FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A mi se uhvatili Kupa kao da je liga završena.
Sutra treba odraditi jednu utakmicu u kojoj je većina nas već upisala tri boda, a po pravilu te se utakmice najteže dobijaju. Dolazi nam jedna ekipa koja i nema neke ambicije u ovom trenutku, oni su svoj cilj ispunili i ove će utakmice odigrati u fazonu da nekom ćejf pokvare, ja se nadam da mi nećemo biti ti. U onim nazovi sportskim novinama sam pročitao da im neće biti nekoliko standardnih igrača, ali nakon stvari koje te novine objavljuju u posljednje vrijeme nisam siguran treba li im vjerovati. Ako se ispostavi da je to tačno treba opet biti oprezan jer sjećamo se da su trebinjci prošle sezone (u ovo vrijeme nekad) isto došli sa podmlađenim timom pa odnesoše bod.
Ovu utakmicu treba odraditi na visokom nivou, jer sutrašnjom pobjedom mi osiguravamo četvrtu poziciju. Teren će biti loš s obzirom koliko je kiše palo zadnjih dana u Sarajevu.
S obzirom da nema Dupovca na toj stoperskoj poziciji očekujem Kovačevića, onda Trivunoviću prijeti suspenzija zbog kartona i njega bih ostavio na klupi a prebaciti Tatka na stopera a Barića ubaciti na beka, kako je neko već i govorio.
Sutra treba odraditi jednu utakmicu u kojoj je većina nas već upisala tri boda, a po pravilu te se utakmice najteže dobijaju. Dolazi nam jedna ekipa koja i nema neke ambicije u ovom trenutku, oni su svoj cilj ispunili i ove će utakmice odigrati u fazonu da nekom ćejf pokvare, ja se nadam da mi nećemo biti ti. U onim nazovi sportskim novinama sam pročitao da im neće biti nekoliko standardnih igrača, ali nakon stvari koje te novine objavljuju u posljednje vrijeme nisam siguran treba li im vjerovati. Ako se ispostavi da je to tačno treba opet biti oprezan jer sjećamo se da su trebinjci prošle sezone (u ovo vrijeme nekad) isto došli sa podmlađenim timom pa odnesoše bod.
Ovu utakmicu treba odraditi na visokom nivou, jer sutrašnjom pobjedom mi osiguravamo četvrtu poziciju. Teren će biti loš s obzirom koliko je kiše palo zadnjih dana u Sarajevu.
S obzirom da nema Dupovca na toj stoperskoj poziciji očekujem Kovačevića, onda Trivunoviću prijeti suspenzija zbog kartona i njega bih ostavio na klupi a prebaciti Tatka na stopera a Barića ubaciti na beka, kako je neko već i govorio.
Moze to uraditi, za nasu ligu je bitno samo zapoceti licencu, nema se tu sta puno uciti i stolicu grijati, ides na seminare i neke gluposti ucis, mislim da je Prosinecki uradio to u evropskim takmicenjima dok je bio trener Zvezde, prijavili su nekoga iz kluba ko ima licencu, a savez mu izasao u susret i normalno vodio ekipu u takmicenju.aleksandar_veliki je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Nije ni bitno ima li licencu, dok je ne zavrsi moze se Ibrakovic voditi kao trener ako potrebno da na papiru za evropu imamo trenera sa licencom.
Ne može, to ko ti je god rekao, debelo te slagao. Sarajevu valja traziti novog trenera, a Dzeno i drugi moraju sjesti, pa malo i stolicu zagrijati. Nisu ovo 90.
M.Delac 2

Vjerovatno ovako sutra pocinjemo. Ne riskirati sa Vuletom ima kartone, dati Baricu sansu za popravni ovih nekoliko utakmica koliko je ostalo, osim derbija, ako se ne popravi, noga. Jos je u kombinaciji Osmanagic, mogao bi poceti sutra. Todorovic ili Puric, mislim da Dzeno vise gotivi Darija i da ce dobiti sutra sansu od prve. Takodjer i sutra sa dva napadaca, pa bi mogao to pored Velkoskog biti Anid. Moje misljenje 3:0 !
M.Delac 2
Ako Cimirotu prijeti suspenzija zbog žutog, obavezno ga odmoriti, a Osmanagića ili Radovca na njegovo mjesto. Jedan je od najboljih u zadnje vrijeme, tako da bi bila katastrofa da preskoči derbi.
Ma haj, izganjat ce Ibraka nesto. Da preskoci samo jedan trening il tako nesto.Alen1987 je napisao/la:Ako Cimirotu prijeti suspenzija zbog žutog, obavezno ga odmoriti, a Osmanagića ili Radovca na njegovo mjesto. Jedan je od najboljih u zadnje vrijeme, tako da bi bila katastrofa da preskoči derbi.

Nemojte sta zamjerit, nisam kompleksas majke mi.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- bordoakapitar
Ma sutra samo da prodje bez povreda a naravno nadam se i pobjedi, iako od prvenstva ne ocekujem nista, jer nema teorije da nam se tezultati poklope. Skupljaci zeljeza uzimaju glatko ove (ko od majke)"rodjene" a ne vjerujem ni da ce zrinjski dvije kiksati...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj i ti se natezes s djecom i dokazujes im nesto...

aa ti bas pesimisticanbordoakapitar je napisao/la:Ma sutra samo da prodje bez povreda a naravno nadam se i pobjedi, iako od prvenstva ne ocekujem nista, jer nema teorije da nam se tezultati poklope. Skupljaci zeljeza uzimaju glatko ove (ko od majke)"rodjene" a ne vjerujem ni da ce zrinjski dvije kiksati...

exbabilon je napisao/la:Ma haj, izganjat ce Ibraka nesto. Da preskoci samo jedan trening il tako nesto.Alen1987 je napisao/la:Ako Cimirotu prijeti suspenzija zbog žutog, obavezno ga odmoriti, a Osmanagića ili Radovca na njegovo mjesto. Jedan je od najboljih u zadnje vrijeme, tako da bi bila katastrofa da preskoči derbi.![]()
Nemojte sta zamjerit, nisam kompleksas majke mi.
Ibraka je cijenjen u savezu.

Recite da ovo nije istinatarikhordas je napisao/la:
Ja novina i govanaOzbiljnija ekskluziva postala od njih

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije mi niko rekao to je moje misljenje.aleksandar_veliki je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Nije ni bitno ima li licencu, dok je ne zavrsi moze se Ibrakovic voditi kao trener ako potrebno da na papiru za evropu imamo trenera sa licencom.
Ne može, to ko ti je god rekao, debelo te slagao. Sarajevu valja traziti novog trenera, a Dzeno i drugi moraju sjesti, pa malo i stolicu zagrijati. Nisu ovo 90.
Koliko znam Ibrakovic ima profi licencu, uposlenik je kluba sto znaci da ne mora potpisivati novi ugovor da bi preuzeo ekipu odnosno moze potpisati i kao trener do pronalaska novog trenera.
Ako je neko na klupi kao trener prisutan kako neko moze reci da li on vodi ili ne vodi ekipu i da li su njegovi pomocnici zaduzeni za komunikaciju sa ekipom na terenu.
Ne vidim stvarno razlog sto ne bi moglo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Je li istina ovo da je sa N.Scala rek'o da bi vodio FKS
ili je još jedna laž novinara

neka hvala...ne mora se niko nuditiGusar1995 je napisao/la:Je li istina ovo da je sa N.Scala rek'o da bi vodio FKS![]()
Hocel bit prenos negdje ??
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BernardBarnjak
- Kontakt:
amorovski je napisao/la:Hocel bit prenos negdje ??
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
neamorovski je napisao/la:Hocel bit prenos negdje ??
, samo bh radio 1
Ma kakav prenos mi iz Sarajeva svi na tekmu..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nadam se da će naši igrači pokazati ko je gazda u avliji od 1 minute. Zanimljivo će biti vidjeti koji će igrači igrati od prve minute. Cimirot se mora podhitno odmarati ovu tekmu i čuvati za 29 kolo.
SAMO SARAJEVO
SAMO SARAJEVO

SRETAN BROJ - 1725
Jeste spremni da se oprostite od titule poslije današnjeg poraza?!
PS.Informacija da Vitez danas igra sa 3 napadača!!!
PS.Informacija da Vitez danas igra sa 3 napadača!!!
Godine prolaze jubav ostaje...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, PeppermintSA, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK, ubipara i 92 gosta.