FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 26 apr 2014, 19:12

Sta reci nakon svega..Katastrofalna utakmica manje-vise svih nasih igraca..Odbrane kao da i nismo imali 80 % utakmice,u napadu jalovo..Tim koji se bori za titulu ne igra ovako i to je to..Ja cu ostati principijelan do kraja i reci da ce za mene sezona biti uspjesna i ako izborimo Evropu..To je krucijalno u ovom trenutku..
Velez zasluzeno pobjedio,bili borbeniji,konkretniji,opasniji..Potpuno legitimno je bilo sto su se borili i sto su pobjedili..Mi se mozemo ljutiti samo na sebe..Medjutim,kao i sve i mene je zaboljelo to sto su nas je tamo docekala ruzna atmosfera,ruzna skandiranja..Onako se ne docekuju prijatelji..Napisao bh jos svasta ali nije ovaj forum mjesto za to..
Prolazne ocjene kod nas jedno zasluzuju Loncaric i Stanic,ostalo velika nula..Velika..Nakon ove sezone zahvaliti se Selimovicu,vakat je..Dinu nikad nisam kritikovao,ali danas je i on kiksao dva puta..Prvo Cola na beku,drugo zamjena Are ( osim ako nije u pitanju povreda neka ) a ostavljanje Selimovica..
Teren oranica..I tu se mora poraditi konacno nesto u nasoj ligi..Ima dosta takvih terena..
Sad protiv pitara max borbeno,pobjedom poraviti atmosferu i ovjeriti Evropu..Volim te Zeljo!! :salut:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 apr 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 apr 2014, 19:13

Capt_Billy je napisao/la:Nista jbg, Velez kao ekipa konkretno na terenu, iskoristili nase poklone maksimalno, mada opet nas je kostalo nase fulaje zicera. Jbg, sta je, tu je. Sada se borimo za evropu. Cestitke Velezu...

Sto se navijaca tice, volio bih da narednih 50 god ocima ne vide Grbavice vise!
Znas problem je sto ponasanja ovakvih balavca i kretena na tribinama bez obzira za koga navijaju stvara jednu glupu atmisferu i sto vise nikada necemo dozivjeti one stare derbije kao nekada.Svaka sljedeca tekma ce donositi sukobe medju ovakvim navijacima, nazalost to ispade neminovnost i zbog toga vise necemo docekatii da u Mostar ode a na Grbavicu dodje po nekoliko hiljada gostujucih navijaca kojima je stalo do dobre tekme a ne nekih glupost.

Igracima i strucnom stabu Veleza cestitke na vise nego zasluzenoj pobjedi, a sto se tice nas, momci glavu gore, ni prvi ni posljedni poraz, za ovih par sezona ste postigli vise nego mnogi od kako postoje.Evropu izborite a iduce sezone u pohod na nove trofeje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ryder7
Kontakt:

Post Postao/la ryder7 » 26 apr 2014, 19:13

Sad sve što mi izgubimo je prodana utakmica, sve što dobijemo pošteno je ?
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 apr 2014, 19:14

Zasluženo su ljudi pobijedili, nemam zamjerki, osim **** terena, i sadnice krompira, ono je gore nego u Stočnom Sarajevu, još jednom čestitam igračima Veleža na zasluženom trijumfu, a za onaj seljakljuk od onog pokušaja navijača tzv. red army :lol: samo pamti pa vrati, a naletit će nekad ;)
Grbavica naš je Hram!!!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 26 apr 2014, 19:14

Schwarz je napisao/la:
mordfustang je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Svaka cast nasim momcima na borbenosti.Nismo uspjeli,al' zivot ide dalje
I kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledat ces tamo mene
Ja ne znam kakvu borbenost si ti danas vidio...

Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Za mene su se borili.Po onakvom terenu,bolje se nije moglo odigrati. Kakav je samo bio pritisak na nasim igracima, kako je prodata tekma,kakao je Amar bio u svlacionici Veleza.
Upravo to meni uopste nije krivo sto su izgubili, **** ne moze se svake godine ni uzimati neki trofej.
Ali volio bih vise nego ista da im zrinjski uzme titulu u zadnjem kolu kada vec ne mozemo mi.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 apr 2014, 19:14

Lijepo pjevanje RA, al' neka, vratice se to...

Kol'ko je nasih bilo dole ? Dio momaka je vracen s Bradine, ne znam jesu li svi...

Idemo dalje, pokusati uzeti malene i u Prijedoru odigrati najbolje sto znamo i da ostvarimo primarni cilj... Volim te Zeljo !

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2014, 19:17

Cestitke nasim momcima na borbenosti po onakvom terenu i uz onakav pritisak.Greske u 1. poluvremenu su nas kostale utakmice i kasnije nismo uspjeli da se vratimo.Meni je drago da je Velez onako zapaeo i htio da sve bude regularno i rijesi se na terenu,ali onakva provociranja,udaranja i povici zaista nisu bili potrebni.Razumijem da zelis pobijediti,ali ne razumijem da to zelis pod svaku cijenu u situaciji kad ti ne treba.I jos nesto,nemojte,molim vas,psovati nasim igracima,zeljeli su najbolje,.Mislite da Vernes nije htio kao i mi da da onaj gol?Sasvim je druga prica sto neko ima vise kvaliteta,neko manje,ali su svi nasi.Pozdrav i idemo po plasman u EL! ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 26 apr 2014, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 26 apr 2014, 19:18

Nije nama kriv Velez,vec smo sami sebi krivi..los teren i realno slaba igra,pogotovo odbrane,kostalo nas je rezultata danas.Titulu mozemo zaboraviti,zao mi je..al ovogodisnja sva desavanja i ovo je OK.Sto se tice navijanja u Mostaru,jbg proradili komplexi koje je nabio nas tim.Iskreno volio bih da Zrinje slave titulu na onoj oranici..mozda se ujedini grad Mostar.Ide derbi..pokusati pobjediti i to je to ove sezone.

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 26 apr 2014, 19:19

Kraj priče !!!!

Komšije nadale ste se tituli ali dobili ste tuki **** vas mali Velež sa rezultatom 4:2

slika

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 apr 2014, 19:20

jesi to ti hadziomerovicu :lolno: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 apr 2014, 19:21

Ne treba srati igracima. Imaju oni naredne sedmice vise nego dobar popravni.

Jbg, sada kada gledas, rezultat je trebao biti 1:2, da nije bilo dvije fatalne greske. Onaj zadnji gol, halaliti sudiji, mada je treba prekinuti njihov napad odmah.

Po meni je jos bilo dovoljno stvari za penal nad Selimovicem, ali jbg, nije svirao i nista sada ne mozemo vise.

Ali sta mozemo?

Poslati zahtijev SAVEZU da vise ne zelimo da igramo na terenima koji nemaju obezbijedene adekvatne uslove za igru.

1. Lukavica
2. Vrapcici

Kao dva najgora.

Rijesenje?

Plastika, kada moze u FRA ligi, RUS ligi moze i kod nas.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

samoplaviii
Kontakt:

Post Postao/la samoplaviii » 26 apr 2014, 19:21

bagrcavi je napisao/la:
old school je napisao/la:valjda je baji zvjerki i ostalima jasno ko je krivac za ovo danas,sansa za go i selimovic ne zna da primi loptu gubi je,sansa za go oko 70-te minute ne zna da zabije pa vi meni recite jel nas kostao u kljucnim momentima,ne zna da primi go a ne da zabije,hodzica malog nigdje kao da nije igrao..ne treba sad puno kuditi igrace jednostavno nisu pripremljeni bili na onakvu oranicu i to je to,pokusati sacuvati ovo trece mjesto i to je nas maximum ove godine..

za ove pitare sto nesto pricaju,brojka na kosevu kao nas u mostaru danas,tako da ne pricate nista nego se poklopite i udite u misje rupe,reci cete kisa i nama je bila protiv mladosti pa dvije milje...

sto se tice veleza svim srcem sam uz zrinjski u zadnjem kolu,ultrasi proslavite to kako treba na onoj skeli,napunite im i one ostale tribine,uzmite im i onaj stadion :opaopa:
Stati mu negdje na Ivanu i nek izađe, ne vraćati ga u Sarajevo nikako
zrinjski je vec prvak jer ima bolji medjusobni od Sirokog

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 apr 2014, 19:22

terabajt je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ako od nas izgubite nema evrope :hmmmm:
Vi ako osvojite kup ima evrope.
Ako Celik uzme kup nema njima Evrope, zato nema potrebe nista unaprijed pricati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 apr 2014, 19:25

Loša igra, Selimović treba da se zapita neke stvari. Šta je tu je.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 26 apr 2014, 19:26

Capt_Billy je napisao/la:Ne treba srati igracima. Imaju oni naredne sedmice vise nego dobar popravni.

Jbg, sada kada gledas, rezultat je trebao biti 1:2, da nije bilo dvije fatalne greske. Onaj zadnji gol, halaliti sudiji, mada je treba prekinuti njihov napad odmah.

Po meni je jos bilo dovoljno stvari za penal nad Selimovicem, ali jbg, nije svirao i nista sada ne mozemo vise.

Ali sta mozemo?

Poslati zahtijev SAVEZU da vise ne zelimo da igramo na terenima koji nemaju obezbijedene adekvatne uslove za igru.

1. Lukavica
2. Vrapcici

Kao dva najgora.

Rijesenje?

Hrdjavom k.urcu i dlake smetaju
Eto vam je ona Grbavicetina bolja,,vi navikli na dobar teren
Eto Jankovicaaaaa,,bjezite :rol: :rol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 apr 2014, 19:27

Radnik, Radnik, Radnik... Kostali su nas titule u obje utakmice, ne mozes doci u Mostar kada se Velez dize i traziti pobjedu a na mnogo manjim utakmicama nismo uspjeli, Radnik ce mi godinama biti u glavi.

Cestitke Velezu i Zrinjskom, a Velezu zelim da im bodovi za lijeka trebaju na Grbavici iduce sezone.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

samoplaviii
Kontakt:

Post Postao/la samoplaviii » 26 apr 2014, 19:29

podhum je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ne treba srati igracima. Imaju oni naredne sedmice vise nego dobar popravni.

Ali sta mozemo?

1. Lukavica
2. Vrapcici

Kao dva najgora.

Rijesenje?

Hrdjavom k.urcu i dlake smetaju
Eto vam je ona Grbavicetina bolja,,vi navikli na dobar teren
Eto Jankovicaaaaa,,bjezite :rol: :rol:
Eto vama braca iz zapadnog Mostara pa slavite titulu skupa a za 20 godina ce vas opet karati ;)

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 26 apr 2014, 19:31

Nemojte bit ko pitari i jednu utakmicu igrace kovat u nebesa,a drugu im psovat.Moramo nekad i izgubit i neko pogriješit.Mi smo se naosvajali titula i ne treba nam bit toliko krivo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 apr 2014, 19:32

E baš se nasikira. Sad se još moramo boriti da ikako odemo u Evropu. Igračima nemam šta zamjeriti ali odavno već pišem da Dino nije trener za Želju i da mora otići dok nas nije skroz unazadio. Amar mora ili dovesti boljeg trenera ili on sjesti na klupu a ako neče ni jedno ni drugo ozbiljno se trebamo zabrinuti.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 apr 2014, 19:36

Dje ste manijaci yebem mu misa,sta mai :D

Da dam i ja komentar(ako mogu ovdje bez nekog provociranja,nisam ja bubuljicar :roll: )

Mislim da je utakmica bila napeta ,neizvjesna i prava prvenstvena.Eto i vi priznajete a i ja kazem da smo zasluzeno dobili(mada je jedno vrijeme bilo pravo gusto)
Utakmica je bila fer i korektna(one carke na kraju utakmice su "u sastavu igre",jer to bude manje -vise na svakoj utakmici)

Sto se tice navijaca,slazem se da je bilo nekih nepotrebnih povika ,ali to nije nista novo,tako se slicno moze cuti i na vasem stadionu kada se igra protiv nas.Ipak se igra neka derby utakmica (ta nismo u pozoristu) pa nek se navijaci malo prepcavaju,kasnije otici svi a pivu i to je to.

Na kraju da kazem,yebi ga morali smo vas dobiti(izvinite za to),jer vi hocete od nas bodove u ovoj utakmici a necete nama da osigurate 6 bodova u iducoj sezoni,pa nam nije nista preostalo nego da vas posteno dobijemo :cool:

Ko gubi ima pravo da se ljuti i na teren i na stadion i na navijace :roll: .Nista,idemo dalje,vidimo se iduce sezone :thumbup:

P.S.Pozdrav za sve "normalne" navijace Zelje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Google Adsense [Bot] i 43 gosta.