FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 apr 2014, 15:15

Capt_Billy je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ovaj trener vam je hajvan samo taki sa ovim izjavama " Velež je prejak u formi ali moramo do pobjede" kako?

Pa jedino da vam sudije sviraju penal kako su i navikli da vam sviraju u Vrapciciima i da iskluce igraca i onda padne bruka na sudije koje bude uredno suspendirane ali induvidualno nagrađene od "familije Osim" i pojeo vuk kenjca :lol:
Sta je bilo ultras? Sto niste igrali protiv Sarajeva, da niste mozda prodali kup?

Nemojte samo molim vas vise! Hocete da se gurate sa prvakom za prvo mjesto, a niste u stanju finale kupa izboriti...

Zeljo svima trn u oko i neka je!

A da hocemo dati gol u 90 min i offide, najvise bi volio!
Dobro evo fino cemo pricati! Spominješ kup pa mi reci kako misliš prodali ? Jesi li gledao utakmicu ili napamet pricas? Daj mi argumente malo da popicamo!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 apr 2014, 15:16

ZrinjskiMostar je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ovaj trener vam je hajvan samo taki sa ovim izjavama " Velež je prejak u formi ali moramo do pobjede" kako?

Pa jedino da vam sudije sviraju penal kako su i navikli da vam sviraju u Vrapciciima i da iskluce igraca i onda padne bruka na sudije koje bude uredno suspendirane ali induvidualno nagrađene od "familije Osim" i pojeo vuk kenjca :lol:
Sta je bilo ultras? Sto niste igrali protiv Sarajeva, da niste mozda prodali kup?

Nemojte samo molim vas vise! Hocete da se gurate sa prvakom za prvo mjesto, a niste u stanju finale kupa izboriti...

Zeljo svima trn u oko i neka je!

A da hocemo dati gol u 90 min i offide, najvise bi volio!
Dobro evo fino cemo pricati! Spominješ kup pa mi reci kako misliš prodali ? Jesi li gledao utakmicu ili napamet pricas? Daj mi argumente malo da popicamo!
Ne, vec samo uzvracam istom mjestom.

Tako vi pricate, pa ce na kraju ispati VELEZ neka nebeska sila gdje Zeljo normalno utakmice ne moze dobiti vec mora biti pusten ili mora kupiti a zadnje cetiri godine tri puta sve bodove kuci nosio i jedan remi. ;)
Zato **** vise ziv bio sa tim pricama tipa: bice pusteno, bice kupljeno, bice ovako, bice onako...Isto pitari, svi krivi samo oni ne!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 apr 2014, 15:22

Ja sam samo komentirao izjavu trenera " Velež je prejak i u formi je" ako je netko prejak kakoga misliš dobiti?? logicno je sudijama! :clap:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 apr 2014, 15:26

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja sam samo komentirao izjavu trenera " Velež je prejak i u formi je" ako je netko prejak kakoga misliš dobiti?? logicno je sudijama! :clap:
Ma moze biti Velez da ti ne kazem u kakvoj formi. Zeljo ide na titulu, a ako nije u stanju uzeti Veleza, onda nema titule. Vrlo jasno. Proteklih godina je Zeljo uzimao, nekada teze, nekada lakse. Sada je dosao pravi ispit.

Opet sa druge strane, ako je Zelji kao nekome ko hara ligom zadnjih godina, problem uzeti VEleza onda nema price vise. Zato meni niste jasni vi! Dizete Veleza u nebesa kao da igra protiv neke desete ekipe a ne aktuelnog sampiona.

Ja ovdje jedini problem vidim Sarajevo na Grbavici, i to ne Sarajevo kao ekipu, vec me je strah nas samih. Jednom je jedan forumas ovdje objavio nase promasanje zadnja tri derbija. Da ti skratim, zadnje tri derbija, imamo ljude u saci, ali ne znamo dokrajciti protivnika. Vi ako se zelite nadati Zeljinom kiksu, to je onda upravo sljedeci derbi izmedu Zelje i Sarajava.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 25 apr 2014, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 25 apr 2014, 15:27

LAHKO , jer smo mi najtrofejniji klub u BiH :opaopa: :opaopa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 apr 2014, 15:33

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja sam samo komentirao izjavu trenera " Velež je prejak i u formi je" ako je netko prejak kakoga misliš dobiti?? logicno je sudijama! :clap:
Brate ja bih tio pomogao ali znam da je to gubljenje vremena ti da si pamteniji navijao bi za Velez evo ja ako mogu da te pitam nesto nije nikakva provokacija najmanje na nacionalno osnovi mozda sam vjere kao i ti ali me zanima za koju reprezentaciju navijas ?

Orad1921
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 25 apr 2014, 15:34

Ja se ne sjecam da je sudija svirao ijedan penal za zelju u ovoj sezoni :S

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 25 apr 2014, 15:48

Izvini jarane , al' glup si
Volim te Željo !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 15:58

Kako ce tek biti pisanja sutra oko 19h kad zeljo protutnji mostarom :D .

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 apr 2014, 16:02

Neka neka, evo onaj pitar @ptic vec laje na njihovom forumu.... :lol: :lol:

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 16:04

CARSON je napisao/la:
Brate ja bih tio pomogao ali znam da je to gubljenje vremena ti da si pamteniji navijao bi za Velez evo ja ako mogu da te pitam nesto nije nikakva provokacija najmanje na nacionalno osnovi mozda sam vjere kao i ti ali me zanima za koju reprezentaciju navijas ?
Ma samo se spustiti na njegov/njihov nivo i tu nema nikakvih problema. On je glup da skonta sta znaci izjava Dine. On konta ako neko kaze da je Velez dobar (kao sto je u formi i tacno), to odmah znaci da ne mozemo pobjediti. Hajd ti njemu sad to objasni?! :crazy:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 25 apr 2014, 16:08

Capt_Billy je napisao/la:Neka neka, evo onaj pitar @ptic vec laje na njihovom forumu.... :lol: :lol:
Jučer slave Czuhay day, kao svoj najveći uspjeh u Evropi. To samo pokazuje kakvi su to kompleksaši :roll:
Čast izuzecima
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 apr 2014, 16:13

CARSON je napisao/la:

Hrvatsku reprezentaciju navijam pa onda BiH!

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 25 apr 2014, 16:15

Glupo je sad stalno kalkulirati. Nema ništa od toga. Naše je da sve 3 dobijemo. Srce na teren, maksimalna podrška sa tribina, titula na Grbavici.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 apr 2014, 16:16

Dok Zeljo gubi ili igra nerijeseno liga je automatski postena, al' kad Zeljo melje sve pred sobom onda je to velika neregularnost....
Jedva sutra cekam da hejteri pocnu baliti i pjeniti nakon nase pobjede..... Velez i da igra krajnje regularno ce izgubiti... Komplex ala Olimpic....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 25 apr 2014, 16:17

De pustite budalu ba sviju vam , nego SVI U MOSTAR !
Volim te Željo !

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 25 apr 2014, 16:31

acab je napisao/la:De pustite budalu ba sviju vam , nego SVI U MOSTAR !
BOLJE VAM JE NA OTOKU, TU SE UTAKMICA PRODAJE!!!
VFC THE RELIGION

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 16:35

VigorMostarac je napisao/la:
acab je napisao/la:De pustite budalu ba sviju vam , nego SVI U MOSTAR !
BOLJE VAM JE NA OTOKU, TU SE UTAKMICA PRODAJE!!!
Tu je utakmica rijesena od porodioce tako da nema potrebe a rodeni se jos dvoume.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 apr 2014, 16:36

BolanBolan je napisao/la:
bob je napisao/la:da pitam vjerujem da je bilo nekoliko puta pa sorry al za sutra buduci da je na mojoj TV tekma postoji li mogucnost da se sa drugog operatera (internet Telemah) gleda tekma naravno sa uplatom od dvije marke il koliko vec ako moze kako se placa jel moze preko SMS ili na fiksni telefon dodje dodatne dvije marke ...
Misliš MojaTV To Go, nažalost ne bude tu tog kanala gdje prenose Premijer ligu (ne znam zašto?! trebalo bi im pisati...), par puta sam uplaćivao da gledam tekme na Areni, loguješ se na bhmobile, odabereš MojaTV To Go, skine ti 2 KM kredita ako ćeš 24h za Osnovni + Sportski paket. Ne bude nešto slika...
na to sam mislio, sjeti se da je neko nekad pisao u vezi toga pa zato, hvala ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 16:37

@bob , bice lik tekme u mostaru ne sikiraj se :D .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Hrasno15 i 59 gostiju.