Odogovorio bih ti argumentovano, ali kad sam vidio kako lupetas po jos nekim temama, necu dzaba trositi vrijeme.Janowicz1x2 je napisao/la: precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A repku bivše nam države?Janowicz1x2 je napisao/la: precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Više se Mourinho precjenjuje nego Ivica Osim, ako ćemo biti krajnje realni.
Onaj ko se iole upoznat sa Osimovom karijerom i životom, ne bi napisao ovakve stvari.
Je l' moguće da se to Jacky vratio?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odlična stvar bi bila kad bi Osim išao u Brazil. Veliki je to strateg, trener, psiholog .... bio bi to veliki plus za našu repku. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...

Partizan, Jugoslavija, Japan...Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...Goalgetter je napisao/la:Susic je najavio da bi Ivica Osim isto trebao putovati sa njim u Brazil. Pape je izrazio zelju da Osim putuje sa njim, i da svako jutro moze popiti kafu sa njim.![]()
Nadam se da ce Osim prihvatiti, sigurno da moze dati par savjeta Papetu.
Fakat me nerviraju ovi rodjeni poslije 97. godine, misle da sve znaju, a ...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- 1988risha
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zamijenio si me sa nekim, ako si na mene mislio.Elegant je napisao/la:I onda neko dođe i kaze treba da nas vodi Barbarez ako zelimo uspjeh na SP i u kvalifikacijama za Euro.samoposmatram je napisao/la:Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Sta se kesere sto smo na SP1988risha je napisao/la:šTO SAJO ŠUTA
[youtube][/youtube]
Fakat ih treba otresti, kad mozemo Brazil dobiti
PAPE JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dosta ti jedna ostavka za ovu sedmicuCartman je napisao/la:PAPE JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad sam se posilio.Virtu4l je napisao/la:Dosta ti jedna ostavka za ovu sedmicuCartman je napisao/la:PAPE JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
[/quote]Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Osim je odbio Real Madrid.
Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Mujdža Bičakčić Spahić Kolašinac
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
Begović
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Slazem se, Vedina losa forma ce nam mozda i dobro doci. Izbaci Medunjanina, stavi defanzivnog igraca i to je ono sto sam i ja postavljao. Sto se mene tice, ja bi tu Zahirovica stavio ili pokusao cak sa Vranjesom. Medjunjanin kod mene ne bi bio u prvih 11, ali mislim da ce ga Susic stavljati uvijek. Momak je previse ofanzivan i ne vidim nikakvu svrhu njega u defanzivi niti trci nazad kao pravi defanzivac. Ako treba, prije bih stavio i Zukanovica na tu ne prirodnu poziciju, nego Medunjanina.kokakolas je napisao/la:Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sva sreca pa nam ti ne sastavljas prvih 11!!Murga je napisao/la:Slazem se, Vedina losa forma ce nam mozda i dobro doci. Izbaci Medunjanina, stavi defanzivnog igraca i to je ono sto sam i ja postavljao. Sto se mene tice, ja bi tu Zahirovica stavio ili pokusao cak sa Vranjesom. Medjunjanin kod mene ne bi bio u prvih 11, ali mislim da ce ga Susic stavljati uvijek. Momak je previse ofanzivan i ne vidim nikakvu svrhu njega u defanzivi niti trci nazad kao pravi defanzivac. Ako treba, prije bih stavio i Zukanovica na tu ne prirodnu poziciju, nego Medunjanina.kokakolas je napisao/la:Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
- JackTheStripper
- Kontakt:
kokakolas je napisao/la:Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
Umjesto Salihovica Besica, i to je to.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/miralla ... zil/129877" onclick="window.open(this.href);return false; vidis li ovo Pape
Max Allegri
Mig_Mig je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/miralla ... zil/129877 vidis li ovo Pape, j.bem ti najmilije !
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Takvi kao ti misle da znaju sve, a jedino sto ti znas je psovati, i to najuspjesnijem selektoru u historiji nase reprezentaciji.
Zaista ponekad ne mogu da vjerujem šta čitam, pa jeli moguće da smo ovoliko primitivni, nekulturni, neodgojeni...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.