ZrinjskiMostar je napisao/la:Daj bože majstore i ja bih volio ali ne pišem na pamet! Nece pustiti Velez ali ce sudije odraditi svoje i na kraju svi zadovoljni.. Velez ce kukati, željo se pravdati nije do nas utakmica je bila borbena a sudije ce biti nagrađeneLillard je napisao/la:Nadam se da grijesite. Jos nesto vise od 40 minuta, a jbte nikad docekat, skroz sam nervozan..
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- primasquadra
- Kontakt:
Dujkovic Zlatic-Aleksic-Radeljic-Stojkic Muminovic-Barisic-Scepanovic Basara-Crnov Nikolic
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
>To je toprimasquadra je napisao/la:Dujkovic Zlatic-Aleksic-Radeljic-Stojkic Muminovic-Barisic-Scepanovic Basara-Crnov Nikolic
Nema 50 ljudi na Otoci a pada ko luda."Vaterpolo".
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
ajmo Rođeni 
-
marioo8888
- Kontakt:
promašio si temu.johnnyyK je napisao/la:ajmo Rođeni
ako slucajno ne znas, vode Zelju 2:0...marioo8888 je napisao/la:promašio si temu.johnnyyK je napisao/la:ajmo Rođeni
Ajde imali neko od naših da dobro pliva i igra vaterpolo .
Anttteeeeeeeeeee 0-1
Anttteeeeeeeeeee 0-1
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
marioo8888 je napisao/la:promašio si temu.johnnyyK je napisao/la:ajmo Rođeni
Vodimo
-
marioo8888
- Kontakt:
ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
0:1
0:1
gdje ima pratit prijenos ?
Samo lagano ,tek su pocele utakmice. Nek sve ostane ovako. Muka mi je u zelucu ,ko ce kraj docekat 
Shawcrossu nas !!! AJmooooooooooooooooo
Sviraj kraj
Sviraj kraj
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ajmo još! 
Vi ste gospoda za ove vase komsije i drago mi je da ste vi sampioni kad vec nece Zeljo biti...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Antooooo, pa to care. Treba zabit jos jedan da se osiguramo. Zeljo gubi, pa mozel i bolje
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
zeljo gol ... 
EDIT : 3:1...jao utakmice

EDIT : 3:1...jao utakmice
Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ako bog daaa

-
konjicanin01
- Kontakt:
ma sto je nekom krivo ,ili mi se cini,eto napravite zajednicku proslavu gospodopile87 je napisao/la:Vi ste gospoda za ove vase komsije i drago mi je da ste vi sampioni kad vec nece Zeljo biti...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
1 :1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.