Ivan Crnov ,čovjek koji je definitivno,ako Bog da
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Još Mladost apsolvirati i da manijaci ne dobiju pitare i titula je definitivno naša
.
, donio treću titulu Zrinji.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Svi do stadiona veceras, docekat momke!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
J*** ti život plačem od srećee
DOCEKAT HEROJE VECERAS ! U 21:30 SVI KOD STADIONA !!!
Mladost shvatiti k'o Barcu.
DOCEKAT HEROJE VECERAS ! U 21:30 SVI KOD STADIONA !!!
Mladost shvatiti k'o Barcu.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
nije ako i željo i siroki do kraja dobiju sve, a zrinjski recimo izgubi od veleza..badblueboylivno je napisao/la:Znači, pobjeda nad Obarskom = titula.
ali sve to je tesko ocekivati, vi ste u onih 8 minuta preokreta sa siroki i danasnjom pobjedom protiv olimpica novi prvaci, sumnjam da cete kiksati i propustiti ovo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Samo polako jer ako Željo dobije pitare ,eto problema.Ovo je veliki korak ali nije gotovo jer tko zna .....
Ekipu svako treba dočekati.
https://www.youtube.com/watch?v=8-ajP0e66y8
Ekipu svako treba dočekati.
https://www.youtube.com/watch?v=8-ajP0e66y8
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma neće Željo dobit Sarajeva, to sam već ukalkulirao, a Zrinjski je bolji od Širokog u međusobnom omjeru tako da utakmica u Vrapčićima neće imati neki značaj osim dodjele pehara. 
Hayley <3
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bojim se da od toga nema nista!!!zrinja05 je napisao/la:Samo polako jer ako Željo dobije pitare ,eto problema.Ovo je veliki korak ali nije gotovo jer tko zna .....
Ekipu svako treba dočekati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- primasquadra
- Kontakt:
dobijemo MVO titula je tu !
moguci scenarij je isti broj bodova zeljo siroki i zrinja tad je prvak široki
i to bi bila tragedija .
moguci scenarij je isti broj bodova zeljo siroki i zrinja tad je prvak široki
i to bi bila tragedija .
Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj
) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
Pozz iz Sarajeva..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
konjicanin01
- Kontakt:
Govedji gulas ,znamo da bi se vi sirokomkrmak je napisao/la:hvala malom klubu iz predgrađa. Sad dobit Mladost pa njih na kraju!
Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
navijaj za želju jadan ne bio
Kevine, Vi će te dobiti sve do kraja ali Željo mislim da neće i ja sam zato oprezan jer nikad se ne zna ali mi smo svoje definitivno napravili a ako bude trebalo i u Vrapčićima ćemo uzeti bod.U pravu si ,preokret protiv Širokog nam je donio titulu,kažem ako Bog da , jer još nije 100% gotovo jer i Mladost treba dobiti a neće biti lako iako smo ih ove sezone tri puta dobili.Kevin je napisao/la:nije ako i željo i siroki do kraja dobiju sve, a zrinjski recimo izgubi od veleza..badblueboylivno je napisao/la:Znači, pobjeda nad Obarskom = titula.
ali sve to je tesko ocekivati, vi ste u onih 8 minuta preokreta sa siroki i danasnjom pobjedom protiv olimpica novi prvaci, sumnjam da cete kiksati i propustiti ovo
Ima Boga ima pravde ,vrati se danas onaj Valjićev penal
Čestitke Zrinjskom na zasluženoj tituli nadam se da ćete u zadnjem kolu pregaziti komšinice. Velež je napokon shvatio onu staru ako ne možete nekog pobijediti pridruži mu se.
Znas i gotovo... Nego da ne pisem po vasoj temi, vidim da je burno tamo, cestitke na pobjedi i svaka cast. Vidimo se u zadnjem kolukonjicanin01 je napisao/la:Govedji gulas ,znamo da bi se vi sirokomkrmak je napisao/la:hvala malom klubu iz predgrađa. Sad dobit Mladost pa njih na kraju!da je bila obrnuta situacija al dobro,nismo svi isti hvala bogu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cestitke na tituli 
Samo malo, na osnovu cega titula ide u Siroki ako mi, oni i Zeljo budemo imali jednak broj bodova ?

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
na osnovu mini tablice u kojoj je Široki najbolji:CroCop je napisao/la:Samo malo, na osnovu cega titula ide u Siroki ako mi, oni i Zeljo budemo imali jednak broj bodova ?![]()
Rezultati: Široki B. - Željezničar 3:2, Željezničar - Široki B. 0:3, Zrinjski - Željezničar 2:1, Željezničar - Zrinjski 2:1, Široki Brijeg - Zrinjski 1:1, Zrinjski - Široki Brijeg 3:2.
Poredak: 1. Široki 7 bodova (9:6), 2. Zrinjski 7 (7:6), 3. Željezničar 3 (5:9)...
Cestitke na tituli, puno srece u kvalifikacija za L.P.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
Aha, ali ubijeđen sam da Zeljo nece dobiti Sarajevo a ni da cemo mi izgubiti u Vrapicicima.Kevin je napisao/la:na osnovu mini tablice u kojoj je Široki najbolji:CroCop je napisao/la:Samo malo, na osnovu cega titula ide u Siroki ako mi, oni i Zeljo budemo imali jednak broj bodova ?![]()
Rezultati: Široki B. - Željezničar 3:2, Željezničar - Široki B. 0:3, Zrinjski - Željezničar 2:1, Željezničar - Zrinjski 2:1, Široki Brijeg - Zrinjski 1:1, Zrinjski - Široki Brijeg 3:2.
Poredak: 1. Široki 7 bodova (9:6), 2. Zrinjski 7 (7:6), 3. Željezničar 3 (5:9)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.