Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
khedira ostaje 100% i tako treba biti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Key player da odmori Luku ili Xabija, ono treba i njima dvojici klupa nekada.
Nego @suhi je od ljeta ionako nas covjek, buljooki dolazi na Camp Nou
Nego @suhi je od ljeta ionako nas covjek, buljooki dolazi na Camp Nou
kejdura nije ništa bolji od dimarije na toj poziciji. Kejdurina supermoć je beskonačno trčanje, a tu supermoć budimo realni ima i dimagija, još ktomu pridodaj i dobar dribling i još bolji šut.
Lukica je daleko bolji od kejdure #true
Lukica je daleko bolji od kejdure #true
naprijed rejal
Ma samke od iduce sezone opet zacementiran na sredini,moja garancija 100% ,hero samo pokriva lijevi dio terena,dok samke pokriva citav stadion trcanjem ,stvara prostor,vrsi pritisak,forsira greske protivnika,igra drugog napadaca,rasterecuje alonsa i luku,itd ... bezbroj koristi.
Luka je tu siguran kao centralni playmaker,alonsa polako treba na klupicu ,nauciti igrati bez njega,a njega cuvati za teze utakmice,di maria s njim je jako upitno da li ostaje iduce sezone ,pogotovo jer ce carlo kupiti jos jednog centralnog igraca sigurno.
@Rajaz Sve je moguce
Al ipak mislim da od tog transfera nema nista xD
Luka je tu siguran kao centralni playmaker,alonsa polako treba na klupicu ,nauciti igrati bez njega,a njega cuvati za teze utakmice,di maria s njim je jako upitno da li ostaje iduce sezone ,pogotovo jer ce carlo kupiti jos jednog centralnog igraca sigurno.
@Rajaz Sve je moguce
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
naravno da nece odma u prvih 11 i da se dobro mora dokazati da se tu vrati al ni slucajno nece bit prodat 
Di Marija ostaje 100 %.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dolazi nam francuski wunderkind iduce sezone, ne brigajte. 
Nemoj biti siguran,jer on ko ni ozil nece ostati da bude zamjena ,a htjet ce ga pola evrope ,s povratkom khedire i kupnjom jos jednog cma ,sve je osim siguran u prvih 11, klepo od 100m mora igrati,imas tu jesea i isca jos koji su spanci i imaju prednost u perinoj glaviemir18 je napisao/la:Di Marija ostaje 100 %.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Alonso ce igrati jos 2 sezone brat bratusuhi je napisao/la:Ma samke od iduce sezone opet zacementiran na sredini,moja garancija 100% ,hero samo pokriva lijevi dio terena,dok samke pokriva citav stadion trcanjem ,stvara prostor,vrsi pritisak,forsira greske protivnika,igra drugog napadaca,rasterecuje alonsa i luku,itd ... bezbroj koristi.
@Rajaz Sve je moguceAl ipak mislim da od tog transfera nema nista xD
sto se tice transfera ,male su sanse ..toliko velike da i nama za 1 maj sunce ugrije
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Ja mislim da će ipak kejdura da grije klupu. Barem još neko vrijeme. Iako ga i ne bih baš volio više gledati u timu reala, koji igra dosta konrektnije bez njega. Solidan je defanzivno, ali kada je upitanju tranzicija za kontra napad, pravi je balvan, što to recimo dimagija radi skoro pa savršeno.
naprijed rejal
Pa dobro nisu za porediti bas. Njemu je Luka konkurencija a i po meni Luka i Xabi su bolji tandem nego Xabi i Khedira.
Xabi ce iduce sezone morati polako na klupu, vec ove se polako osjeti pad. Jednostavno ne vjerujem da ce biti u stanju odrzavati formu uz jak tempo utakmica. Recimo zadnjih par mjeseci do utakmice s Barcom je bio dosta los, a i Ancelotti snosi dio krivice jer je morao bolje raspodijeliti minute i odmarati ga a itekako je imao priliku.
Tako da iduce sezone vjerovatno dolazi veznjak. Gundogana ne bi niposto. Pogba je moj favorit. Jeste skup ali s njim bi dobili potencijalnu zlatnu loptu i top veznjaka za iducih 10+ godina.
Xabi ce iduce sezone morati polako na klupu, vec ove se polako osjeti pad. Jednostavno ne vjerujem da ce biti u stanju odrzavati formu uz jak tempo utakmica. Recimo zadnjih par mjeseci do utakmice s Barcom je bio dosta los, a i Ancelotti snosi dio krivice jer je morao bolje raspodijeliti minute i odmarati ga a itekako je imao priliku.
Tako da iduce sezone vjerovatno dolazi veznjak. Gundogana ne bi niposto. Pogba je moj favorit. Jeste skup ali s njim bi dobili potencijalnu zlatnu loptu i top veznjaka za iducih 10+ godina.
Jesmo nekad bili masina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Di Maria ili Modric da izgube mjesto zbog Khedire ? Ne budite smijesni.
Obojica su odlicni ove sezone, bolji i od Xabija, + sto s njima prema naprijed imamo puno vise opcija nego sa onim balvanom koji jedino sto zna je dodati prvom do sebe i promasiti nemoguce.
Pogba treba da bude prioritet.
Khedira + novci :kafa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Obojica su odlicni ove sezone, bolji i od Xabija, + sto s njima prema naprijed imamo puno vise opcija nego sa onim balvanom koji jedino sto zna je dodati prvom do sebe i promasiti nemoguce.
Pogba treba da bude prioritet.
Khedira + novci :kafa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nogometna revolucija. Mou je znao kako izvući maksimum iz ekipe, da nije bilo onog raskola u svlačionici i stavljanje pojedinih igrača iznad trenera, ove sezone bi bili strašni.suhi je napisao/la:Jesmo nekad bili masina![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ove bi mozda zaostajali samo 10 bodova za prvim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mislis osvojili ligu 10 kola prije krajaRaul_64 je napisao/la:Ove bi mozda zaostajali samo 10 bodova za prvim.
Nikad necu prezaliti ispadanje 2012.-te. Te sezone smo bili najbolja evropska ekipa. Bas steta, dvomec s Bayernom se igrao u istoj sedmici kad i calma utakmica tako da je i umor ucinio svoje. Mislim da bi finale s Celzijem bilo rutina. Mjesecima nisam mogao sebi doci.
Ta zadnja kontra u tom videu je mozda i najsavrsenija ikad izradjena.
Ta zadnja kontra u tom videu je mozda i najsavrsenija ikad izradjena.
To je bio najbolji real madrid u zadnjih 10 godina. Kad se samo sjetim kad su lobotomci govorili kako murinjo igra defanzivan fudbal, a čovjek 'ladno obori rekord u postignutim golovima u jednoj sezoni
Da nije bilo onog raskola u timu, i promašenih zicera iz režije gonzala promašuina i karića panjzeme, vjerujem da bismo ove godine bili u utrci da odbranimo decimu.
Da nije bilo onog raskola u timu, i promašenih zicera iz režije gonzala promašuina i karića panjzeme, vjerujem da bismo ove godine bili u utrci da odbranimo decimu.
naprijed rejal
za tu glupost je kriv casillas i niko drugi, sto je veoma tuzno
inace sam ubjedjen da ce se mou opet u buducnosti vratiti na klupu reala, bas sam nekako siguran da ce se to desiti, uz totalno druge igrace onako za nekih desetak godina da napravi sve ono sto nije uspio prvi put 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.