FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar uvijek greskom moramo primiti prvi gol pa onda se izvlaciti ccc
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bravo Čola
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Hajde nema veze,ima jos 70 minuta moze svasta da se desi.
Ovom BHT se poserem na programsku semu,ali koji genijalac je smislio ovaj kombinovani prenos,totalno dvije ne zanimljive utakmice,hajde da su radili kombinovani sa Otoke,ili Koseva,ali ovo je fakat nidje veze.Cuj ovih smetljara u Mostaru sta pjevaju.Koji jadovi,nek pobijede ako su bolji,ali cuj ih sta pjevaju.Vazda sam ih gotivio,ali pokazuju kakvi su jadovi.Mi ih zalimo zbog svega,stadiona ,razvlacimo transparente izronice Velez za one sto ga vole.Fuj
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 26 apr 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
E moj Čoliću klocu . Jedva čekam zadnje kolo da Zrinjski slavi titulu u Vrapčićima.
Dino vadi Colica iz igre i ubaci Dedica lik nije dobar ni sekunde
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sta to pjevaju ? nema veze cola idemo dalje ima jos da se igra

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zato ce da slave zadnje kolo, gnjide jednebarbarez je napisao/la:Ovom BHT se poserem na programsku semu,ali koji genijalac je smislio ovaj kombinovani prenos,totalno dvije ne zanimljive utakmice,hajde da su radili kombinovani sa Otoke,ili Koseva,ali ovo je fakat nidje veze.Cuj ovih smetljara u Mostaru sta pjevaju.Koji jadovi,nek pobijede ako su bolji,ali cuj ih sta pjevaju.Vazda sam ih gotivio,ali pokazuju kakvi su jadovi.Mi ih zalimo zbog svega,stadiona ,razvlacimo transparente izronice Velez za one sto ga vole.Fuj
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
valjda gledas ovih 20 minuta i kako se krece i on je ukopao i colica mada ne umanjujem gresku coleBaja_Zvjerka je napisao/la:Daj ne provaljuj se...old school je napisao/la:gori igrac od ovog selimovica nije igrao u Želji od rata
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Potpis.Semper je napisao/la:E moj Čoliću klocu . Jedva čekam zadnje kolo da Zrinjski slavi titulu u Vrapčićima.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Smirite se, ima jos da se igra, uostalom i na Otoci smo poceli igrati od 1:0.. 

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
jos pjevaju bice zeljo **** sampion hahaha.Guarin14 je napisao/la:Potpis.Semper je napisao/la:E moj Čoliću klocu . Jedva čekam zadnje kolo da Zrinjski slavi titulu u Vrapčićima.
Ima jos da se igra, to stoji ali brate dragi u mozda i najbitnijoj utakmioci sezone mi primimmo ovakav gol.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Negoooo??TeaM87 je napisao/la:Gubimo
-
- Kontakt:
Ojj alija sto nas sve ne pobi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da Bog sacuva...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ostavite to kukanje za poslije utakmice, a sad pišite šta se dešava na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
**** ga hljeb vise, kakva dva gola boze dragi, nek ide sve od tv kuca do lige u onu stvar
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Levin i 45 gostiju.