Ne lazi lazovcino jedna, mozda je nekada bilo Mostarske picke od pojedinaca ali niko sigurno nema muda ustati na Grbavici i navijati Zrinjski Mostar medju navijacima Zelje, s ovim si dokazao da samo pokusavas bilo kako opravdati vasa skandiranja danas, gdje vam je stadion takodjer nikada nije bilo, al` bas nikada niti je iko ikada takva skandiranja spomenuo do ti sada. Ne lazi ljudimasaffet je napisao/la:barbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
'Gdje vam je stadion?' , ' Zrinjski Mostar' , 'Mostarske pi...' Tako da ne znam o čemu pricas, Zelji zelim sve najbolje, i dragi su mi kao kolektiv, dok njihovi navijači svojim ponašanjem dokazuju uvijek suprotno---![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ti si obican placenik, ubaceni element na ovom forumu samo da pise protiv Papeta. Eto Zrinjski ti osvaja titulu, idi sada ovce cuvajRockyMaivia je napisao/la:Ma ti si provokator,ti si razlog zbog kojeg mrzim Zeljeznicar!!!Semper je napisao/la:Je li istina da Zrinjski planira svoje omladinske kategorije premjestiti u Vrapčiće? Ako je to istina opet ćete morati tražiti lokaciju za novi stadiona. Vi ste sramota BiH, vi ste jedini klub koji niste uspijeli odbraniti svoj stadion od agresora.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Bravo Rođeni!
Nikakvi pokloni i pizde materine, natamburat' još i Zrinjski i aferim.
Nikakvi pokloni i pizde materine, natamburat' još i Zrinjski i aferim.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Preci su ti bili cobani u okolici Sarajeva,pa su sisli s brda prije rata.storm_raider je napisao/la:Ma ti si obican placenik, ubaceni element na ovom forumu samo da pise protiv Papeta. Eto Zrinjski ti osvaja titulu, idi sada ovce cuvajRockyMaivia je napisao/la:Ma ti si provokator,ti si razlog zbog kojeg mrzim Zeljeznicar!!!Semper je napisao/la:Je li istina da Zrinjski planira svoje omladinske kategorije premjestiti u Vrapčiće? Ako je to istina opet ćete morati tražiti lokaciju za novi stadiona. Vi ste sramota BiH, vi ste jedini klub koji niste uspijeli odbraniti svoj stadion od agresora.
Ja ne pisem protiv Papeta,samo ukazujem na njegove slabosti.
Gdje ste bili kad je bilo najteze???
StarMo nije skutorija...
Nisam rekao da su manijaci sa juga to skandirali ,vec grupica 'navijaca' sa sjevera, direktno upuceno red army-u koji su bili odmah tu do. Jednim Jedinim se kunem da je bilo tako, nemam običaj da se bilo kome kunem za bilo sto, al tvoje nazivanje mene 'Lazovcinom' me primoralo na to i nemam razloga da lazem, nisam ja klinac kojem je stalo prepucavanje navijackih grupa, kao da i ja licno ne bi volio da je stanje drugacije, da i mi i vi, normalno navijamo za svoje klubove,bez vrijedjanja, al vjeruj mi da je bilo tako, nazalostRooney88 je napisao/la:Ne lazi lazovcino jedna, mozda je nekada bilo Mostarske picke od pojedinaca ali niko sigurno nema muda ustati na Grbavici i navijati Zrinjski Mostar medju navijacima Zelje, s ovim si dokazao da samo pokusavas bilo kako opravdati vasa skandiranja danas, gdje vam je stadion takodjer nikada nije bilo, al` bas nikada niti je iko ikada takva skandiranja spomenuo do ti sada. Ne lazi ljudimasaffet je napisao/la:barbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
'Gdje vam je stadion?' , ' Zrinjski Mostar' , 'Mostarske pi...' Tako da ne znam o čemu pricas, Zelji zelim sve najbolje, i dragi su mi kao kolektiv, dok njihovi navijači svojim ponašanjem dokazuju uvijek suprotno---![]()
![]()
Okej... Druže, niste ni vi čisti... A nisu ni svi navijači prljavi. Ni vaši a ni Naši. Meni je Željo drag, uvijek je bio i bit će, pa mi se sve ovo danas malo gadi.barbarez je napisao/la:Nije ba problem da nas dobijete,bolji ste imate i srece,malo ali je problem sto ste supci,sto skandirate,to sto skandirate,ako vec igrate tu svoju fer igru,onda se tako i trebate ponasati.Trebali bi ste postovati,sto su ti manijaci,mnogo puta kacili transparente izronice Velez za one sto ga vole,i to u utakmicama protiv Zrinjskog,kada ste tavorili u drugoj ligi.Ali skandirati ono,i fakticki zeljet titulu komsijama,koji Vam nedozvoljavaju da igrate na svom stadionu,je supacki i jadno.Sami sebe ne cijenite,sto bi Vas onda drugi cijenili.Zao mi je sad sto smo Vam ikad pruzali podrsku,**** poraz ba,bitno je to da ste ko ljudi ispali gnjide.Cestitam na pobijedi.
Samo nemoj biti gluh na Grbavici... Niste ni vi bili korektni.
Samo mi je bezveze što se neki ljute što vam ne puštamo.
Evo 3-2. Skoro 3-3.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
OOOO Mujezine,,,sta mai bola??mujezin je napisao/la:Ocekujem da zadnje kolo pustite braci sa zapada jer evo Zelju podjedjujete
Logično naravno.mujezin je napisao/la:Ocekujem da zadnje kolo pustite braci sa zapada jer evo Zelju podjedjujete
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- storm_raider
- Kontakt:
RockyMaivia je napisao/la:
Preci su ti bili cobani u okolici Sarajeva,pa su sisli s brda prije rata.
Ja ne pisem protiv Papeta,samo ukazujem na njegove slabosti.
Gdje ste bili kad je bilo najteze???
Sta je bilo, opapucio opanak, pa sisao u mostar? I ti i tvoji preci?
E moj Mostar.. kakav sve coban hoda po tebi.
Pises ti protiv svega sto ima veze sa BiH. Strpi se, Hrvatska ti uskoro igra sa Brazilom, do tada navijaj za sve protiv BiH. Papak opapucio opanak, a majka pozelila tvrd mostarski asfalt.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jbg.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Cestitke na tituli, ups izgleda da sam pogrijesio temu izvinjavam se.
Sudija kreditiran za jednu asistenciju. Heheheheheeeeee
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
terabajt je napisao/la:Cestitke na tituli, ups izgleda da sam pogrijesio temu izvinjavam se.
Evo kad si toliko smotanterabajt je napisao/la:Cestitke na tituli, ups izgleda da sam pogrijesio temu izvinjavam se.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=18120" onclick="window.open(this.href);return false;
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
A ti toliko paglu da ne kontas sta sam htio da kazem.Pirke je napisao/la:Evo kad si toliko smotanterabajt je napisao/la:Cestitke na tituli, ups izgleda da sam pogrijesio temu izvinjavam se.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=18120" onclick="window.open(this.href);return false;
A ti toliko gluplji da ne kontas sta sam htio da kazem.terabajt je napisao/la:A ti toliko paglu da ne kontas sta sam htio da kazem.Pirke je napisao/la:Evo kad si toliko smotanterabajt je napisao/la:Cestitke na tituli, ups izgleda da sam pogrijesio temu izvinjavam se.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Majke mi moje zabi ga Janko.
Samo Velez Volim Ja
Samo Velez Volim Ja
TOOOO legendoVM69 je napisao/la:Majke mi moje zabi ga Janko.
Samo Velez Volim Ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.