u slucaju zeljo,siroki i zrinjski isto bodova..siroki je prvakmodric je napisao/la:Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
u slucaju zrinjski - siroki, zrinjski je prvak, bolji omjer ima
u slucaju zeljo,siroki i zrinjski isto bodova..siroki je prvakmodric je napisao/la:Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
nece izgubitmodric je napisao/la:Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
a to u sto si ti ubijeđen je drugi par cipelaCroCop je napisao/la:Aha, ali ubijeđen sam da Zeljo nece dobiti Sarajevo a ni da cemo mi izgubiti u Vrapicicima.Kevin je napisao/la:na osnovu mini tablice u kojoj je Široki najbolji:CroCop je napisao/la:Samo malo, na osnovu cega titula ide u Siroki ako mi, oni i Zeljo budemo imali jednak broj bodova ?![]()
Rezultati: Široki B. - Željezničar 3:2, Željezničar - Široki B. 0:3, Zrinjski - Željezničar 2:1, Željezničar - Zrinjski 2:1, Široki Brijeg - Zrinjski 1:1, Zrinjski - Široki Brijeg 3:2.
Poredak: 1. Široki 7 bodova (9:6), 2. Zrinjski 7 (7:6), 3. Željezničar 3 (5:9)...
Ajde nek ste i vi postali klub sa svojim Ja.konjicanin01 je napisao/la:Govedji gulas ,znamo da bi se vi sirokomkrmak je napisao/la:hvala malom klubu iz predgrađa. Sad dobit Mladost pa njih na kraju!da je bila obrnuta situacija al dobro,nismo svi isti hvala bogu.
Ma pojedinačno mi smo bolji i od Želje i od Širokog jedino ako slučajno bude trokut sa istim brojem bodova onda je Široki prvi ali pod uvjetom da i Željo i Široki dobiju obje svoje tekme do kraja.Znači ako mi dobijemo Mladost Željo je def. otpao.Da pojednostavim ,mi dobijemo MVO a pitari ne izgube od manijaka i to je toZna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
POTPIS ! svi pošteno ko danas velež ! dosta je željinih poteza izvan terena .konjicanin01 je napisao/la:Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
Moje je mišljenje da vam nije Slave ne biste ni bili u borbi za titulu ove godine ali vaša stvar.modric je napisao/la:Uz cestitike za titulu kod proslave obavezno pozovite trenera Sirokog Slavena Musu pa zajedno slavite jer on je najzasluzniji sto ste prvaci.
Hvala meštre ali neka još malo da se strpimo.Iskren je napisao/la:Ja cu malo pozuriti i vec vam unaprijed Cestitati na Tituli,zasluzeno svaka cast !!!
Ajde sandzosu idi gledaj kako ti je novi pazar igrao,ili sjenica,ti s nasao nekome moralne lekcije drzati,na svakoj tekmi se tucete medjusobno ,vec godinama nas sramotite na evro sceni ,vrjeme je malo da idete na hladjenje.Nadam se da ce vas sarajevo razbiti u derbiju,i da ostanete bez evrope ove godine,vozdricaScarface je napisao/la:Čestitke na zasluženoj titulu jbg bili ste bolji od nas ove sezone u zadnjem kolu zgazite ona **** crvena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.