[youtube][/youtube]suhi je napisao/la:Kad kupite pjanica na ljetoNitro je napisao/la:
Živim za dan kada naš veznjak nareda 5 igrača. kuknjava

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]suhi je napisao/la:Kad kupite pjanica na ljetoNitro je napisao/la:
Živim za dan kada naš veznjak nareda 5 igrača. kuknjava
Samo što Ando soloprodor odradi između stolova Mek DonalcaCartman je napisao/la:Solo akcija u stilu Andersona.
NecuCartman je napisao/la: Hoces vizu momciluko?
Belmin6 je napisao/la:NecuCartman je napisao/la: Hoces vizu momciluko?
Pjanic igra klasicnog CM-a za Romu. Ne znam gledate li vi utakmice. Toliko je napredovao u defanzivi za ne povjerovat. Od pocetka utakmice sinoc sam govorio da je maestralan i u kakvoj formi igra, imao je par dobrih poteza i prije gola a onda spektakl. Giggs sign him uprio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam kako bi se on uklopio, pošto imamo Matu (a u Wazzu koji može igrati tog AM-a), i sa njim je već gužva, jedino da ga postavimo nazad iza Mate na tog toliko traženog CM-a i uparimo ga sa Strootmanom
Kluivert bi mogao samo pomoci, prije svih napadu, jer takva klasa.. Giggsa i Scholesa pomocne, Butta nek nesto zapisuje a Philla neka postavlja cunjeve..Cartman je napisao/la:Navodno su ove novine dosta pouzdane. Klub nije ni potvrdio ni odbacio ovo. Bilo bi najrealnije da on preuzme. Prica se i da ce mu Kluivert bit asistent, zanimljivo da ga je Fergie jednom probao dovest kao igraca.![]()
Ali nadam se da ce zadrzat Scholesa i Giggsa kao asistente. Tu negdje neka budu i Phil i Butt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.