Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
u njegovim godinama je i kanter otisao u NBA, po meni neka nista neceka. jer ko je igracina taj je igracina, a nas juka je king 
Nadam se da cemo gledati Juku u nekom timu istocne konferencije
kako bi ja barem malo spavao slj. sezone xD
kakav intervju, ima li se gdje pogledati/preslusati/procitati?L'Avvocato je napisao/la:To je i Edin Avdić skoro u intervjuu za NV rekao. Nema on šta da čeka.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- el-fighter
- Kontakt:
Bitno je samo da ga zdravlje posluzi. Po meni bi bilo bolje da ostane jos godinu dana u Cedeviti i odigra Euroligu. Medjutim sanse za to su male i Juka vjerovatno ide u NBA. Kako bi mi samo izdominirali na onom glasanju za All Star, Juka bi 100% igrao na tekmi Rookia i Sophomora (jel se tako kaze) 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Znaci, ono kad hoces da kazes jak ko bik, e to je ovaj lik. Nevjerovatna snaga pracena fantasticnom brzinom. Kakve samo atletske sposobnosti ima ovaj momak, uskoro ce mjerna jedinica za silu biti Jusuf.
Volio bih ga vidjeti u NBA vec iduce sezone, ali od njegovog razvoja zavisi vjerovatno i u cije bi ruke pao tamo... Strasan je potencijal, on i Teletovic bi mogli na slijedecem EP biti najjaci duo pod kosem u cijeloj Evropi. Strasan momak, samo da ga zdravlje posluzi i da marljivo radi... Milina je citati komentara navijaca Partizana, svrsavaju na njega.
Volio bih ga vidjeti u NBA vec iduce sezone, ali od njegovog razvoja zavisi vjerovatno i u cije bi ruke pao tamo... Strasan je potencijal, on i Teletovic bi mogli na slijedecem EP biti najjaci duo pod kosem u cijeloj Evropi. Strasan momak, samo da ga zdravlje posluzi i da marljivo radi... Milina je citati komentara navijaca Partizana, svrsavaju na njega.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Čestitke na ulasku u finale.
daj link foruma od partizana_dreamer_ je napisao/la:Znaci, ono kad hoces da kazes jak ko bik, e to je ovaj lik. Nevjerovatna snaga pracena fantasticnom brzinom. Kakve samo atletske sposobnosti ima ovaj momak, uskoro ce mjerna jedinica za silu biti Jusuf.
Samo Sarajevo
" onclick="window.open(this.href);return false;
pu juka, nemoj lakerse bolan, samo njih nemoj 
Zna decko sta valja 
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
e valja ti gledat mambu nema drugeLenBias je napisao/la:pu juka, nemoj lakerse bolan, samo njih nemoj
Ma on je njihov fan, uvijek ih taguje tako 
pomakni se s mjesta, odmahmirzatele je napisao/la:e valja ti gledat mambu nema drugeLenBias je napisao/la:pu juka, nemoj lakerse bolan, samo njih nemoj
- L'Avvocato
- Kontakt:
http://novovrijeme.ba/edin-avdic-aba-li ... ju-suteri/LenBias je napisao/la:kakav intervju, ima li se gdje pogledati/preslusati/procitati?L'Avvocato je napisao/la:To je i Edin Avdić skoro u intervjuu za NV rekao. Nema on šta da čeka.
Eto prijatelju. Dobar intervju skroz. Pričao o ABA ligi, Euroligi, Nurkiću, KK Bosna, Teletoviću, NBA plej ofu itd. itd.
Radi Tipura dobre intervjue.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kad ste vec spomenuli Lakerse, gledao sam neku emisiju gdje je Vlade Divac pricao kada je odlazio iz Lakersa da su mu rekli kao da mora otici, jer ce doci u ekipu neki klinjo koji se zove Kobe Bryant (sjeca li se neko kako tacno ide prica oko ovoga?). Eh sad zamislite tako ovi iz uprave Lakersa sad kazu nekom igracu da mora ici jer dolazi neki Jusuf Nurkic
Inace ja bih volio da ode u NBA. Bila bi totalna ludnica oko pracenja njega i Mirze. Kada bi Jusuf poceo npr. u razvojnoj ligi trazili bi se linkovi barem za tekstualni prijenos.
Inace ja bih volio da ode u NBA. Bila bi totalna ludnica oko pracenja njega i Mirze. Kada bi Jusuf poceo npr. u razvojnoj ligi trazili bi se linkovi barem za tekstualni prijenos.
Lakersi ganjaju tog prvog centra drafta(zab mu ime), a ako on ne bude dostupan onda idu po Jusufa. Znam da je nedavno strasno razocarenje bilo u njihovom taboru kad su culi da bi im taj prvi izbor trebao otpasti i da Juka zavrsava u lejkersima..suhakrpa je napisao/la:Kad ste vec spomenuli Lakerse, gledao sam neku emisiju gdje je Vlade Divac pricao kada je odlazio iz Lakersa da su mu rekli kao da mora otici, jer ce doci u ekipu neki klinjo koji se zove Kobe Bryant (sjeca li se neko kako tacno ide prica oko ovoga?). Eh sad zamislite tako ovi iz uprave Lakersa sad kazu nekom igracu da mora ici jer dolazi neki Jusuf Nurkic![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Upravo zavrsio snimak na RTS-u. Koje ludilo od utakmice
Jusuf odradio svoje minute majstorski, 13 poena uz dvije blokade, skokovi, maestralna asistencija...
Komentator (Sarenac) ga na sva usta hvalio, kad je dobio 5 licnu, po meni presudan momenat, jer su igraci Partizana pomislili da je tu stvar gotova i doslo je do opustanja
Evo jedan komentar navijaca Partizana koji dosta govori:
"Menjam trio fantastiko centara Partizana za jednog Nurkica. Zver!"
Jusuf odradio svoje minute majstorski, 13 poena uz dvije blokade, skokovi, maestralna asistencija...
Komentator (Sarenac) ga na sva usta hvalio, kad je dobio 5 licnu, po meni presudan momenat, jer su igraci Partizana pomislili da je tu stvar gotova i doslo je do opustanja
Don't believe the hype.
Dajte taj link ba foruma Partizana da i mi procitamo sta ste se stisliakisarajevo92 je napisao/la:Upravo zavrsio snimak na RTS-u. Koje ludilo od utakmice![]()
Komentator (Sarenac) ga na sva usta hvalio, kad je dobio 5 licnu, po meni presudan momenat, jer su igraci Partizana pomislili da je tu stvar gotova i doslo je do opustanja![]()
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Kasno su se sjetili.akisarajevo92 je napisao/la:Evo jedan komentar navijaca Partizana koji dosta govori:
Juka sila!
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma to sam procitao na B92SoooE7 je napisao/la:Kasno su se sjetili.akisarajevo92 je napisao/la:Evo jedan komentar navijaca Partizana koji dosta govori:
"Menjam trio fantastiko centara Partizana za jednog Nurkica. Zver!"![]()
![]()
Juka sila!![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.