FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

let3
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la let3 » 25 apr 2014, 16:59

Sveti je napisao/la:zato će vjerovatno i ići sa klupe nakon ispadanja protiv madrida :kafa:
ma brate, što se mene tice - nek' ga otjeraju vec sutra :mrgreen: ....mi cemo ga docekati raširenih ruku :cool:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 apr 2014, 17:03

Nigdje on nece barem do kraja trogodisnjeg ugovora.
Pep ostaje koliko on zeli, to nek vam bude jasno.
U ovoj sezoni prilagodbe, Osvojena BL. igramo polufinale LP. I finale kupa.
Malo li je... :kafa:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 25 apr 2014, 17:11

Sveti je napisao/la:zato će vjerovatno i ići sa klupe nakon ispadanja protiv madrida :kafa:
Masno je placen, dati mu nogu znaci i...

17 mill eura po sezoni :crazy: 50 tak mill eura za 3 godine.

http://www.mundodeportivo.com/20131220/ ... 93338.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2014, 17:28

Cigri je napisao/la:
Masno je placen, dati mu nogu znaci i...

17 mill eura po sezoni :crazy: 50 tak mill eura za 3 godine.

http://www.mundodeportivo.com/20131220/ ... 93338.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta kolutaš očima, ima se može se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 25 apr 2014, 17:31

Tweeds_10 je napisao/la:pa mourinho je zaddnju sezonu samarao guardiolu ko ludu. zato je ovaj i podvio rep i pobjedao glavom bez obzira iz barce.
Zadnja sezona Guardiole u Barci protiv Reala (Mourinha)

Superkup:
Real Madrid – Barcelona 2-2
Barcelona – Real Madrid 3-2

Kup kralja:
Real Madrid – Barcelona 1-2
Barcelona – Real Madrid 2-2

Liga:
Real Madrid – Barcelona 1-3
Barcelona – Real Madrid 1-2

3 pobjede Pepa, 2 neriješeno, 1 pobjeda Mourinha... Ko je koga šamarao? :mrgreen: Ili si pomješao sa sezonom poslije kada je Barcu vodio Tito Villanova gdje je Real osvojio i superkup i kup kralja preko Barce dok u ligi 1 pobjeda Reala i jedna neriješeno?

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 25 apr 2014, 17:36

Navijaci Madrida i Barce su najveca forumska djubrad. U svakoj mogucoj recenici ce prepoznati kontekst koji omogucuje raspravu Madrid vs Barca i Ronaldo vs Midzet i svaku ce temu zatrpati tim raspravama.
Marksizam u skole!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 apr 2014, 17:38

ovdje se vise pise o realu nego li o bayernu,,,,, :silent:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2014, 17:47

:puke:
Svima ban po 7 dana da nakon uzvrata ne mogu kenja.ti ili kad malo bolje razmislim, pa miseva nece uopste ni biti na forumu. :cool:

Onaj jedan ce izgubiti milju, drugi ce ostati posramljen i iz istog razloga ce pobjeci glavom bez obzira a ne bi cudilo da sam sebi naudi, valjda od nemoci ili cega vec.

Okrecemo se Bremenu, Real ce doci na red tek nakon Bundesligaske utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2014, 17:53

Odmoriti većinu igrača protiv Werdera i onda u utorak krenuti žestoko.

http://anonymz.com/?http://instagram.com/p/nNoCGVkqJz/" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 apr 2014, 18:40

tacno zivota mi ovi navijaci od barse sa ronaldinjom i mesijem postaju nepodnosljivi a i ovi sto nemogu proci polufinale zadnjih 10god nisu nista bolji, nego samo kulirancija do srijede i pitanje znali neko kad bi tiago mogu na teren?

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 apr 2014, 19:16

Sad se nadam da će Pep još bolji biti posebno u utorak da će njegova ekipa odigrati za njegovog najboljeg druga iz vremena dok je bio trener u Barceloni slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 apr 2014, 20:37

Bayern@heart je napisao/la:Sad se nadam da će Pep još bolji biti posebno u utorak da će njegova ekipa odigrati za njegovog najboljeg druga iz vremena dok je bio trener u Barceloni slika
:thumbup: ima da ginu na terenu,makar krv propisali.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 25 apr 2014, 21:34

Sutra utakmica protiv Werdera, lijepo se prisjetit zadnjeg dvoboja u Bremenu kad je bilo 0-7, tad su bile price o nekim poplavama a vala se i na toj tekmi desila poplava golova :)

Pred Real utakmica, zatisje nasih bavaraca, respect :) Niste pali pod uticaj ,, nekih,, Realovaca i ostali ste maximalno fer, a poslije utorka cemo tek reci sta imamo :) igraci na terenu a mi na forumu :)

Sutra ocekujem Pizzara u prvih 11, veoma poznat i Werderu ipak ostavio dubok trag .

Gotze naravno, a odmaranje ili dantea ili boatenga, a mozda i obojice :P :P

I kao sto je Pepun najavio sutra maximalno zalaganje, a isti pakao priredit Realu u utorak :bale: :bale: :bale: :bale:
FC Bayern !!!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 25 apr 2014, 22:41

Immer vorwärts FCB!
Rot wie Blut und weiß wie Schnee!
Wir woll'n dich heute siegen sehen,
werden immer zu dir stehen!
Immer vorwärts FCB!
Schalala lala lala...

[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 25 apr 2014, 22:54

Gledajući prvu utakmicu na Bernabeu, izgledalo je kao da gledam Real vs Barca. Nemojte da vas čudi onakav Pepov stil u prvoj utakmici, gdje se strpljivo čeka rupa u odbrani. On voli tu kontrolisanu ofanzivu. Real nije mogao bolje otvoriti tekmu prvim napadom i golom. Ono što želim reći da je recimo Barca uvijek igrala najbolje kad je najviše trebalo, a tako očekujem i da Pep i ovaj put motivira svoje igrače. Očekujem nabrijani Bayern koji će mnogo ubrzati protok lopte. Mali problem predstavlja odbrana Bayerna koja je mora se reći spora, ali isto tako otvara više mogućnosti za pogodak iz nekog prekida. Razumijem da pojedinci nisu navikli na ovaj stil igre, što je sasvim očekivano, ali treba dati vremena čovjeku da radi. Vidi se da je pod sve većim pritiskom a to samo stvara domino efekat. Ne bih se iznenadio da u slučaju ispadanja čak i napusti klupu, ali otom potom. Navijači jednostavno moraju prihvatiti Pepa i kad prestanu tražiti dlaku u jajetu svima će biti bolje. Jednostavno ovakvu igru ili morate voljeti ili mrziti, nema treće, a ako se naviknete da je volite onda vam ni najteži poraz neće pasti teško vjerujte.
Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 apr 2014, 22:56

Protiv Reala ce Pep pokazati sta je uradio sa ekipom. Racunica je jasna. Potreban mu je prolazak dalje kako bi sve oko kluba uvjerio da radi pravu stvar. Ukoliko ne prodjemo biti ce izlozen novim kritikama, ali mora se priznati da i u tom slucaju sezona nece biti upropastena. Ipak nije tako lako igrati toliko finala u tako malo godina u najjacem klupskom takmicenju na svijetu.

Real ima odlicnu ekipu i mislim da nista nece promijeniti u svojoj igri. Ponovo ce igrati isto, s time sto ce biti jaci za spremnijeg Ronalda i vjerovatno Balea. Nasi ce morati poraditi na dodatnim rjesenjima u napadu i na sprijecavanju kontri. Ocekujem da pocnemo sa Javiem i Bastianom na sredini, a kapiten na svojoj prirodnoj poziciji. Robbery ce opet igrati najvjerovatnije, dok bi cak Gotze mogao poceti kao lazna 9-ka i Kroos na sredini terena.

Protiv Werdera ce se naravno ekipa opet odmarati, ali i pored toga ocekujem pobjedu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 26 apr 2014, 00:17

Gledam neke utakmice od ranije Bayerna dok je Thiago bio u pogonu, vala bi nam dobro dosao, na pocetku sam bio skeptican kad ga je Pep doveo, al u ovoj masineriji se on uklopio samo tako.

Njegova kontrola igre, te pasovi bi sigurno nam odlicno dosli i u tekmi protiv Manchestera onda, a i protiv Reala.

Nadam se da ce se vratit sto prije, nedostaju mi njegove igre :clap: :clap: :clap:
FC Bayern !!!!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 apr 2014, 00:32

Hule koje ispadanje, jel' to SF LP, koji pritisak, nas forumaša? :D Stan'te maliČuk jbg. Bayern neće mijenjat' trenera da se desi ama najveći debakl, pa nismo Jedinstvo jbt. Čovjek je osvojio Bundesku, ima velike šaMse da zaigra ponovo u finalu LP, mada sam mišljenja da Real zbog matematike prolazi, i možda taj kup. Dakle, po kojoj logici se njemu trese stolica il ness slično . Ni ja nisam za Špance, te južnjake uopšte i smatram da su nam ova tri koja imamo puna kapa, ne želim latinizaciju ekipe i onog novog štopera(jel iz Bilbaoa) tamo taman da je novi Baresi. Više je razloga tome, Španci sa sobom redovno (de facto genetika) donose ogromne količine ciganluka, Romario se možda vrne da napiše kako je to on sve predvidio a i Makaš bi fur'o istu priču još bi tražio da EU (Njemačka) otpiše dio državnog duga oronuloj starici Španiji.

Volio bih, zaista, da nakantamo Real za par dana i da uzmemo i tu dabl LP. Ako se to ne desi mi(navijači) ćemo se uvijek pitat' a da je fur'o Hejkensov stil možda bi i uzeli. Hipotetički se može neograničeno razmišljat', al' možda ovo što Pep radi, što forsira ovu mekanu igru, možda ona ispliva tek nakon par godina, možda i kad on ode, jer ostaviće kakav - takav pečat. Šta god da se desi Pep ima moju podršku više nego što nema. U jedno sam siguran, da Bayern sebi više neće dopustit' kojekakve kupovue Uefa, Zenite i ostale p.m-ine, i da će klub iz sezone u sezonu napredovat' i ciljat na apsolutno svaki trofej.

Ako nas Real izbaci pozivam @Klinta Istvuda da zajedno pogledamo tekmu i tu famoznu decimu jer je ubjedljivo najveći madridista na forumu. :kralj: :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 apr 2014, 00:36

Laporte je francuz a ne spanac.
Jah, Ribery, Robben, Mandzukic, Rafinha, Boateng cvjecke :yawn:

Inace, U Munchenu ocekujem 2:1

I jel se Guardiola oglasio povodom Tita ??

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 26 apr 2014, 01:04

Nadam se da će u uzvratu Lahm i Alaba držati se više uz crtu nego što to rade ove sezone i da će tako pomoći da Robben i Ribery(Gotze) "prodišu" malo.To mi najviše smeta kod Pepovog sistema (čak više i od tog što Neuer ne smije da ispuca loptu) :roll: da bekovi uđu toliko u sredinu, da krila laganim udvajanjem protivnika gube 60 posto opasnosti.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.