FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 26 apr 2014, 17:28

Treba se samo dobro izgalamit i to namah idee :)

Padobranci uletite tek poslije utorka, pricat cemo ... nemojte pred rudu bezeee..

Znaci od 52 minute sto smo pokazali taj mi se Bayern najvise dopada, i samo igrat ovako i nece bit problema.

Samo odbrana da izdrzi protiv Reala, a u napad sam siguran da ce postic svoje.. i naravno Pizza od prve minutee :clap: :clap: :clap: :clap:
FC Bayern !!!!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 apr 2014, 17:29

proFCB je napisao/la:Joooj ovih padobranaca u pm, bayern uveze dvije lose utakmice i oni dolaze pitat da li je to ta najbolja ekipa na svijetu, pa nema kraja vasoj gluposti!!!

MIA SAN CHAMPIONS!!!
Apsolutno ruralne sredine su yebeno opasne za odgajanje čeljadi kolega, a i ova žica Bh Telecoma svuĐe prošla majka mu stara, mojne da te to tangira.

Nije Werder nikak'o mjerilo, da se razumijemo, al' ne smijem ni zamisliti u kojem bi bedaku tim bio da je izgubio. Ovako je odlično. Nabrijali su se do maximuma, biće spektakl utakmica za potvrdu finala :opaopa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 apr 2014, 17:34

Bayern@heart je napisao/la: Očekujem i od Botenk da dođe sebi oba gola danas on kriv kao i protiv Reala.
Vidjelo se da je i njemu lakse nakon ulaska Lahma, jer je imao tu bekovsku podrsku za razliku od Weisera koji je kod oba gola bio skoro na centru i nije stigao da zatvori prostor.

Bice to sve dobro, samo da ne bude izmisljanja tople vode.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2014, 17:34

Ne zna se ko je u goroj formi Alaba ili Boateng ... Čak ni Dante nije nešto siguran ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2014, 17:34

Napokon su u drugom poluvremenu pokazali ono što se od njih očekuje,velika borbenost,brži protok lopte i konkretni napadi.Odbrana u početku utakmice komedija, Boateng i Alaba opet kasne a Weiser pokazao da nije kvalitet za Bayern.

Ribery veoma dobar trudio se naprijed i vraćao nazad a današnji gol mu je važan za samopouzdanje, i Pep ga je pohvalio za partiju.Da li je ovo znak da se vraća stari Ribery znaćemo u utorak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 apr 2014, 17:51

Martinez kad je u igri to je jednostavno druga ekipa!!!
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2014, 17:58

slika

Ipak najgore je kad izgubiš priljatelja :( Nadam se da će ekipu i u utorak naložiti kao danas u drugom poluvremnu i da će pobjediti i za tebe i za Tita :)

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 26 apr 2014, 18:03

thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je u goroj formi Alaba ili Boateng ... Čak ni Dante nije nešto siguran ...
Bayern nema u svojim redovima klasu na stoperskim pozicijama jos od Lucia, mada je i on imao svojih black-outa..Najveca greska Van Gaala je redoslijed kojim se je rijesavao stopera.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 apr 2014, 18:24

Slabo prvo i odlicno drugo poluvrijeme no najbitnije od svega je da je Ribery zabio gol i vratio samopouzdanje pred utakmicu sezone.Pizarro :tokralju: Kakva tehnika,kakva borbenost,kakva egzekucija...majstor jednom rjecju (9 golova ove sezone sto je odlican ucinak s obzirom na minutazu) Weiser :puke: Nadam se da ce otici na kraju sezone.Za obostrano zadovoljstvo.

Sudkurve 12.igrac u pravom smislu te rijeci.Nova pjesma se svaku tekmu pjeva sve vise :cool:

Immer vorwärts FCB!
Rot wie Blut und weiß wie Schnee!
Wir woll'n dich heute siegen sehen,
werden immer zu dir stehen!
Immer vorwärts FCB!
Schalala lala lala...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 26 apr 2014, 18:49

Mia san mia, gazimo tog Madrida!
Marksizam u skole!

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 26 apr 2014, 19:48

'ALL the Bitches in da Club say CONRADINHO' :lol:
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 apr 2014, 21:10

Drugo poluvrijeme dostojno imena njemackog evropskog svjetskog prvaka, golovi bitnih igraca to je najvaznije, motiva nece faliti kvaliteta ima i previse izvest najbolje sto imamo i onda se pijanka slavi zajedno sa praznikom sve do subote uvece, nadam se da se malo ribi dohavizo i da ce biti prevaga!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 22:43

Bayern@heart je napisao/la:slika

Ipak najgore je kad izgubiš priljatelja :( Nadam se da će ekipu i u utorak naložiti kao danas u drugom poluvremnu i da će pobjediti i za tebe i za Tita :)
Tito mu je bio više od prijatelja, haman ko brat

kad sam danas vidio Pepa i to nakon vodeceg gola Bayerna :shock: onako utucenog i emotivno razvaljenog, shvatio sam u kolikoj je žalosti....ova slika odmah nakon gola, to najbolje pokazuje

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 apr 2014, 00:32

Danasnja tema treninga je bila "Kako pobjediti protivnika sa golom zaostatka". Mission completed :thumbup:
Dosta lijepih poteza,da li je ovo prekretnica pokazat ce se u utorak,ali nekako su mi nasi igraci danas bas zivnuli,prvi put u 2014 god. sam vidio da nakon 5 gola zele postici i 6-ti :twisted:

Sto se tice utakmice u utorak,ne bih volio vidjeti Goetze-a u prvih 11,momak 99% akcija unisti svojim potezom viska,ne znam stvarno sta treba da uradi da kod mene dobije prolaznu ocjenu za ovu sezonu,puno puno vise sam ocekivao od njega :damn: Ja mislim da on kad bi ostao sam na gol liniji,odlucio bi se da se proseta od lijeve do desne stative i neko bi ga uklizao i izbio loptu :?

UVIJEK CU BITI TU I DRZATI KONCE U SVOJIM RUKAMA ;)

slika

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2014, 01:35

Jel ima neko da rastjera ovaj djeriz sa Bayernove teme?
Svaki post od ovih razbojnika i mucenika se svodi na omalovazavanje Bayerna, i to traje danima....

Utakmica nebitna kao i vecina ostalih u BL...
Okolnosti pod kojiima je Pep vodio ekipu nisu normalne, rezultat i igra su totalno u drugom planu.

Hajmo dalje.

:arrow:

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2014, 11:48

Evo vidite šta nam se događa. :think:

Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.

I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda :oops: , pasova :oops: , šuteva :oops: ,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka. :cool:

Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom :? ) drugog(ili prvog :? )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio... :eh: , eh šta sve još ne.

Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači. :hmmmmm:

Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu. :zviz:

Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom :? )govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna. :hmmmmm:

Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio. :think:

Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena. :)

Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri. :urnebes:

Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre? :?

Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre. :roll:

Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti, ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 apr 2014, 12:55

Klare je napisao/la:Evo vidite šta nam se događa. :think:

Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.

I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda :oops: , pasova :oops: , šuteva :oops: ,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka. :cool:

Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom :? ) drugog(ili prvog :? )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio... :eh: , eh šta sve još ne.

Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači. :hmmmmm:

Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu. :zviz:

Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom :? )govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna. :hmmmmm:

Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio. :think:

Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena. :)

Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri. :urnebes:

Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre? :?

Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre. :roll:

Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti, ;)
Vecu kolicinu gluposti na jednom mjestu nisam procitao :) Real je imao jos 2 100% sanse za postizanje gola a bayo nijednu. Ovom zadnjem sam se pogotovo nasmijao.

slika

Plod srece i slucajnosti, ubila ih barca prosle godine, apsolutno nezasluzena titula svaba, slazes se?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2014, 13:13

Pogledati suteve, kornere I pretrcane kilometre.
Sve je to bilo na strani bayerna protiv reala, a vidimo da je to barci itekako izostalo.
Prvi pokusaj replikacije neuspjesan, idemo dalje ima li jos ko da ga posamaram?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 apr 2014, 13:20

Da, imali ste pun qrac mlitavih suteva koji su uglavnom zavrsavali u zadnjim redovima Bernabeua il koje je Iker bez problema hvatao ako cemo vec o onim u okvir gola.
Pa Ronaldo je sam imao vise ozbiljnih prilika za 70 minuta nego Bayern za citavu tekmu. O cemu dalje da pricamo? :kafa:

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 27 apr 2014, 13:22

Cestitam na pobjedi,a protiv Reala tek cemo vidjeti tu Pepeovu motivaciju o kojoj pisete. :yawn:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []