Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Fabregas IN, Ozil OUT. Ne bi me ovo iznenadilo citajuci ove gluposti zadnjih dana.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Fabregas IN, Ozil OUT. Ne bi me ovo iznenadilo citajuci ove gluposti zadnjih dana.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jos da se mi sta pitamo to bi bilo super, pa da ti to odbijes u ovom fazonu. Nisam za ovu opciju da se razumijemo, al ako je tacna prica o navodnih 36 mil ponudjenih od strane Barse, nista me ne bi zacudilo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Stekao sam dojam da bi prodajom spanskog traktora i kupovinom Bendera zapravo kupili jos jednog traktora druge nacionalnosti
- mordfustang
- Kontakt:
Uozbilji se maloarminarsenal je napisao/la:Stekao sam dojam da bi prodajom spanskog traktora i kupovinom Bendera zapravo kupili jos jednog traktora druge nacionalnosti
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
-
arminarsenal
- Kontakt:
Da si ti meni ziv i zdrav,ovaj Lars je bizuterija obicna,Sven je stroj !mordfustang je napisao/la: Uozbilji se malo
:geek:dijelim mišljenje družearminarsenal je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav,ovaj Lars je bizuterija obicna,Sven je stroj !mordfustang je napisao/la: Uozbilji se malo
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ali naravno,voajer ce prodati Artetu da zamaze oci navijacima,a Lars ce da nastavi tamo gdje je Arteta stao 
Opraste na ruke i sa negativnošću i sa stručnošću i sa svim sranjima 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Doci ce svi bice rotacija samo ce krezo biti konstanta.
Evo nesto za promjenu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Joj sto ne mogu ovog kad igramo u ponedjeljak

Najjace.nedim93 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
halal mu bilo
![]()
može....36 miliona i Fabregas...eto im Ezelbega_afc je napisao/la:Jos da se mi sta pitamo to bi bilo super, pa da ti to odbijes u ovom fazonu. Nisam za ovu opciju da se razumijemo, al ako je tacna prica o navodnih 36 mil ponudjenih od strane Barse, nista me ne bi zacudilo.
A.F.C. Bournemouth!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Lars je trenutno dosta bolji od Svena. Ne znam odakle ti to uopste. I to u svim segmentima, u destruktivnom smislu, odlican tackler a i u onoj pas igri prema naprijed. Sven ga niti u jednom segmentu ne nadmasuje, jedino sto je Sven mozda tipicniji DM od njega, ali Lars sve to nadoknadjuje i kreativnoscu, igrac koji ima veliki engine, i koji zna itekako stvoriti dosta sansi za svoje suigrace. Sven takodjer ima konstantan problem sa povredama , i rijetko kad je fit. Doduse sve ti moze reci to koga Njemacka reprezentacija vise cijeni i ko ima vise utakmica za istu. Game set and match Lars.arminarsenal je napisao/la:
Da si ti meni ziv i zdrav,ovaj Lars je bizuterija obicna,Sven je stroj !
Victoria Concordia Crescit.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar neko moze reci da je Lars poput Artete? Pa prvo covjek je defanzivni vezni, i da je kvaliteta Artete(onaj iz najboljih dana) na svojoj poziciji onda uopste nije los. Naravno nije najbolji, ali sasvim dobar. Arteta je sad uzas, ali ne znaci da je to bio prije 2-3 godine, uostalom u prvoj sezoni je bio vise nego dobar, a ostalo je za zaborava.
A sto ne dovesti Cesca? Fino tutnes Cazorlu i nek se onda Cesc i Ozil svadjaju ko ce na 10-ku. Mnogi zaboravljaju da Cesc zadnjih godina uopste nije bio centralni vezni vec ofanzivni vezni u Arsenalu. A uz to moze pokriti i centralnog veznog. Mada sumnjam u taj transfer.
A sto ne dovesti Cesca? Fino tutnes Cazorlu i nek se onda Cesc i Ozil svadjaju ko ce na 10-ku. Mnogi zaboravljaju da Cesc zadnjih godina uopste nije bio centralni vezni vec ofanzivni vezni u Arsenalu. A uz to moze pokriti i centralnog veznog. Mada sumnjam u taj transfer.
Celik!3,2,2.
Fabregas je višak u svakom smislu te riječi, trenutno.
Sad procitah da se Diaby opet povrijedio? Pa jel moguce...
Za ovakvog Artetu bilo koji Bender je svemirski brod.
Za ovakvog Artetu bilo koji Bender je svemirski brod.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ja u Larsovoj igri ne vidim nista od toga sto si ti napisao,dok u Svenovoj vidim sve toHighburyHigh je napisao/la:
Lars je trenutno dosta bolji od Svena. Ne znam odakle ti to uopste. I to u svim segmentima, u destruktivnom smislu, odlican tackler a i u onoj pas igri prema naprijed. Sven ga niti u jednom segmentu ne nadmasuje, jedino sto je Sven mozda tipicniji DM od njega, ali Lars sve to nadoknadjuje i kreativnoscu, igrac koji ima veliki engine, i koji zna itekako stvoriti dosta sansi za svoje suigrace. Sven takodjer ima konstantan problem sa povredama , i rijetko kad je fit. Doduse sve ti moze reci to koga Njemacka reprezentacija vise cijeni i ko ima vise utakmica za istu. Game set and match Lars.