao Zeljo osvojio titulu pet kola prije kraja, pa je neki dan otisao u Dortmund i primio tri komada ? Cemu je tu problem ?GangEvil je napisao/la:Jedno je otici u Bijeljinu sa drugim timom i dati, dotada, nepobjedivom domacinu 3 komada, a sasvim druga stvar je protiv Leotara krenuti sam prema golu pa ti zapne busen trave i sam se sapletes i padnes te domacin slucajno pobjedi...stannis je napisao/la:Jedno je osvojiti titulu pet kola prije kraja prvenstva i otici ostatak kola igrati skoro pa revijalno, a drugo je pustat igrace Travnika da zabiju gol, pa u drugom s igracem manje dati tri gola ?![]()
![]()
Nego to nije tema, tema je FK.Zeljeznicar, i na ovoj temi nemas sta objasnjavati da li bi liga trebala biti skracena. Prelistaj malo i nadi shodno tome da prosipas suplje. Ovdje jedini ko se borio i izborio za BH fudbal je Ivica Osim, kojeg takvi navijaci poput tebe pljuju gdje god stignu. Tako da nisi relevantan da pises o bilo cemu.
I dalje ne gusi nam temu s svojim glupostima, nego kad napravis dva imena objasnjavaj sam s sobom na temi koja je za to i napravljena..
To sto se preko vas peru pare mene ne zanima, nego nemojte na ovoj temi pisati o skracenju lige, razloga sto se ne skracuje, nego se iskljucivo pise o Zelji.
Da ovaj nije pisao gluposti ja se ne bih ni ukljucio...
Bajern je kod kuce primio od dortmunda 3 gola 0-3.

Pogrijesio sam, dobro si. I sad znaci nastimao Bayern. Ljude boli neka stvar osvojili ligu davnih dana, kao sto je tada Zeljo...terabajt je napisao/la:Bajern je kod kuce primio od dortmunda 3 gola 0-3.![]()
I onda dode neki levat i meni prica o Leotaru. Sto nema nikakve razlike s Azijom, Malezijom i prelazima...Ali da ne duzim, opet ce doci da seru..
-
- Kontakt:
Ovaj trener vam je hajvan samo taki sa ovim izjavama " Velež je prejak u formi ali moramo do pobjede" kako?
Pa jedino da vam sudije sviraju penal kako su i navikli da vam sviraju u Vrapciciima i da iskluce igraca i onda padne bruka na sudije koje bude uredno suspendirane ali induvidualno nagrađene od "familije Osim" i pojeo vuk kenjca
Pa jedino da vam sudije sviraju penal kako su i navikli da vam sviraju u Vrapciciima i da iskluce igraca i onda padne bruka na sudije koje bude uredno suspendirane ali induvidualno nagrađene od "familije Osim" i pojeo vuk kenjca

Bas tako. Penal ce biti u 85min. i crveni karton. Opusti se kad vec sve znas... Porodica Osim priprema ugodne poklone..ZrinjskiMostar je napisao/la:Ovaj trener vam je hajvan samo taki sa ovim izjavama " Velež je prejak u formi ali moramo do pobjede" kako?
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ovaj trener vam je hajvan samo taki sa ovim izjavama " Velež je prejak u formi ali moramo do pobjede" kako?

razabu daleko ste vi od bilo kakvog humora ti da imas pameti nikad ne bi navijao za taj mali smjesni klubic .
i
Tako je iz sezone u sezonu, svaka pobjeda Zelje namjestena ili neregularana, a kad je poraz sve OK, taraba od ekipe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta je bilo ultras? Sto niste igrali protiv Sarajeva, da niste mozda prodali kup?ZrinjskiMostar je napisao/la:Ovaj trener vam je hajvan samo taki sa ovim izjavama " Velež je prejak u formi ali moramo do pobjede" kako?
Nemojte samo molim vas vise! Hocete da se gurate sa prvakom za prvo mjesto, a niste u stanju finale kupa izboriti...
Zeljo svima trn u oko i neka je!
A da hocemo dati gol u 90 min i offide, najvise bi volio!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, perodeformero i 43 gosta.