AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pa ovaj Honda je bogalj zivi 

Urekoste Ramija
Ruku na srce ovdje su svi ispali smijesni, mada je Rami najvise. Nek ga je makar Pjana zabio
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
A dobro, kad smo ga vec morali primiti, drago mi je da je to Pjana. 
ali kako svi ispadose

ali kako svi ispadose

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ehhh Miraleme Miraleme

- crvenocrni
- Kontakt:
Problem je u tome sto Rami vecinom spasava tudje greske a kad dodje red da jednom neko njega spasi od te ljubavi nema nistamuxa je napisao/la:Urekoste RamijaRuku na srce ovdje su svi ispali smijesni, mada je Rami najvise. Nek ga je makar Pjana zabio

Znaci, dobrih 15 minuta, a onda dominacija Rome.
Po ko zna koji put Kaka medju najslabijim, Honda nikakav na desnom krilu, a Taarabt i Balo odsjeceni. Odbranu ne bih komentarisao, ovakvi slalomi su nedopustivi za klub poput Milana.
A rekoh ja, nista od pozitivnog rezultata, cak mi se cini da igraju sa pola snage. Ali eto, ako nista, zasad korektan rezultat.
Po ko zna koji put Kaka medju najslabijim, Honda nikakav na desnom krilu, a Taarabt i Balo odsjeceni. Odbranu ne bih komentarisao, ovakvi slalomi su nedopustivi za klub poput Milana.
A rekoh ja, nista od pozitivnog rezultata, cak mi se cini da igraju sa pola snage. Ali eto, ako nista, zasad korektan rezultat.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
E da mi je znati samo šta je vas vecina ovdje vidjela u onom hondi pa ga toliko prizeljkivaste. Od Vas 10-tak koji ste ga hvalili ne štedeci tastaturu ocekujem jedno veliko izvinjenje za sve nas ostale. A što je najgore ovakvog ga ni Đenovi ne možemo prodati.
Loše totallno. Dobili smo 5 laganih tekmi i to vecinu jedva, na guranje što bi rekli, cim nam dođe malo ozbiljnija ekipa centra ne pređemo.
Loše totallno. Dobili smo 5 laganih tekmi i to vecinu jedva, na guranje što bi rekli, cim nam dođe malo ozbiljnija ekipa centra ne pređemo.
Mi umjesto da napadamo, mi se branimo. Pa potrcite malo, bog vas ne ubio.
Sto je najgore, ti nemas koga ni ubaciti da malo osvjezi ekipu. Jedino Pazza ubaciti (ali skupa sa Balom), ali sta ti to znaci kada nema niko poslati loptu naprijed.
O je'bem ti Essiena

Sto je najgore, ti nemas koga ni ubaciti da malo osvjezi ekipu. Jedino Pazza ubaciti (ali skupa sa Balom), ali sta ti to znaci kada nema niko poslati loptu naprijed.
O je'bem ti Essiena

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 25 apr 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E moj Sedorf na sta ti trosis izmjenu. Svi su losi al bekove nema smisla ni komentarisat
Il Club più titolato al mondo!
Evo ocekivano:
Essien Strasni ulazi umjesti Sulje..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Essien Strasni ulazi umjesti Sulje..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
nista offside nista koje karine.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Ma kakve fajde i da je sviran ofsajd kad nas ljudi rastavise na proste faktore, jbte neprepoznatljivo je ovo, kao da ne treniraju skupa a umorni kao da su na svim mogucim frontovima u igri
Sramota..
I samo da se jos jednom onako iz muke nayebem alegriju familije..

Sramota..
I samo da se jos jednom onako iz muke nayebem alegriju familije..
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 25 apr 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sasvim svejedno,ubi nas Roma.milanist je napisao/la:nista offside nista koje karine.....
Ubi me tuga..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Joj, al' ovo sve otuzno izgleda. Ne vrijedi vise nista ni pricati, sto puta ispricana prica.
Doduse, ova ekipa vjerovatno i ne moze bolje.

Doduse, ova ekipa vjerovatno i ne moze bolje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma nije svejedno, drugo je da gubis 1:0 imas sanse do kraja da se vratis ovako je sve gotovo..betton je napisao/la:Sasvim svejedno,ubi nas Roma.milanist je napisao/la:nista offside nista koje karine.....
Ubi me tuga..
btw. tacno mi i Seedorf nije jasan. vadi Balotellia a ubacuje Pazzu iako gubi sa dva gola. nigdje veze materemi. vadi japansku kamikazu napolje bog ga neyebo...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- crvenocrni
- Kontakt:
Gledaj Honde sunce ti ....m
Pa kome majmune Japanski 

-
- Kontakt:
koja rupa od golmana ,mrtav konj na golu 

Ma ovo je za plakanje.
Ja ranije rekoh da bih potpisao bod, ali sad bih potpisao ovaj rezultat. Kako su krenuli, nece ovo na dobro.
Ja ranije rekoh da bih potpisao bod, ali sad bih potpisao ovaj rezultat. Kako su krenuli, nece ovo na dobro.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Constant 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.