ubaciti Bajića umjesto olupine Selimovića, a i malog Sadikovića umjesto Jamaka
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta ti je Velež kriv? Jel vas trebaju ljudi pustiti da pobjedite? Krivi svoje igrace!!!tribalhardcore je napisao/la:ovim veležovcima od srca želim da im Thompson održi koncert na njihovom stadionu
Dino postavio zadnju liniju na 16 metara, ja sam još u nevjerici.. ljudi nam dolaze do 16-erca ko da nikog nema..let3 je napisao/la:kakvi poklon golovi![]()
odbrana amaterska, a Velež se samo naklonio i zahvalio tim poklonima
ubaciti Bajića umjesto olupine Selimovića, a i malog Sadikovića umjesto Jamaka
sta svaka cast velezu, gubimo jer smo mi losi, nisu oni nista specijalnoRobertoBaggio je napisao/la:Svaka čast Veležu. Respekt.
Ako uzmemo bod, još uvijek se nečemu možemo nadati. S porazom je gotovo.
BernardBarnjak je napisao/la:Šta ti je Velež kriv? Jel vas trebaju ljudi pustiti da pobjedite? Krivi svoje igrace!!!tribalhardcore je napisao/la:ovim veležovcima od srca želim da im Thompson održi koncert na njihovom stadionu
UpravoTeaM87 je napisao/la:sta svaka cast velezu, gubimo jer smo mi losi, nisu oni nista specijalnoRobertoBaggio je napisao/la:Svaka čast Veležu. Respekt.
Ma o cemu ti pricas, o kruskama i jabukama, sto su dvije razlicite stvari.zumba je napisao/la:Mislim da bi pola nase ekipe trebalo ureprezentaciju :/ Smijesno,ovo je nasa realnost digne nas pobjeda protiv indisponiranog olimpica,stanic alves...Ovdje se pokazuju muda i kakav si igrac.Da bog da 2 zabit
ne mogu da vjerujem da ovakav lik igra u ŽeljiAlipasino je napisao/la:Selimovicu picko mrs iz Zelje
Ma to moje "svaka čast" je bilo kao komentar na onu gore kletvu sa Tompsonom.TeaM87 je napisao/la:sta svaka cast velezu, gubimo jer smo mi losi, nisu oni nista specijalnoRobertoBaggio je napisao/la:Svaka čast Veležu. Respekt.
ma sta ja tebi imam objasnjavat,gledaj utakmicu i slusaj skandiranja ovih velezovih kvazi navijaca itd itd onda cemo razgovarati a do tada se poklopi i prati svoj gangam klubBernardBarnjak je napisao/la:@tribalhardcore
Koliko vidim nisi ni ti. Ja sam u roamingu!![]()
Samo nam svima objasni sta ti je Velez kriv i sto thompsona spominjes?
Evo koliko vidim vecina zeljovaca na ovoj temi krivi svoj tim za losu igru...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Merhaba, Paromlinac i 33 gosta.