FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Čestitke komšije. 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Sloboda ugazila Podgrmeča, Krpić trpa i dalje... Sada je sve u našim rukama, treba odigrati oprezno u Kaknju i izvući povoljan rezultat i pobjedu. Fukare na nivou kao i uvijek. Sada već sa sigurnošću mogu reći da će Krpić, Redžepi, A. Hadžić i Mehidić činiti okosnicu ekipe u narednoj sezoni, jer oni pružaju najviše na terenu i imaju kapacitet za velike utakmice. Potpredsjednik još jednom potvrdio moja nadanja, ciljevi su: 2014/15-Premijer liga na Tušnju, a već 2016/17-Evropska liga. Uz veličinu kao što je Azmir to neće biti teško.
Igrač utakmice? (Po meni Damir Mehidić)
Igrač utakmice? (Po meni Damir Mehidić)
Cestitke momcima na pobjedi..lopovi iz bihaca izjednacili kako sam procitao na temu prva liga federacije,sudija produzio 3 minuta,oni dali u 96 gol
Ali neka ima Boga na kraju,jaci smo za klasu,to smo na terenu i dokazali
Ali neka ima Boga na kraju,jaci smo za klasu,to smo na terenu i dokazali
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nusmir je napisao/la:kako imam neki osjecaj da ce gosk otkinuti bod u bihacu![]()
ekipa goska uopste nije losa i vjerujem uz neke obecane premije od nas da mogu uzeti bod a svi su vec upisali 3 boda za jedinstvo
![]()
Sto volim ovako sam sebe da citiram
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Zasto ne igra Jusufbašić, šteta da onakav igrač sjedi na klupi :S ..
opet Bišćani u 90+ do bod(ova), ala ljudi imaju sreće, to je čudo jedno .. to be continued 
čestitke našim momcima na pobjedi i sad ovisimo sami o sebi, sad trebaju još jače i bolje igrati .. ovakva šansa nam se neće ponovo ukazati
što volim vidjeti sjever u transu, strašno znači
čestitke našim momcima na pobjedi i sad ovisimo sami o sebi, sad trebaju još jače i bolje igrati .. ovakva šansa nam se neće ponovo ukazati
što volim vidjeti sjever u transu, strašno znači
Da i ja sebe citiramfukara87 je napisao/la:Sutra pobjedom idemo na prvo mjesto, zivi bili pa vidjeli sutra
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:Da i ja sebe citiramfukara87 je napisao/la:Sutra pobjedom idemo na prvo mjesto, zivi bili pa vidjeli sutra
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- SiggySinatra
- Kontakt:
Sto volim ovu Tuzluuufukara87 je napisao/la:Da i ja sebe citiramfukara87 je napisao/la:Sutra pobjedom idemo na prvo mjesto, zivi bili pa vidjeli sutra
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad za Kakanj se samo organizovati, iskoristiti momenat i MINIMUM 1000 da nas ode dole...nisu ni ti busevi i kombiji problem, tj ne smiju biti, kad drugi mogu dolaziti busevima svaku tekmu mozemo i mi buseve sredit za ove sto ne mogu autom ili kombijem...moramo se potruditi da sve koji zele odvedemo u Kakanj, a mnogi zele...
do kraja jos ima puno da se igra, imali su oni i 5 b prednosti pa su propustili, ali eto vjerujem u nasu ekipu, ipak smo kvalitetniji i da valjda necemo ispustiti ovo prvo mjesto kad smo ga konacno uzeli..
Kakanj odradit kako dolikuje , to je NAJBITNIJE, prevoz, plakati po gradu, najave..poslat i Bajru nedje na tv il radio, i njeg valjda neko hoce
hehehe
do kraja jos ima puno da se igra, imali su oni i 5 b prednosti pa su propustili, ali eto vjerujem u nasu ekipu, ipak smo kvalitetniji i da valjda necemo ispustiti ovo prvo mjesto kad smo ga konacno uzeli..
Kakanj odradit kako dolikuje , to je NAJBITNIJE, prevoz, plakati po gradu, najave..poslat i Bajru nedje na tv il radio, i njeg valjda neko hoce
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@ultrasstyle, jeb'o te Suljo killer, kad ne može zabit' dva gola 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pogledajte sta ljuti krajsnici pisu na PP
..Koji pacneik kako je ljut neko HAHAHA.. Hajmo ga sad svi kolektivno urinom posut 
bihacusrcu1
Za: SaltCityAttack
"sad kad odustajem od foruma ovog da ti **** ot matere do djeteta zenskog ako imas sve majmune jedan baustelski dabogda ti za lijeka trebalo"
bihacusrcu1
Za: SaltCityAttack
"sad kad odustajem od foruma ovog da ti **** ot matere do djeteta zenskog ako imas sve majmune jedan baustelski dabogda ti za lijeka trebalo"
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad probat organizovat prijevoz za Kakanj,minimalno 700-800 ode dole da nas ne pokradu,jer ce vjerovatno ovi iz bihaca sve uradit da nas zeznu.. idemo samo hrabro momci 
-
realancojk
- Kontakt:
Čestitke..Konačno ste na mjestu na kojem zaslužujete da budete..

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahah je.o ga onaj penal , bas kontam ako promasi valja doc ovdje haha a zamal..
a jbg nije mogao doc na red od Mehidica ...opet mu se sklanjali igraci i danas ko i u Banovicima..a Sulji se niko ne sklanja
a jbg nije mogao doc na red od Mehidica ...opet mu se sklanjali igraci i danas ko i u Banovicima..a Sulji se niko ne sklanja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@Salt
ignoriši ga ba, boli te qrac ..
ignoriši ga ba, boli te qrac ..
Salt ne objavljuj pp dobit ces ban bzvz, pusti hajvane
Odlicno ljudi, slijedece kolo definitivno sve odlucuje(ko bi rekao), blize sam nekako da idemo na +4 nego da nas biscani mogu prestic.
Odlicno ljudi, slijedece kolo definitivno sve odlucuje(ko bi rekao), blize sam nekako da idemo na +4 nego da nas biscani mogu prestic.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
golman je skinuo dva odlična šuta Mehidiću, bili bi ljepši golovi on onog što je zabio, a i taj je bio jako lijep 
-
wienultras
- Kontakt:
sad je sve u nasim rukama...nesmijemo izgubiti i to je to..sledece kolo se odlucuje,buducnost ce pobijediti jedinstvo,mi ako dobijemo rudara,adioooo
nesmijem ni zamisliti da sad kiksamo,koji je to sad moral kod nasih,a rudar izgubio,izgubili su trku,onako bez motiva,pobjeda je nasa...konacnoooooooo

nesmijem ni zamisliti da sad kiksamo,koji je to sad moral kod nasih,a rudar izgubio,izgubili su trku,onako bez motiva,pobjeda je nasa...konacnoooooooo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Salt ne obracaj paznju,mlad zelen decko
Ovo je za njih tuga,do jucer mahali i provocirali,a sada nam moraju gledat u ledja
Ovo je za njih tuga,do jucer mahali i provocirali,a sada nam moraju gledat u ledja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.