FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Danas Minuta šutnje u čast Tita Vilanove prije utakmice također i crne trake na rukama naših fudbalera. Svi znamo kakva je bila povezanost Pepa i Tita
BRAVO UPRAVO FC BAYERN -a
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... lanova.php
BRAVO UPRAVO FC BAYERN -a
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... lanova.php
- hule_barca
- Kontakt:
Pročitaj dvaput šta sam napisao. U slučaju eventualnog ispadanja, ne bih se iznenadio da Pep ode i to čak samoinicijativno, jer on je osjetljiv na pritisak iznad, poput ovih izjava Beckenbauera. Naravno da ne mislim na pritisak forumaša, nego pritisak koji se pravi ovim izjavama Becka.Centre forward je napisao/la:Hule koje ispadanje, jel' to SF LP, koji pritisak, nas forumaša?![]()
Mes Que Un Club
- gerdmuller
- Kontakt:
Bayern Munchen dominirao je u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Reala kada je posjed lopte u pitanju, ali su ipak Santiago Bernabeu morali napustiti pognute glave nakon poraza od 1:0.
Navijači Bavaraci nisu bili osobito tužni, a to dokazuje ovaj video na kojem pjevaju svome klubu na potpuno praznom Bernabeu.
Ne sumnjamo da će navijači Bayerna biti velika prednost svojoj ekipi u revanš susretu koji se igra sljedeće sedmice na Allianz Areni.
" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovaj je nesta duzi-
Navijači Bavaraci nisu bili osobito tužni, a to dokazuje ovaj video na kojem pjevaju svome klubu na potpuno praznom Bernabeu.
Ne sumnjamo da će navijači Bayerna biti velika prednost svojoj ekipi u revanš susretu koji se igra sljedeće sedmice na Allianz Areni.
" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovaj je nesta duzi-
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Javi i Schweini na sesticama.
Dakle, reklo bi se da ih uigrava pred Real.
Dakle, reklo bi se da ih uigrava pred Real.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
1 Neuer - 4 Dante, 7 Ribéry, 8 Martinez, 14 Pizarro, 17 Boateng, 19 Götze, 23 Weiser, 25 Müller, 27 Alaba, 31 Schweinsteiger
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dali očekujete dali će prije početka utakmice zaplakati Pep kad bude minuta šutnje za Tita
Često je govorio da nemože govoriti na njemačkom šta osjeća prema tom čovjeku dok je Tito bio bolestan.
Često je govorio da nemože govoriti na njemačkom šta osjeća prema tom čovjeku dok je Tito bio bolestan.
Zar je neki trener podnio ostavku zbog pritiska forumaša ?hule_barca je napisao/la: Pročitaj dvaput šta sam napisao. U slučaju eventualnog ispadanja, ne bih se iznenadio da Pep ode i to čak samoinicijativno, jer on je osjetljiv na pritisak iznad, poput ovih izjava Beckenbauera. Naravno da ne mislim na pritisak forumaša, nego pritisak koji se pravi ovim izjavama Becka.
90% ljudi vidi nešto što je očigledno a to je da NE IDE mu taktika, formacija, zamisli itd a i dalje se gura ... Pa zašto takva tvrdoglavost ? Na početku sezone je rekao kako će se on prilagoditi Bayernu a ne Bayern njemu ... Vala ja vidio totalnu suprotnost ...
Ako je tako slab na pritisak onda mu sretno... Još da mu se Franz, legenda kluba, uvlači u dupe izvini molim te ali ovo nije Barca ...
Uostalom ja, lično kao fan Bayerna, jedva čekam dan kad ga neću više gledati na klupi Bayerna pa bili to i lošiji dani jer tip mi postaje totalno antipatičan
- mordfustang
- Kontakt:
Alaba,najbolji bek na svijetu 
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Werder iz Madrida slozi kontru.
Sent from my lumia 1020
Sent from my lumia 1020
Jes ti njegova dadilja, pa znas kako on razmislja? Pa bog te vidio jest ti normalan, sta covjek je garant da ce ekipa osvojiti ligu prvaka, pa ukoliko to ne uradi onda mu je noga???hule_barca je napisao/la:Pročitaj dvaput šta sam napisao. U slučaju eventualnog ispadanja, ne bih se iznenadio da Pep ode i to čak samoinicijativno, jer on je osjetljiv na pritisak iznad, poput ovih izjava Beckenbauera. Naravno da ne mislim na pritisak forumaša, nego pritisak koji se pravi ovim izjavama Becka.Centre forward je napisao/la:Hule koje ispadanje, jel' to SF LP, koji pritisak, nas forumaša?![]()
Jeste napaaceni u pm,daj popustite nas svojih kretenskih izjava idite oplakujte sebe!!!
Stern des Südens
Heeey braco slatka, pa sta se desi sa ove ekipe u najbitnijem dijelu sezone? Boateng nikada gori period karijere nije imao nego sad!!!
Ali opet kada pogledam ovog Martineza, on jednostavno mora igrati u utorak i 100% sam ubijedjen u prolazak dalje!!! Ajde sto covjek sjece ove lopte,ali imam osjecaj da je komplet ekipa 3puta sigurnija kada krene naprijed ukoliko on igra!!!
Ali opet kada pogledam ovog Martineza, on jednostavno mora igrati u utorak i 100% sam ubijedjen u prolazak dalje!!! Ajde sto covjek sjece ove lopte,ali imam osjecaj da je komplet ekipa 3puta sigurnija kada krene naprijed ukoliko on igra!!!
Stern des Südens
Iz ove tika take iskljuciti Dantea, Boatenga i eventualno jednog def veznog i zabraniti im prelazak preko sredine terena osim kad je korner u pitanju...ovako se olako dopustaju kontre...lijevi i desni bek nemaju potrebu a ni razloga da ulaze ka sredini terena..nek ostanu pobogu po stranama...najveca mana ove taktike je precesto mijenjanje pozicija..Werder odradi dvije kontre i ljudi zabise dva gola...
Nadam se da ce vam tako i real 2 odraditi i dosta 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
vi da ste nama 3 komada uvalili vi bi i dalje strahovali od prolaska dalje, a gdje je jedan mizerni go???suhi je napisao/la:Nadam se da ce vam tako i real 2 odraditi i dosta
hahahah
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odbrana
Weiser
Schweini i njegovi pasovi
Pizza
Hajde Pep, pokai muda i ubaci Pizzara od pocetka protiv Reala. Kladim se da ce vise uraditi i od Mullera i od Mandze zajedno.
Weiser je jedan ispodprosjecan igrac. Po njegovoj strani je najvise puhalo i kod oba gola je zaostajao za napadacima Werdera.
Lik uopste ne igra odbranu.
Ekipa ocigledno ima psiholoski blok i to ako bi uspjeli prebroditi otisli bi do kraja u svim takmicenjima.
Weiser
Schweini i njegovi pasovi
Pizza
Hajde Pep, pokai muda i ubaci Pizzara od pocetka protiv Reala. Kladim se da ce vise uraditi i od Mullera i od Mandze zajedno.
Weiser je jedan ispodprosjecan igrac. Po njegovoj strani je najvise puhalo i kod oba gola je zaostajao za napadacima Werdera.
Lik uopste ne igra odbranu.
Ekipa ocigledno ima psiholoski blok i to ako bi uspjeli prebroditi otisli bi do kraja u svim takmicenjima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Slazem se sa Omerom u vezi psiholoske blokade koju trenutno ima Bayern, al brate kad da otkloni tu blokadu, sad tekma sa Realom, ova predstava protiv Werdera je tako losa, i zadnjih 5 utakmica, necemo se lagat jednostavno pali smo u formi.
Odbrane nigdje nema brate, ama bas nigdje, pa ovi se poigravaju, ee kontre prave ko da igraju protiv Brotnja.. to je nedopustivo ne znam kad da si titulu osigurao na svom terenu od Dortmunda primit 3 komada od Werdera 2 vec a mozda jos koji.. NEDOPUSTIVO i niko me nece uvjerit u to da nam nije bitno, pa sa Realom igras u utorak..
To ti je isto sad imas mec bokserski za prvaka svijeta u utorak, al ti u subotu imas sparing u klubu i pustis da te frajer ispuca da ne mozes kuci doc na nogama.. jer nije ti taj mec bitan tek u utorak je za prvakaa.. a ti ne mozes hodat brate..onoo kuliras..
IGRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ U K....
Odbrane nigdje nema brate, ama bas nigdje, pa ovi se poigravaju, ee kontre prave ko da igraju protiv Brotnja.. to je nedopustivo ne znam kad da si titulu osigurao na svom terenu od Dortmunda primit 3 komada od Werdera 2 vec a mozda jos koji.. NEDOPUSTIVO i niko me nece uvjerit u to da nam nije bitno, pa sa Realom igras u utorak..
To ti je isto sad imas mec bokserski za prvaka svijeta u utorak, al ti u subotu imas sparing u klubu i pustis da te frajer ispuca da ne mozes kuci doc na nogama.. jer nije ti taj mec bitan tek u utorak je za prvakaa.. a ti ne mozes hodat brate..onoo kuliras..
IGRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ U K....
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upravo je tekma sa Realom prava prilika za to.BavaracZenica je napisao/la:al brate kad da otkloni tu blokadu, sad tekma sa Realom
Evo Lahma umjesto Weisera, sad da vidimo kako to izgleda na terenu i kako se snalazimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.