FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Casillas
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Casillas » 10 feb 2010, 11:43

CRNI_SA je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Evo,prema pisanjima medija,Fabregas je veoma blizu Barce i da je dogovoreno sa njim sve.Jos samo ostaje da se klubovi dogovore oko odstete koju cemo platiti...

3.500 navijaca gledalo trening Barce uprkos kisi

"I hope Bayern Munich go far, as they are my club. It’d be wonderful if they could one day meet Barcelona in the final. Barca will win it this season. Barca is the best!” - Sep Maier
na mundo deportivo pise da ce potpisati ugovor do 2015 a na marci da agent od fabregasa demantira takve price :roll: inace ferguson je htio da ronaldo zaigra u barci 8-)
Ovo je istina. Ferguson je htio da Ronaldo kad vec odlazi da ode u Barcelonu ali je on to odbio.

Sto se tice Fabregasa, ja sam jucer na AS-u citao da je Barca s njim sve dogovorila i to sam ovdje napisao, ali isto tako da osim Cesca opasno idu i na Riberya

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 feb 2010, 11:59

da su pametno da kupe navasa ,opet ja o navasu :D :o ali momak je mlad brz sve ima a platili bi ga duplo jeftinije od riberia koji ima 27 ili tu nedje 28 god ako se nevaram :?
Saurman je napisao/la:zadnja linija potpuno desetkovana :evil: ...vrijeme je da Chigi pokaze zasto je placen 25mil ...
slazem se ako se na calderonu ne pokaze nece nikad 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 feb 2010, 12:58

Po meni je 5 bitnih kola u kojima ce se lomiti bodovna razlika izmedju Barse i prvog pratioca Reala:

22. kolo
Deportivo Xerez - Real Madrid
Atlético Madrid - Barcelona

29. kolo
Real - Atletico M.
Mallorca - Barcelona

31. kolo
Real - Barcelona

33. kolo
Espanyol - Barcelona
Real - Valencia

35. kolo
Villareal - Barcelona
Real - Osasuna

36. kolo
Barcelona - Tenerife
Mallorca - Real

37. kolo
Sevilla - Barcelona
Real - Athletic B.

I jos 3 utakmice u kojima su ova dva kluba domacini a dolaze im timovi sa vrha tabele:

23. kolo Real - Villareal
25. kolo Real - Sevilla
26. kolo Barcelona - Valencia

Ono sto bi Barsi trebalo za titulu je nesto ovako:
Barsa uzima nekih 15 bodova. Cetri pobjede (Mallorca, Espanyol, Villareal i Tenerife) i tri nerjesena (Atletico M. Real i Sevilla).
Real uzima 17 bodova iz onih gore 7 kola. Pet pobjeda i dva nerjesena sa Mallorcom i Barsom .. :)

Posto je trenutna bodovna prednost +5 za Barsu onda bi jos jedna od onih utakmica koje sam racunao kao pobjede mogla otici u X.

A ostale utakmice i jedni i drugi da dobiju. Sad, koliko je to sve moguce vidjet cemo na kraju .. 8-)

Sve su ovo, naravno, samo moje zelje i vizije!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 feb 2010, 15:05

povredio se i Chigryinsky :o :o :o :shock: :shock: :shock: :? :? :? sta se desava ? sve jace ekipe dolaze realu a barca gostuje :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 feb 2010, 15:13

Medical: Chygrynskiy out of Atletico game

Fc Barcelona defender Dmytro Chygrynskiy (22) has suffered a tear in the femoral biceps of his left thigh and will be out of action for one week. Chygrynskiy now adds to the already long list of injuries affecting FC Barcelona’s defense.

The defender felt some discomfort in his left thigh during training yesterday. On Wednesday morning, the discomfort persisted. After conducting tests it was confirmed that there was a 1.5 cm tear in the femoral biceps of his left thigh.

Absences in defense

Chygrynskiy now adds to the long list of casualties for Sunday’s match against Atletico at the Vicente Calderon. Dani Alves, Rafa Marquez, Gerard Pique, Eric Abidal and Yaya Touré have already been ruled out of the match either through injury or suspension. The only first team defenders now available are central defenders Carles Puyol, Gabriel Milito and left back Maxwell.

Chygrynskiy was bought by the club this summer just before the end of the transfer market. Since then the Ukranian has played 12 games with the club (10 in the League, 2 in the Cup).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 feb 2010, 15:34

Evo iz Barce javljaju da sve dogovore oko Cesca su novine izmislili, kako sam ja čitavo vrijeme i govorio ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 feb 2010, 15:54

PA ko ce nam to igrat iu odbrani,to ce na sve da lici osim na odbranu!
MVP - Messi-Villa-Pedro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 feb 2010, 15:58

Napad je najbolja odbrana :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 10 feb 2010, 16:04

Jeffred produzio do 2012. godine, otkupna cijena 10 milki

Ancelotti zeli Alvesa u Chelseaju :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 feb 2010, 16:10

GunnerS je napisao/la:Evo iz Barce javljaju da sve dogovore oko Cesca su novine izmislili, kako sam ja čitavo vrijeme i govorio ;)
mazanje ociju ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 feb 2010, 16:19

T-MAC je napisao/la:bice kisa golova,igranje cigre je veliki rizik covjek je u stanju da rijesi utakmicu al u korist protivnika aj jbg kad nema ko drugi odigrat.nadat se pobjedi
on je tu etiketu dobio iz jedne, eventulano dvije urtakmice...tonije pravo mjerlio, ja mislim da je on dosta dobar igraca, mlad je i ima veliku mogucnost da bude jos dosta bolji, odnosno da napreduje...i u buducnosti u Piquea da bude standardni stoper...a i nije sigurno dzabaplacen 25 milki, Barca tesko preplacuje igrace, nismo mi Real, Manchester-oba, Chelsea, Milan, pa i Inter...

a sto se povreda tice, to je sranje tesko, i Chgry se sad povrijedio...
znaci vjerovatno ce igrati Fontas i Milito stopera, Dalamu i Maxvel bekovi,
sranje je ovo sa povredama i ovim kartonima...

a evo sad citam da je Chelski zainteresovan za Alvesa, hehehe
postoji mali milion razloga zbog kojih ovaj isti vjerovatno, odnosno skoro sigurno nece u Chelski..hhehe
iz najboljeg tima dvijeta otici u dosta dobar tim, al nije to to, otici iz suncane Spanije u kisovitu Englesku, a jos najsmjesnije mi je kod ovoga sto daju samo 30 miliona..heheh
pa za te pare ne mogu dobiti ni onu lijevu nogu njegovu i dio ruke od lakta do sake..hehehe
a kamoli ubitacnu desnicu...heheh
blago receno glupost...a procto sam to na ovom portalu, vjerovatno jos ima i na t-portalu, the sun-u i indexu..hehheheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2010, 16:23

Naravno da ce demantirati sto se Fabregasa tice, jer ako im Arsenal slozi sluzbu nema ih nigdje. Po zakonu FIFA-e tek smijes s jednim igracem razgovarati bez obavjestenja kluba ako mu ugovor istice za sest mjeseci, a Cesc ima ugovor do 2014.godine. Naravno da je meni najveca zelja vidjeti Cesca u svetom dresu Barce, i budimo realni samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi, a izjave mozete okaciti macku o rep, sto se najbolje vidi na Cristianu Ronaldu. Ako Barca ponudi ono sto bude Arsenal trazio to je gotova prica, jer i Wenger zna da je svima cilj koji rade u Barci povratak Fabregasa.
Sto se tice postave ja bih izveo sljedecih 11.

-----------------Valdes------------------------
Puyol----Yaya-----------Rafa-------Maxwell
-----------------Sergio------------------------
----------Xavi-----------Iniseta--------------
Messi----------------------------------Henry
------------------Ibra--------------------------
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 feb 2010, 16:44

Yaya pauzira 10-15 dana,Rafa je dobio proslu crveni,Puyol je upitan ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2010, 16:55

miky_hz je napisao/la:Yaya pauzira 10-15 dana,Rafa je dobio proslu crveni,Puyol je upitan ;)
Ra Rafu sam totalno zaboravio zbog toga sto se dogodila u nadoknadi. Stvarno neznam koga da stave u odbranu. Jedino onda povuci Keitu pored Milita, a lijevog nek igra Maxwell, a desnog Puyol, nadam se da ce biti spreman. Tek sada se vidi sta su Rafa i Pique uradili proslu utakmicu, mislim koju glupost. Muniesu ne bih stavljao u prvu postavi zobg toga sto je mlad, i nema iskustva igranja ovakvih utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 feb 2010, 16:59

Fontas ce vjerovatno igrat,on je treniro sa ekipom kolko sam upucen,nema bas previse izbora,sta je tu je

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 feb 2010, 17:12

Fontas je poslije ovih prvotimaca trenutno najbolji stoper ekipe, nije talentovaniji od Muniese, al je trenutno bolji...
a ja sam skroz da on igra ako se nema izbora...nadam se pobjedi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 feb 2010, 19:18

Casillas je napisao/la:Jeffred produzio do 2012. godine, otkupna cijena 10 milki

Ancelotti zeli Alvesa u Chelseaju :D
zelim i ja monicu bellucci ali mi se nesto neda :) :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2010, 20:06

slika :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 feb 2010, 21:20

voleo bih da igra albert dalmau,ima 17 godina ,strasan je igrac
MVP - Messi-Villa-Pedro

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 10 feb 2010, 23:51

Saurman je napisao/la:slika :D
Bart i Homer su pravi pravcati likovi za prepucavanje navijaca iz Spanije. Cas su u dresu Reala, cas u dresu Atletica, cas u dresu Barce :D

http://www.oleole.com/media/main/images ... _22015.png

http://www.corazonblanco.com/media/gale ... s-2926.jpg

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.