Forster je napisao/la:
Steta za Warda
Travaglia - Delic 1 @ 2, TR 2:0 @ 3.25
Bolleli - Edmund 1 @ 1.40
Cecchinato - Starace 1 @ 1.53
Londero - Schwartzman 2 @ 1.33
Ukratko, Bolleli dosta kvalitetniji i iskusniji igrač od mlade Britanske nade. Ne treba njega podcijeniti, ima odlicnu igru, dobio je vec Gueza i Bedenea, ali mislim da mu je ipak ovdje kraj, ni Guez ni Bedene nisu u nekoj specijalnoj formi, Bolleli dobio odlicnog Cuevasa, pred domacom publikom igra, sigurno je motiviran da ostvari dobar rezultat, sigurno da ce Edmunda dosta nervirati sa konstantnim vracanjem lopti, ali i odlicnim prelaskom iz defanzive u ofanzivu.
Cecchinato u zadnjih mjesec dana igra odličan tenis na zemljanim terenima. Osvojio je 2 Futuresa, igrao finale kvala u Casablanci. Upravo u Casablanci se susreo sa danasnjim protivnikom, iskusnim Potitom Staraceom, cudnom sortom igrača sto bi Kurbla rekao. I on je vec 32-godišnjak, ni blizu najboljih dana, trenutno na 140. poziciji. Prednost dajem Cecchinatu zbog odlicne forme, odlicne igre koju je demonstrirao protiv Browna u 2. kolu kojeg je dobio sa 6:1 i 6:3, a kada igraca kao sto je Brown dobijete sa ovim rezultatom, znate da igrate veoma dobro. Pokazao je da ne odgovara Starace u igri, i mislim da ce mladost da odnese pobjedu na iskustvom.
Odlicna kvota na domaceg igraca Travagliu se mora iskoristiti. Delic je prije svega zbog pobjede nad Hajekom favorit po kladionicama, ali pobijedio je Hajeka, koji je izgubio 11 uzastopnih setova, 2 puta predao meč zbog povrede, i nije ni sjena odlicnog zemljaša iz proslih sezona. Sa druge strane Travaglia igra veoma dobro, osvojio je Futures u Italiji i sigurno da sa dosta samopouzdanja igra na domacem terenu u Vercelliu. To je i pokazao u prva dva kola sa rutinskim pobjedama protiv opasnog Mesarosa i protiv odlicnog Goffina. Mislim da je ovdje Delic precijenjen, Travaglia igra odličan tenis, na domacem terenu Italijani su uvijek opasni. Travaglia je ipak kvalitetniji igrač i uz prednosti u domacem terenu, formi mislim da moze cak i do pobjede od 2:0.
Schwartzman puno kvalitetniji igrač od Londera i sve osim njegove pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.
Sretno ako neko isprati