da ...jos boljewienultras je napisao/la:2-2 u bihacu zavrsilo
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nemoj se nervirati, nemoj generalizovati stvari, sve je to bio sportski rivalitet, mi smo govrili da vi kupujete a vi ste govorili da mi kupujemo i vi ce te nastaviti da to govorite i na koncu sve se svede na isto.anonymous001 je napisao/la:kako ste vi iz Tuzle bezobrazni.
prvo pisete da kupujemo utakmice,da placamo sudijama da ostete druge ekipe protiv kojih igramo,da Hamdo Tigar sve to namjestava ovo ono . pa jel vas stid sada imalo?
vi poslije tih prica sad se jos nasladjivate a sto ne kazete da ste pogrijesili kad ste pricali da mi kupujemo utakmice, tacno gorih ljudi od vas u cijeloj BiH nema jer ste dno dna !
nema veze. ja cu i dalje bodriti Jedinstvo bez obzira na rezultate a vi slavite kupljene utakmice...
moguce da su igraci goska dobili premije od uprave slobode sto je sasvim legalno, jer ocito nisu dosli na izlet ili ste vi bas lose odigrali.
Ne oni su odigrali onako kao znaju i umiju ,ovaj x bez tigrica iz Zenice je ekstraslana_krv je napisao/la:
moguce da su igraci goska dobili premije od uprave slobode sto je sasvim legalno, jer ocito nisu dosli na izlet ili ste vi bas lose odigrali.
da je Zrnic sudio ne bih uopste sumnjao u pobjedu jedinstva ,ovako...oni se opustili
mozemo mi bez sudija , da svima pokazemo
Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...
Imate mahanje sa prvog mjesta

Imate mahanje sa prvog mjesta
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Tam sam napiso brt 3 min produzio sudija a oni igrali do 90+6harry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
Imate mahanje sa prvog mjesta![]()
![]()
Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
O cemu pricas, produzio je 5 min. Vidjelo se jasno na onom papiru formata A4GracanicaAA je napisao/la:Tam sam napiso brt 3 min produzio sudija a oni igrali do 90+6harry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
koja PL,neka gdje igraju Podgrmec,Iskra,Mladost doboj Kakanj ??Iceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
Vi imate mahanje iz PLIceplayer je napisao/la: Imate mahanje sa prvog mjesta![]()
![]()
Sto gledas mozda utakmicu u Prijedoru
GracanicaAA je napisao/la:Tam sam napiso brt 3 min produzio sudija a oni igrali do 90+6harry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
Ako nastavite krasti vjerovatno cete igrati,jer igrom na terenu niste zasluzili nista,vise je Podgrmec pokazao na Tusnju nego viIceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
masi usima sinko gotovo jeIceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nemojte im vise nanosit dusevne boli 
Mahat cu ja usima u PLSaltCityAttack je napisao/la:masi usima sinko gotovo jeIceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoces, hoces

Pusti tog Edija taj je gori od Gorkog i anonimnog zajedno...wobly92 je napisao/la:
Daj prestanite vise,samo im nanosimo dusevne boli,a do maloprije su bili prvaci i mahali sa prve pozicije i jos nastavljaju sa kradjama i golovima u 90+, ne znam za penal kakav je bio..hmmm koga li ce poslat u Kakanj,mozda Zrnica il nekog njihovog podobnog... jer na terenu su nista,izvan njega su prvaci..
levatii
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma polako ba, ima jos do kraja...cinjenica je da nemaju neku ekipu i sad je tu na njima kako ce se stvari razvijati..ako odluce i dalje da se "bore" i trose pare jos nista nije rijeseno jer i nama se kiks moze desiti, a ako odluce da puste stvari svojim tokom da se odlucuju na terenu, onda imamo velike sanse...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cist penal igrac GOSKA dirao loptu rukom u svojih 16 metara...harry_90 je napisao/la:Daj prestanite vise,samo im nanosimo dusevne boli,a do maloprije su bili prvaci i mahali sa prve pozicije i jos nastavljaju sa kradjama i golovima u 90+, ne znam za penal kakav je bio..hmmm koga li ce poslat u Kakanj,mozda Zrnica il nekog njihovog podobnog... jer na terenu su nista,izvan njega su prvaci..
levatii
Ako je tako ,onda ureduIceplayer je napisao/la:Cist penal igrac GOSKA dirao loptu rukom u svojih 16 metara...harry_90 je napisao/la:Daj prestanite vise,samo im nanosimo dusevne boli,a do maloprije su bili prvaci i mahali sa prve pozicije i jos nastavljaju sa kradjama i golovima u 90+, ne znam za penal kakav je bio..hmmm koga li ce poslat u Kakanj,mozda Zrnica il nekog njihovog podobnog... jer na terenu su nista,izvan njega su prvaci..
levatii
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.