Moja prognoza: Velez-Zeljo 1:0
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crveni_1922
Re: RSD Velež Mostar
Sretno Rodjeni!! Nadam se pobijedi, mada kuci pravo bezze igramo. Sa Zeljom i nemamo neke srece u zadnje vrijeme i nismo ih odavno pobijedili kod kuce. Nacitah se svakakvih gluposti ovde ....sta reci?? Koju poslugu porati??? Komeee???
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kada mislim da ne može gore, dokažu mi suprotno.
Ne čude više silne pubertetlije koje se kote ovdje i mole za 3 boda na forumu
nego moderatori kojima je posao da sve ovo sankcionišu. Fuj šta od teme napraviše, fujjj!
Ne čude više silne pubertetlije koje se kote ovdje i mole za 3 boda na forumu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
RAja sretno danas,ja se nadam da ce biti dobra tekma i da ce bolji pobjediti u tom slucaju ocekujem da 3 boda idu za Sarajevo. 
Danas bi se mogao igrati vaterpolo umjesto fudbala ako ovako bude kao što najavljuju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da,kiša ne prestaje,a poslijepodne se očekuje još jača.
Nego,4,20 na pobjedu Veleza.Mašala!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Jesi siguran da su bila samo 3 momka iz RA ? Znaš li kako se situacija odvijala kada su se sreli ?MostaracVelezovac je napisao/la:Rijec je junackom napadu 20tak TMa na 3 momka iz RA.aS_Roma je napisao/la:ko koga ovdje napada i o cemu je ovdje rijec ?stampy je napisao/la:
Nek ovo pogleda svaki igrac Veleza veceras pred tekmu.
2 put.
Ne plačite ljudi moji. Napadnuti pa šta, bitno je da je sve prošlo bez nekih velikih povreda. Napadali su još nekoliko puta, napadali smo i mi njih po Mostaru, skidali šalove i dresove. Toga je bilo i bit će. To je '' igra'' na koju su pristali i jedni i drugi, priča koju furaju i nemate vi šta plakati kad se ovako nešto desi dok god nema, a nadam se da neće ni biti, ozbiljnih povreda ili opasnosti po nečiji život.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Evo ja stoju gurnuo na velez na jednoj stranoj internet kladionici, kvota 4.45!tepsija je napisao/la:Da,kiša ne prestaje,a poslijepodne se očekuje još jača.
- diplomatija
- Kontakt:
Pa mi smo CITY za vas, zato je tolika kvota na vas 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mene ne bi iznenadilo ni da se utakmica odgodi, ovo bas lije...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bookmaker-i inače stavljaju tolike kvote na "favorite" ...tepsija je napisao/la:Da,kiša ne prestaje,a poslijepodne se očekuje još jača.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Samo neka ove provokacije i prepucavanja ostanu na forumu...na tribini bez naglih poteza...juzina je...nisu ljudi u vinklu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
hahahaha, tako je tepsija, na ovoj južini pola ljudi nije "svoje"tepsija je napisao/la:Samo neka ove provokacije i prepucavanja ostanu na forumu...na tribini bez naglih poteza...juzina je...nisu ljudi u vinklu.
Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ovo je bilo prije 39 godina, tada nisam ni bio rođen, mogu misliti kakva je tada bila atmosfera igrati kontra Derby Countiya koji je bio prejak tih godina.emil02in je napisao/la:Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
Forza!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ma sve osim pobjede veleza je namjestaljka...WakaFlocka je napisao/la:Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Od vas i krecu sve te price vec godinama.WakaFlocka je napisao/la:Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
ma pustite to bit će prenos i sve ćemo vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.