Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
loš izbor Amerikanaca je koštao Cedevitu svih poraza, Juka dobar + koliko još ima rezerve u njegovoj igri, malo ga i sudije jbu, njemu sve sviraju dok po tri igrača njega tuču pod košem i ništa se ne svira
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sramotno suđenje 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- legenda reala
- Kontakt:
Partizan mora igrati finale jbg, nije Cedevita mogla više pa ovim svaki kontakt sviraju faul, dok Partizan tuče svim silama, Jusfu su bar dva faula smiješna
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ove crnce neko dobro kesira da uniste cedevitu nema drugog objasnjenja
jao miline, ko bi rekaomirzatele je napisao/la:zaokruzuj to i sutiLenBias je napisao/la:rip tiket i juka over
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Euroliga..neka te Juka nigdje ne mrdaj..Bravo Nolane budaletino
- hule_barca
- Kontakt:
Uh infarkt završnice. Juka odličan, osim tih par bespotrebnih faulova, ali steći će on to iskustvom.
Mes Que Un Club
Juka EL ili NBA?
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
ELkim je napisao/la:Juka EL ili NBA?
- el-fighter
- Kontakt:
Uhh kakva utakmica. Cedevita na kraju ipak ide u finale. Juka ponovo dobar sa 13 poena i 4 skoka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Juka masina velika samo ga zezaju licne greske a utakmica infarkt zavrsnica hah

ne znam bas sta mu je pametnije, uspostaviti dominaciju prvo na svom kontinentu ili te godine zamjeniti za rano prilagodjavanje u nba koja je apsolutni vrh kosarkaskog svijeta, nije sramota ni povremeno zavrsiti u razvojnoj ako bude imao volju da radi, uci i sve ostalo sto ide uz to, i dalje mislim da mu je zarad buducnosti bolje odmah u nba jer nije anonimus vise, itekako su ga prepoznali svi tamo i bas visoko kotira za draft, cak u u slucaju potencijalnih problema ne bi ga tek tako odbacili, ni slucajno ali eto, nebitno sta uradi nama je ostati uz njega i tu je kraj price 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Drago mi je zbog Nurkića
, navijao sam za Cedevitu kao da je naš klub.

Zivotinja,kako je samo jak i brz nije normalno..

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ako dobije dobru ponudu od nekog slabijeg NBA tima ne treba razmišljati ni sekunde. Odmah treba ići.
To je i Edin Avdić skoro u intervjuu za NV rekao. Nema on šta da čeka.
To je i Edin Avdić skoro u intervjuu za NV rekao. Nema on šta da čeka.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ako ostane još godinu-dvije u Evropi to će biti neviđena dominacija pod koševima 
Čovjek je drugi centar jednog od najjacih draftova u zadnje vrijeme(bar je tako najavljen). Jest da je i EL primamljiva, ali NBA je NBA..
Njegov potencijal je nevjerovatan

Njegov potencijal je nevjerovatan