RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ja iskreno ne znam sta ocekivati kada sam vidio u kakvom je stanju teren. Ono nije teren, ono je oranica. Ono je opasnost po igraci i treba hitno savezu poslati dobis o stanu istog. Neka srede osnovne uslove za igru, a ako bas ne mogu odrzavati pravi teren, neka svate plastiku.
Nista ovo ne umanjuje vasu dobro igru danas. Iskoristili ste nase greske i cestitam na tome.
Ako bas mi ne mozemo do titule, volio bih zaista da Siroki uzme istu...
Nista ovo ne umanjuje vasu dobro igru danas. Iskoristili ste nase greske i cestitam na tome.
Ako bas mi ne mozemo do titule, volio bih zaista da Siroki uzme istu...
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 apr 2014, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Kome pričaš? Ako Olimpic daje bodove Zrinjskom, kakve to veze ima sa nama?xaves je napisao/la:smijesni ste ako mislite da utakmica nije prodana zrinjskom samo cekajte mafija je to
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sad valja odmah od starta juriti 4. gol, obezbjediti se i onda lagano privesti utakmicu kraju.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- RockyMaivia
- Kontakt:
- theprodigy
- Kontakt:
bravo rodjeni, idemo jos 2 do kraja 
Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- hercegovac236
- Kontakt:
Ima ovdje jos da se igra. Samo polako.
Pravo sam iznenadjen sa efikasnoscu u zadnja dva kola.
Sacuvamo tim, dovedemo par pojacanja i ako bog da sljedecu sezonu se borimo za sam vrh.
Forza Velez
Pravo sam iznenadjen sa efikasnoscu u zadnja dva kola.
Sacuvamo tim, dovedemo par pojacanja i ako bog da sljedecu sezonu se borimo za sam vrh.
Forza Velez
Eto ne bi izronio bez vas i vasih transparenatabarbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
Kome ti bola muda pod bubrege prodajes
Nase vrijeme dolazi i morate shvatiti da cete biti ispod Veleza u buducnosti kao sto ste bili i do rata.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Cini mi se da nas niste najbolje shvatili.Mi ne razmisljamo o Zelji ili Zrinjskom.
Mi se samo brinemo o sebi.
Mi se samo brinemo o sebi.
StarMo nije skutorija...
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma sta se sikiras kada ce im istom mada bi ja predlozio tri puta gorom mjerom vratiti.barbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
Cuj prodana utakmica, ko da je to kupi? Mozda Velez ili Zrinjski..
Jedino je Siroki u stanju iskesirati odmah kada treba, mada ne prodaju se utakmice tako lako kako mnogi mislte.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ne brinite se drugovi strumfovi.
Ni zrinjski nece proci bolje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Da se kladimo da cete se naguziti i pitati treba li jos kad je Zrinjski u pitanju ?!MostaracVelezovac je napisao/la:Ne brinite se drugovi strumfovi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gataro, de mi reci brojeve na lotu i kada ova kisa staje. Cuj da se pripremimo za Velez iznad Zelje.podhum je napisao/la:Eto ne bi izronio bez vas i vasih transparenatabarbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
Nase vrijeme dolazi i morate shvatiti da cete biti ispod Veleza u buducnosti kao sto ste bili i do rata.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
barbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
nemoj da pricas svasta,licno sam bio na grbavici zadnje 3-4 utakmice kad je Velež gostovao, kao običan čovjek,spreman da pogleda dobru utakmicu, i to među vasim 'navijačima' na sjeveru, i nikada nije proslo bez skandiranja 'Gdje vam je stadion?' , ' Zrinjski Mostar' , 'Mostarske pi...' Tako da ne znam o čemu pricas, Zelji zelim sve najbolje, i dragi su mi kao kolektiv, dok njihovi navijači svojim ponašanjem dokazuju uvijek suprotno---
Zadnja izmjena: saffet, dana/u 26 apr 2014, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ma ti si provokator,ti si razlog zbog kojeg mrzim Zeljeznicar!!!Semper je napisao/la:Je li istina da Zrinjski planira svoje omladinske kategorije premjestiti u Vrapčiće? Ako je to istina opet ćete morati tražiti lokaciju za novi stadiona. Vi ste sramota BiH, vi ste jedini klub koji niste uspijeli odbraniti svoj stadion od agresora.
StarMo nije skutorija...
Nismo ga mi izronili,ali smo uvijek bili neko ko vas je podrzavao,za razliku od onih sa kojim ste se godinama lizali,pa vas gurnuli u drugu ligu,zaboravili ste vi to,a ti bog zna sjecas li se jer si vjerovatno balo.Naravno da ste vi uvijek bili iznad,to govore i nasi medjusobni dueli,i trofeji.Ja nemam problem da Velez bude bolji,i treba da bude medju najboljim,ali jad i cemer,vasih navijaca,dosta govori...podhum je napisao/la:Eto ne bi izronio bez vas i vasih transparenatabarbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
VOLIM TE ZELJO
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Halo jeste to pali pod pitarsku propagandu pa ovako skandiranje.Sram vas bilo misevi jedni.
Moze li se, napokon, znati sta su skandirali??
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Do rata ste vazda donji bili
Dodje rat i vama bi brat
Ali dolaze normalnija vremena
Pisite kuci po odjelo strumfici
Proslo vam je vrijeme
RODJENI DOLAZE balavce mali
Dodje rat i vama bi brat
Ali dolaze normalnija vremena
Pisite kuci po odjelo strumfici
Proslo vam je vrijeme
RODJENI DOLAZE balavce mali
- theprodigy
- Kontakt:
bice zeljo k.urac sampionBernardBarnjak je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Halo jeste to pali pod pitarsku propagandu pa ovako skandiranje.Sram vas bilo misevi jedni.
Moze li se, napokon, znati sta su skandirali??
Semper je napisao/la:Je li istina da Zrinjski planira svoje omladinske kategorije premjestiti u Vrapčiće? Ako je to istina opet ćete morati tražiti lokaciju za novi stadiona. Vi ste sramota BiH, vi ste jedini klub koji niste uspijeli odbraniti svoj stadion od agresora.
slusaj balavac ne truj raju pa da sutra neki vas ili nas isti balavac izgubi glavu . ti se nasao o ratu nama pricat , sram da te bude odbranili se sa sedam sanduka municije ostavljeni na milost i nemilost od sviju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.