FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 25 apr 2014, 14:01

Sveti, sve nešto kontam da Pep ima veći uticaj na navijače Reala, msm u 70% postova navijača Reala spominje se Pep, u bilo kom kontekstu al' hajd' znamo i zašto je to tako, jel'?!. Pep ako nastavi svoju zayebanciju on će otić', vjerovatno i sam mada i ove godine ima šanse (i to dobre) da sa Bayernom sve pokupi. Prazna je ta priča oko lige, prosjeka, i gluposti. Po tvojoj logiKi Bayern nije igr'o ni jednu jaču utakmicu ove godine. Real je bio na koljenima u Dortmundu i samo da je Armenac bio malo pribraniji Real bi bio bivši a vi bi svi đuture navijali za Murinja.

Al' ipak, velike su šaMse da će i u ovogodišnjem finalu u Lisabonu veliki broj navijača Reala navijat' za vodonošu. :opaopa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 apr 2014, 14:04

@Sveti
Sasvim je normalno da jos uvijek osjecas ostru bol u dubini supka poslije Guardioline ere u Barci ..
Ali nadji drugi pdf za prosipanje gluposti i nastavi brojati decenije do decime. ;)

Nemojte se kaciti bezveze , nije vrijedan toga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 25 apr 2014, 14:10

Centre forward je napisao/la:Real je bio na koljenima u Dortmundu i samo da je Armenac bio malo pribraniji Real bi bio bivši a vi bi svi đuture navijali za Murinja.
Ejs, cuj ovo :mrgreen: Vodeci se istom tom srednjovjekovnom logikom, mogli bismo ustvrditi da je Borussia vec u desetoj minuti mogla izgubiti sve sanse za prolazak dalje da je Di Maria bolje izveo penal :D

Ja mislim i dalje da su sanse otprilike podjednake. Al' moras priznat da vam ga Ancelotti voli zabiberit vise neg oblizat zenske genijtalije.
1-0 i nije neka pretjerano velika prednost, ali za Carla u vecini slucajeva dovoljna, za razliku od 3-0 i 4-1 :mrgreen: Vidjet cemo, bit ce zajebano, ali mislim da mi prolazimo cisto zbog zakona velikih brojeva. Nemores igrat cetiri finala u pet godina nema sanse.
Al' ipak, velike su šaMse da će i u ovogodišnjem finalu u Lisabonu veliki broj navijača Reala navijat' za vodonošu. :opaopa
NO PASARAN!
Marksizam u skole!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 25 apr 2014, 14:26

Ja sam se vec odvikao finog osjecaja iz svih zavrsnica euro kupova u kojima je bayern bio autsajder. Sad mi je ovo deja vu... nema nista ljepse, imas mega tim, strasnog trenera i osjecaj da su te svi vec otpisali, a zaostatak minimala...

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 apr 2014, 14:29

slika

Razlog zašto ovo štp forsira u Bayernu teško da će uspjeti :hmmmmm: . No vidjeti ćemo

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 apr 2014, 14:38

Po dolasku u Bayern Pep rece da se nece Bayern prilagodjavat' njemu, nego on Bayernu :think:
Sada je jasno da je to netacno. Samo kad bi malo korigovao pozicije igraca, siguran sam da bi to bilo puno puno bolje no... Tesko..

Sto se tice uzvrata, sanse su i dalje 50-50, to ce bit ista utakmica kao u Madridu, nasi ce imat' inicijativu i posjed, a ovi ce nes fatat' na kontre. Siguran sam da nece isti sastav zaigrat kao u prvoj utakmici,bice tu korekcija, a prva od njih bi trebala bit' stavljanje kapitena na prirodnu poziciju, i Martineza u vezu.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 apr 2014, 14:50

anelbavarac je napisao/la:Po dolasku u Bayern Pep rece da se nece Bayern prilagodjavat' njemu, nego on Bayernu :think:
Sada je jasno da je to netacno. Samo kad bi malo korigovao pozicije igraca, siguran sam da bi to bilo puno puno bolje no... Tesko..

Sto se tice uzvrata, sanse su i dalje 50-50, to ce bit ista utakmica kao u Madridu, nasi ce imat' inicijativu i posjed, a ovi ce nes fatat' na kontre. Siguran sam da nece isti sastav zaigrat kao u prvoj utakmici,bice tu korekcija, a prva od njih bi trebala bit' stavljanje kapitena na prirodnu poziciju, i Martineza u vezu.

Tako je Carlo rekao da ce real igrati possesion and attacking football :lol:

Midzet je glavna razlika izmedju pepove barce i ovog bayerna,jer midzet je u 90% utakmica pravio razliku ,ili prodorima/asis ili golovima. Bayern za razliku od barce ima vise te neke kvalitete ofanzivne ,al stalne rotacije i mjenjanje pozicija igracima su sjebale pola tih igraca sto se tice forme .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 apr 2014, 15:10

Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna. :yawn:
naprijed rejal

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 apr 2014, 15:28

Sveti je napisao/la:Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna. :yawn:
Pa naravno, Real je jedan od razloga sto je covjek ostao bez motivacije

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 apr 2014, 15:42

Astren je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna. :yawn:
Pa naravno, Real je jedan od razloga sto je covjek ostao bez motivacije
:lol:
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 apr 2014, 15:50

Normalno da nemaš motivacije kad izgubiš u svim bitnim utakmicama, još popušiš na do tad neosvojivom Mou Campu :mrgreen: štaviše morao je da hoda po Americi godinu dana po psihijatrijskim klinikama da bi rastabirio svoju budućnost.

A zipa hadrbarija šta mu je smiješno :lol:
naprijed rejal

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 25 apr 2014, 15:52

anelbavarac je napisao/la:Po dolasku u Bayern Pep rece da se nece Bayern prilagodjavat' njemu, nego on Bayernu :think:

mislim da je kolega s ovim gore rekao sve pogotovo prvi dio posta i mene boli zaista činjenica što imamo super igrače i sve na raspolaganju ali ćemo se mučiti i onda podleći....osjećaj me rijetko vara ali abd.možda bude i drugačije

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2014, 16:01

slika

Upravu si.Morao je napustiti Španiju jer više nije imao obraza uništavati Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 25 apr 2014, 16:08

pa mourinho je zaddnju sezonu samarao guardiolu ko ludu. zato je ovaj i podvio rep i pobjedao glavom bez obzira iz barce.
pi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2014, 16:10

Toliko je šamarao Guardiolu da ga je ovaj na startu razbio sa petardom da ne spominjem izbacivanje iz 1/2 CL.

Head to head:
15 matches: seven wins for Guardiola, three for Mourinho and five draws. :kafa:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 apr 2014, 16:14

Stari nemoj tako,Mourinho je izgubio u prvoj tekmi kad je došao 5:0,zasluženo,nakon toga u svakoj narednoj tekmi u kojoj je sudjenje bilo pošteno razbio Guardiolu zaključno sa calma clasicom nakon kojega je ovaj digao sidro.To sramotno polufinale lp je obilježio smrad i magarac alves onom glumom za crveni Pepea i to je razlog prolaska lobotomaca.Šta je bilo prije nego je Jose došao je druga priča.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 apr 2014, 16:15

Tweeds_10 je napisao/la:pa mourinho je zaddnju sezonu samarao guardiolu ko ludu. zato je ovaj i podvio rep i pobjedao glavom bez obzira iz barce.
Dogovorite se vec kad mislite dosadjivati, ovaj ovamo govori Real otjerao, ovaj Mourinho, sad kad navale i obozavaoci Ronalda, bice nam do jaja, imate svoje temice pa opletite. Za Svetog, ovou 10 i slicne, uz najiskrenije zelje:
[youtube][/youtube]

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 25 apr 2014, 16:16

pa ko je trenirao real tada ? sliskovic ? :mrgreen:
pi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2014, 16:21

madridist je napisao/la:Stari nemoj tako,Mourinho je izgubio u prvoj tekmi kad je došao 5:0,zasluženo,nakon toga u svakoj narednoj tekmi u kojoj je sudjenje bilo pošteno razbio Guardiolu zaključno sa calma clasicom nakon kojega je ovaj digao sidro.To sramotno polufinale lp je obilježio smrad i magarac alves onom glumom za crveni Pepea i to je razlog prolaska lobotomaca.Šta je bilo prije nego je Jose došao je druga priča.
Guardiola je mjesecima ranije najavio da napušta Barcelonu bez obzira kako sezona završila.Tako da njegov odlazak nema veze sa Joseom.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 apr 2014, 16:24

Ima itekako. Nisi bio u toku.
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []