Edit:Otisli svi

72% popunjenost albuma
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
ronaldo99 je napisao/la:305/424 jos dvije duple i ja sam na maksimumu slicica koje su se mogle skupiti do danas![]()
ja zadovoljan
tribalhardcore je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:305/424 jos dvije duple i ja sam na maksimumu slicica koje su se mogle skupiti do danas![]()
ja zadovoljan
ja naguro na 302![]()
prezadovoljan
Sta ti je 424? Valjda 639 slicica u albumu treba?ronaldo99 je napisao/la:
72%
307/424
cekam sutrasnjih novih 25
jel ti treba ribery, karnezis ili sung-ryong?ado899 je napisao/la:Imam jos Okazaki,Gamboa,Marchisio kome odg nek se javi.
Edit:Otisli sviimam 7 timova popunjenih i fan
72% popunjenost albuma
jel ti treba ribery, karnezis ili sung-ryong?fedeltafrotta je napisao/la:miguel layun, chile, marcos gonzalez, mitrouglu, romaric, maxi pereira, ayovi, benzema, federico fernandez, davari, podolski, jhon boye, medjani, djebbour, slimani, kim bo young, son heung min
za maxi pereiru, neko od navedenih ?fedeltafrotta je napisao/la:miguel layun, chile, marcos gonzalez, mitrouglu, romaric, maxi pereira, ayovi, benzema, federico fernandez, davari, podolski, jhon boye, medjani, djebbour, slimani, kim bo young, son heung min
meni odgovara.fedeltafrotta je napisao/la:moze julio cesar
Treba al u pravom koji možeš opipatemir79 je napisao/la:Sta ti je 424? Valjda 639 slicica u albumu treba?ronaldo99 je napisao/la:
72%
307/424
Inace dosao sam do 345.
jesi do 345 ali samo u pravom albumu, ovdje nisi sigurnoemir79 je napisao/la:Sta ti je 424? Valjda 639 slicica u albumu treba?ronaldo99 je napisao/la:
72%
307/424
Inace dosao sam do 345.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.