FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije to toliko ni lose, s obzrom da su igrali gotovo sve sami juniori i oni koji su izasli iz omladinskog pogona Sarajeva.
Evo i sastava koji je poceo utakmicu. Hamzić, Šehović, Čizmić, Dupovac, Anel Škoro, Nuhić, K.Handžić, Čomor, Hamzagić, Trebinjac, Pliska
A jos i Hamzagic penal da promasi,
Evo i sastava koji je poceo utakmicu. Hamzić, Šehović, Čizmić, Dupovac, Anel Škoro, Nuhić, K.Handžić, Čomor, Hamzagić, Trebinjac, Pliska
A jos i Hamzagic penal da promasi,
...JA SAM SARAJEVO...
Napisi kako treba bar.jalehordas je napisao/la:Mi smo tu i hebemo vam mater
nedamo vam da unistite sve ovo je pjesma za one koji mislie da nasa ljubav je skupo placena
*erete nam da smo ilegala a nasa srca su puna hrabrosti zavrsice se i ova nasa bitka i nas ce sjever opet biti najaci
UPRAVA NAPOLJE
Mi smo tu i *ebemo vam mame.
Al' nasa srca....
Zavrsila se i ova nasa bitka i nas je sjever sada opet najjaci.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Butmiran je napisao/la:Napisi kako treba bar.jalehordas je napisao/la:Mi smo tu i hebemo vam mater
nedamo vam da unistite sve ovo je pjesma za one koji mislie da nasa ljubav je skupo placena
*erete nam da smo ilegala a nasa srca su puna hrabrosti zavrsice se i ova nasa bitka i nas ce sjever opet biti najaci
UPRAVA NAPOLJE
Al' nasa srca....

Zavrsit ce se,upravu je momak

Zavrsila se pjevalo kad smo se vratili na tribinu...sad je ovo u drugom fazonu tj zavrsit ce se kad se smjeni uprava

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alen Škoro
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Butmiran je napisao/la:Napisi kako treba bar.jalehordas je napisao/la:Mi smo tu i hebemo vam mater
UPRAVA NAPOLJE
Al' nasa srca....
![]()
![]()
Zavrsit ce se,upravu je momak![]()
Zavrsila se pjevalo kad smo se vratili na tribinu...sad je ovo u drugom fazonu tj zavrsit ce se kad se smjeni uprava
Ne znam vise na koje nacine da ih se kutarisemo.
NON MOLLARE MAI
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Oni se prave gluhi,a de mi recite zna li se oko Basica ista jel ostaje ili cemo dobiti novog jos goreg od Basica ili boljeg

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šuman, baljak, merdanović..........itd itd i ostali paraziti **** od našeg kluba
....izgleda da će morati mrtve glave da padaju ovim gamadima iz uprave da bi se nešto promijenilo

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

cuo sam da je dosao neki pravo dobar bek i da je Handzic u perfektnoj formi predobro igra a sad ce mo viddjet sta ce bit
...ne sikiraj te se ba Titula titula slavice se titula
uigranoj ekipi ne treba puno pojacanja
najaci smo dajte malo optimizma 

U PROTIVNOM OSTISLI BI SAMI, JER NEBI IMALI STA MUZU, PA SArAJAEV NEPRESTANO IGRA U EVROPI I NERPESTANO IMAJU KARAVU MUZARUcappy je napisao/la:Nemojte mrtve glave da padaju
....al hajd dok ima kakvih takvih dobrih rezultata moze se trpiti u protivnom ne znam sta bi bilo
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- jalehordas
- Kontakt:
kakva je nasa uprava nebi me cudilo da pocnu prodavati utakmice ako to vec i do sad nisu radiliKeno_95 je napisao/la:cuo sam da je dosao neki pravo dobar bek i da je Handzic u perfektnoj formi predobro igra a sad ce mo viddjet sta ce bit...ne sikiraj te se ba Titula titula slavice se titula
uigranoj ekipi ne treba puno pojacanja
najaci smo dajte malo optimizma
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
ja sam obeco da ce se sve znati do petka u vezi mene
znaci u ovaj petak ce osvanuti ta vijest o najvecem pojacanju men!!!

91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg LEGENDA
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ALEN SKORO JEDAN JE OD NASMirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg LEGENDA

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jucer je kombinovani tim igrao 0-0 protiv Hajduka iz Kule
Sastav koji je poceo...
Hamzić, Šehović, Anel Škoro, Čizmić, Dupovac, Nuhić, Dudo, Trebinjac, Čomor, Kenan Handžić i Pliska
kasnije su usli Hodžić, Belošević i Rizvanović umjesto Hamzića, Trebinjca i Čizmića.
Sastav koji je poceo...
Hamzić, Šehović, Anel Škoro, Čizmić, Dupovac, Nuhić, Dudo, Trebinjac, Čomor, Kenan Handžić i Pliska
kasnije su usli Hodžić, Belošević i Rizvanović umjesto Hamzića, Trebinjca i Čizmića.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Legle su pare od Evrope,dali su igracima premije za sve sto su im bili duzni i ostalo je preko milion maraka na racunu.Ako nisu mogli dati Skori 200-300.000KM da potpise ugovor na 3-4god i zavrsi karijeru u Sarajevu a bila mu je to zelja, jasno se vidi kako uprava ne zeli jako Sarajevo, kako imamo nesposobne ljude.Ovo je samo pocetak kraja necega sto nas ceka na ljeto.Zivi bili pa vidjeli na sta ce nekipa lici na ljeto kad ode dzaba pola tima jer im isticu ugovori.....da nije smijesno bilo bi tuzno....treba se samo pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati Evropsko Sarajevo dok neki gazda nas ne kupi u privatizaciji,a privatizacije nema jer nema zakona o sportu.
-
- Kontakt:
Da bi se imalo jako Sarajevo moraš imati jaku finansijsku zaleđinu. Moramo biti strpljivi i graditi ekipu za naredne 4 i više godina. Jako je važno da Sarajevo nije dužno igračima i da ima para na računu. Moj je moto proizvoditi igrače i biti strpljiv. Nisam za opciju dovođenja Grujića, Mešanovića i nekih igrača koji će tu biti sezonu i tražiti gdje će se prodati. Drago mi je što je potpisan ugovor sa Dupovcem, Čomorom... a još ako osvojimo prvenstvo bez ijednog stranog igrača (stranog računam svakog ko nije iz Sarajeva i okoline) mislim da je to vrh.ado-hz je napisao/la:Legle su pare od Evrope,dali su igracima premije za sve sto su im bili duzni i ostalo je preko milion maraka na racunu.Ako nisu mogli dati Skori 200-300.000KM da potpise ugovor na 3-4god i zavrsi karijeru u Sarajevu a bila mu je to zelja, jasno se vidi kako uprava ne zeli jako Sarajevo, kako imamo nesposobne ljude.Ovo je samo pocetak kraja necega sto nas ceka na ljeto.Zivi bili pa vidjeli na sta ce nekipa lici na ljeto kad ode dzaba pola tima jer im isticu ugovori.....da nije smijesno bilo bi tuzno....treba se samo pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati Evropsko Sarajevo dok neki gazda nas ne kupi u privatizaciji,a privatizacije nema jer nema zakona o sportu.
Ono na čemu treba poraditi je uzimati najperspektivnije juniore svima iz okoline (Olimpik, Željo, Slavija...) i imati Bosanski Ajax.
Slazem se u potpunosti da treba proizvoditi perspektivne mlade igrace i na njima zaradjivati,ali da bi mlade uvodili u evropsko sarajevo klub mora biti spoj iskustva i mladosti.Jer samo uz iskusne i provjereno kvalitetne igrace mladji koji nadolaze ce se kaliti.A nasa uprava je prica za sebe jer ovako NEodraditi prelazni rok je zalosno.Svi smo svjesni na nemamo adekvatan broj igraca na klupi da bi zamjenili prvotimce.Ali sta je tu je.Nasa ljubav ne poznaje granice,tako da ko god nosi sveti dres imace nasu punu podrsku.meme pitar je napisao/la:Da bi se imalo jako Sarajevo moraš imati jaku finansijsku zaleđinu. Moramo biti strpljivi i graditi ekipu za naredne 4 i više godina. Jako je važno da Sarajevo nije dužno igračima i da ima para na računu. Moj je moto proizvoditi igrače i biti strpljiv. Nisam za opciju dovođenja Grujića, Mešanovića i nekih igrača koji će tu biti sezonu i tražiti gdje će se prodati. Drago mi je što je potpisan ugovor sa Dupovcem, Čomorom... a još ako osvojimo prvenstvo bez ijednog stranog igrača (stranog računam svakog ko nije iz Sarajeva i okoline) mislim da je to vrh.ado-hz je napisao/la:Legle su pare od Evrope,dali su igracima premije za sve sto su im bili duzni i ostalo je preko milion maraka na racunu.Ako nisu mogli dati Skori 200-300.000KM da potpise ugovor na 3-4god i zavrsi karijeru u Sarajevu a bila mu je to zelja, jasno se vidi kako uprava ne zeli jako Sarajevo, kako imamo nesposobne ljude.Ovo je samo pocetak kraja necega sto nas ceka na ljeto.Zivi bili pa vidjeli na sta ce nekipa lici na ljeto kad ode dzaba pola tima jer im isticu ugovori.....da nije smijesno bilo bi tuzno....treba se samo pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati Evropsko Sarajevo dok neki gazda nas ne kupi u privatizaciji,a privatizacije nema jer nema zakona o sportu.
Ono na čemu treba poraditi je uzimati najperspektivnije juniore svima iz okoline (Olimpik, Željo, Slavija...) i imati Bosanski Ajax.
- jalehordas
- Kontakt:
jbg ali se nemoze se osvojiti liga sa juniorima treba malo i kesu odrijesitialibi je napisao/la:Slazem se u potpunosti da treba proizvoditi perspektivne mlade igrace i na njima zaradjivati,ali da bi mlade uvodili u evropsko sarajevo klub mora biti spoj iskustva i mladosti.Jer samo uz iskusne i provjereno kvalitetne igrace mladji koji nadolaze ce se kaliti.A nasa uprava je prica za sebe jer ovako NEodraditi prelazni rok je zalosno.Svi smo svjesni na nemamo adekvatan broj igraca na klupi da bi zamjenili prvotimce.Ali sta je tu je.Nasa ljubav ne poznaje granice,tako da ko god nosi sveti dres imace nasu punu podrsku.meme pitar je napisao/la:Da bi se imalo jako Sarajevo moraš imati jaku finansijsku zaleđinu. Moramo biti strpljivi i graditi ekipu za naredne 4 i više godina. Jako je važno da Sarajevo nije dužno igračima i da ima para na računu. Moj je moto proizvoditi igrače i biti strpljiv. Nisam za opciju dovođenja Grujića, Mešanovića i nekih igrača koji će tu biti sezonu i tražiti gdje će se prodati. Drago mi je što je potpisan ugovor sa Dupovcem, Čomorom... a još ako osvojimo prvenstvo bez ijednog stranog igrača (stranog računam svakog ko nije iz Sarajeva i okoline) mislim da je to vrh.ado-hz je napisao/la:Legle su pare od Evrope,dali su igracima premije za sve sto su im bili duzni i ostalo je preko milion maraka na racunu.Ako nisu mogli dati Skori 200-300.000KM da potpise ugovor na 3-4god i zavrsi karijeru u Sarajevu a bila mu je to zelja, jasno se vidi kako uprava ne zeli jako Sarajevo, kako imamo nesposobne ljude.Ovo je samo pocetak kraja necega sto nas ceka na ljeto.Zivi bili pa vidjeli na sta ce nekipa lici na ljeto kad ode dzaba pola tima jer im isticu ugovori.....da nije smijesno bilo bi tuzno....treba se samo pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati Evropsko Sarajevo dok neki gazda nas ne kupi u privatizaciji,a privatizacije nema jer nema zakona o sportu.
oni ce svake godine pricati o pomladjivanju sastava
a Cala ce kao i dosad vaditi se da nema adekvatnu klupu
a sto je jos zabrinjavajuci igraci nam se sami nude a nasa uprava ih odbija
hebla majku uprava i oni koji u njoj sjede
UPRAVA NAPOLJE
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zadovoljan sam našim mladim igračima....biće nešto od njihmiky_hz je napisao/la:Jucer je kombinovani tim igrao 0-0 protiv Hajduka iz Kule
Sastav koji je poceo...

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sa fksinfa: Pobijedili smo Grbalj 4-2.......strijelci: Avdić 2, H.Handžić, Belošević
Kretanje rezultata:
0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2
Kretanje rezultata:
0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], jurisicduska, MSOZ101 i 73 gosta.