Nece nikome, Buducnost uzima 0:1HerLutwoII je napisao/la:Bas me zanima kome li ce sudijska trojka iz Krajine u Lukavcu podijeliti zute i crvene kartone?

Moderator/ica: GracanicaAA
Nece nikome, Buducnost uzima 0:1HerLutwoII je napisao/la:Bas me zanima kome li ce sudijska trojka iz Krajine u Lukavcu podijeliti zute i crvene kartone?
To nam je jasno,ali usput ide sakacenje ekipe iz Banovica za svaki slucajLloriS je napisao/la:Nece nikome, Buducnost uzima 0:1HerLutwoII je napisao/la:Bas me zanima kome li ce sudijska trojka iz Krajine u Lukavcu podijeliti zute i crvene kartone?![]()
Ako bude potrebe, glavne igrace iz Banovica, znas kako mi to radimoHerLutwoII je napisao/la:To nam je jasno,ali usput ide sakacenje ekipe iz Banovica za svaki slucajLloriS je napisao/la:Nece nikome, Buducnost uzima 0:1HerLutwoII je napisao/la:Bas me zanima kome li ce sudijska trojka iz Krajine u Lukavcu podijeliti zute i crvene kartone?![]()
Ko je koga ?Interista je napisao/la:Potukli se Jaranovic i Cizmic na treningu
Jaranovic se sutradan nije pojavio na treningu xDfukara1919 je napisao/la:Ko je koga ?Interista je napisao/la:Potukli se Jaranovic i Cizmic na treningu
Napisao sam ono sto sam cuo iz ekipebihacusrcu1 je napisao/la:ne pisite neistine jesu se pogurali ali nista ozbiljno...jaranovic trenira sa ekipom normalno i pojavio se na sve i jednom treningu...interista ne moras lazi pisati ovdje majmune jedan neodgojeni
I sta si poletio odmah ovdje da napisesInterista je napisao/la:Napisao sam ono sto sam cuo iz ekipebihacusrcu1 je napisao/la:ne pisite neistine jesu se pogurali ali nista ozbiljno...jaranovic trenira sa ekipom normalno i pojavio se na sve i jednom treningu...interista ne moras lazi pisati ovdje majmune jedan neodgojeni
LloriS je napisao/la:I sta si poletio odmah ovdje da napisesInterista je napisao/la:Napisao sam ono sto sam cuo iz ekipebihacusrcu1 je napisao/la:ne pisite neistine jesu se pogurali ali nista ozbiljno...jaranovic trenira sa ekipom normalno i pojavio se na sve i jednom treningu...interista ne moras lazi pisati ovdje majmune jedan neodgojeni![]()
pa sto igrate ako je prvenstvo namjesteno na osnovu jednog dogadjaja sa treninga ti tako pisesultrasstyle_tz je napisao/la:pa to se zna jos od onog sastanka nakon bruke na Tusnju..samo ljudi se nadaju kakva vam je ekipa smotana i nesposobna da su vrlo lako u stanju sje.at i namjesteno prvenstvo...tuku se, piju, izbacuju iz ekipe , mijenjaju trenere..na sve lice samo ne na ekipu i to je nada..da nasi igraci i trener imaju takav kriminalni lobi i sudije vec sad bi se znalo da vise nema smisla da se igra jer se radi o profesionalcima, a ovi su daleko od toga.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.