RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Necu odgovarati ovoj djeci na pakosnim komentarima, znam da im nije lako.
Hajde sada nek dodje bilo koji tim iz ove lige i nek se otvori na nasem terenu ko danas Zeljo.
Ocekujemo komsije u zadnjem kolu.
Danas je cijeli Mostar navijao za Velez , ovo je tek pocetak, ponovo ce cijeli Mostar navijati za samo jedan jedini Velez Mostar!
Mostar u srcu Velez do groba!
Hajde sada nek dodje bilo koji tim iz ove lige i nek se otvori na nasem terenu ko danas Zeljo.
Danas je cijeli Mostar navijao za Velez , ovo je tek pocetak, ponovo ce cijeli Mostar navijati za samo jedan jedini Velez Mostar!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Semper je napisao/la:Taj ti je Janković prvi Tutin rođak ako nisi znao.Crvenarmija je napisao/la:Idi plači Osimu ljakse I samo još nešto ETO JANKOVIĆA BJEŽITE MALI ŽELJOVCI!!!!!!!!Semper je napisao/la:Velež je već godinama hrvatski klub još od kada su pustili Gošku da ostane u ligi. U zadnjem kolu Tompson pjeva na proslavi titule. Možete se vi lizati sa Zrinjskim Vitezom i drugim prohrvatsim klubovima ali vi Evrope nećete vidjeti još za 50 godinama jedino ako napravite fuziju sa Zrinjskim. Ionako je Zrinjski više nasljednik prijeratnog Veleća nego vi.,![]()
![]()
![]()

KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Hvala rodjeni za ovo..
OVO CE SE PAMTITI I DUPLO S KAMATAMA VRATITI...
Jedva cekam kad budemo ponovo igrali,ili vi u Sarajevu da se opet sretnemo...uzivaj te do tada..
Velež od danas vise nije dobro dosao na Grbavicu..
Pozdrav za Mostar
Jedva cekam kad budemo ponovo igrali,ili vi u Sarajevu da se opet sretnemo...uzivaj te do tada..
Pozdrav za Mostar
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Niko nije mislio da nas puste, to nije toliko ni bitno.Bili su bolji i zasluzeno pobjedili, ali sva mrznja, skandiranja i ostala sranja govore da se neke stvari trebaju promjeniti izmedju dva kluba.lumani je napisao/la:ne kontam pojedine manijake,sta ste milsili da vas pustepa nije Velez od jucer oa da pusta.Obraz je jaci od svega..
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Joj crveni druze,drag si mi k'o PastrmkaVM69 je napisao/la:Necu odgovarati ovoj djeci na pakosnim komentarima, znam da im nije lako.
StarMo nije skutorija...
Cestitam na pobjedi, sve cisto k`o suza, sve za 5.
Spalir ide protiv Zrinjskog, sampion to zasluzuje, vidimo se na Grbavici iduce godine uz iskrenu nadu da ce vam bodovi trebati.
Spalir ide protiv Zrinjskog, sampion to zasluzuje, vidimo se na Grbavici iduce godine uz iskrenu nadu da ce vam bodovi trebati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Spremit cemo se za taj susret da vas opet klepnemo po usima klempavim.Southboy je napisao/la:Hvala rodjeni za ovo..
Pozdrav za Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
aa tek sta mislis kako je Tuzlacima, kako ce oni vas docekati, al' hajd vidjet cemo.... vidis da se vratilo sve...Southboy je napisao/la:Hvala rodjeni za ovo..
Pozdrav za Mostar
cestitke Velezu na pobjedi !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- storm_raider
- Kontakt:
RockyMaivia je napisao/la:Ko prica protiv Papeta,ja samo ukazujem na njegove greske.storm_raider je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Tvoji preci ni ti nisu vidjeli Mostara, a da ne spominjem nista sto lici gradu. Hajde "nivo", idi pomuzi krave", vrijeme je. Nemas ti nista sa BiH, osim te mrznje sto te jede, zato toliko i protiv Papeta pricas.
Miran i laj!
Cestitke Velezu, odlicno ste igrali.
Preci su ti barem znali blejati,a ne kao ti.Ti ne znas ni pricati.
Miran psicu, ne papuci se opanak tako. Barem su tvoji znali to.
Sve sto ima veze sa BiH mrzis, to je svima vec jasno, zato miran i igraj se u pijesku dok tatica obradjuje. Papak vidio Mostar na karti 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
zeljeznicar1 je napisao/la:Niko nije mislio da nas puste, to nije toliko ni bitno.Bili su bolji i zasluzeno pobjedili, ali sva mrznja, skandiranja i ostala sranja govore da se neke stvari trebaju promjeniti izmedju dva kluba.lumani je napisao/la:ne kontam pojedine manijake,sta ste milsili da vas pustepa nije Velez od jucer oa da pusta.Obraz je jaci od svega..
ahh,tribine i navijanje su skroz nesto drugo..to zapamtis,pa vratis.
Je li istina da u zadnjem kolu Štela dobija nagradu za životno djelo?
-
Velezovac22
- Kontakt:
a kad je bio dobrodosao pravite se mahniti, zaslusite na terenu pobjedu nije Velez Merhamet strumficu aj zdravoSouthboy je napisao/la:Hvala rodjeni za ovo..
Pozdrav za Mostar
Hajde strumfovi odpepajte sa teme.Placite Osimu... a da ove godine niste objezbjedili pare " za zastitu igraca u gostima" citiram Osima prije nekoliko god kad je u Mimohodu rekao kako je Zeljo dosao do titule.....Zadnje kolo karanje komsinica

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Vas Tata nema za vas titula.Kaze da ste ispucali bonuse.storm_raider je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Miran psicu, ne papuci se opanak tako. Barem su tvoji znali to.
Sve sto ima veze sa BiH mrzis, to je svima vec jasno, zato miran i igraj se u pijesku dok tatica obradjuje. Papak vidio Mostar na karti 2 puta.![]()
Ja sam Mostarac,sto si se uznemirio kad sam spomenuo Romaniju???
Zao mi je sto ne mozes tamo,zauzeli su to vasi "prijatelji"
StarMo nije skutorija...
Zasluzili ste igrom danas pobjedu i ja vam na tome cestitam.Utakmica je bila dobra sa vase strane,a mi katastrofalni.Da je Selimovic pogodio ono za 3:3 moglo je drukcije zavrsiti,ali nije ...
Samo su me navijaci razocarali zbog onog skandiranja
ali Bože moj
Lijep pozdrav
Samo su me navijaci razocarali zbog onog skandiranja
Lijep pozdrav
- RockyMaivia
- Kontakt:
Prodali ste obraz za 5 feninga kad ste nas izbacili iz lige."Pamti pa vrati"Semper je napisao/la:Je li istina da u zadnjem kolu Štela dobija nagradu za životno djelo?
StarMo nije skutorija...
niti je Sarajevo niti je Mostar isti kao nekada kao što ga ja pamtim kroz maglu, nažalost.arelinho je napisao/la:Zasluzili ste igrom danas pobjedu i ja vam na tome cestitam.Utakmica je bila dobra sa vase strane,a mi katastrofalni.Da je Selimovic pogodio ono za 3:3 moglo je drukcije zavrsiti,ali nije ...
Samo su me navijaci razocarali zbog onog skandiranjaali Bože moj
Lijep pozdrav
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 26 apr 2014, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka cast igracima Veleza, tako se bori i igra za sveti dres... Navijacima, zbog skandiranja zelim najmanje remi sa Zrinjskim u zadnjem kolu 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Čestitke na čistoj pobjedi.. Meni lično je draži ovaj poraz nego što bi bila neka "dogovorena" pobjeda. Puno sreće u budućnosti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.